Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta sama co zawsze

Montmorlonit jesteśmy z Tobą

Polecane posty

brat🖐️ a bo wczoraj nie mogłam zasnąć:( po 1, prawiczki dały mi/nam (z monte) w kość:P po 2, jakiś \"łzawy\" wieczór miałam i monte mnie wspierała:P po 3, nie mogłyśmy się z monte rozstać zanim nie dopiekłyśmy jednemu prawiczkowi:P

A szalejcie sobie ile chcecie :P A i prawiczkom sie nie dawajcie :P No i monciaka podeslij czasami na topa o wakacjach by napiła sie z bratem jakiegos zdzira no i zatanczyła ze mna jakiegos breka :P

Dzięki brat;) wczoraj to tak wyjątkowo musiało być;) jak to powiedziała monte nie może mnie zostawić z "tym potopem... i prawiczkiem";):P:P ona jest kochana😘🌻 hihihihi:D okej, jasne, że ją odstawię do Was:) przecież już nieraz to robiłam;):P

z tym dzieleniem to... jeszcze się muszę zastanowić:P ale wczoraj sobie pojechałyśmy po facetach:D ajjjjjjjjj aż mi ulzyło, nawet jak się wypłakałam:D:):P

no wystarczyło, że jeszcze mnie prawiczki tu pokurwiły:P monte pomogła sie wygadać, wysłuchała, powspierała duchowo i... normalnie dziś zen:D:P

a ja weszłam na temat "prawiczki wszystkich krajów..." może oni dadzą cynk:P i weszłam tam z cichą nadzieją, że może uda mi się rozpieprzyć im topik:classic_cool: właśnie rozmawiam na gg z koleżanką która jest w ciąży....na początku miała kłopoty, ale teraz pisze, że będzie syn, jest zdrowy i silny, ma już 19 cm wzrostu hehe....piękna sprawa🌻;)

aaaaa Ty smyku:P widziałam właśnie:) a ja założyłam topik, może sie odezwie;) i napisalam @ do niego hahaha:P a co!:P ooooooo to bajer:D moja kumpela za 3 mies rodzi "fasolka" jest coraz większa:D jaki bajer:) a ja dziś spędziłam dzień z dziewczynami przeklinając facetów:P:P:P

noo...może prawiczek da się namówić na zapłodnienie mnie?? chciałabym bobasa😭:P;)

chociaż w sumie to on sam jest jak bobas:P po co dzieci mają robić dzieci??:D

spokojnie....to tylko pewnie chwilowe zaćmienie umysłu wywołane radością koleżanki:)

no ta moja "zachcianka" na bejbe tak jakoś od ponad roku trwa... ale luz:P do tej pory żaden się nie nadał na ten zaszczytny tytuł ojca moich przyszłych dzieci;):P

heh, no to trochę już Cię trzyma..:P ja nie miałam i nie mam takiej zachcianki..może kiedyś;) Jak pojawi się odpowiedni samiec:classic_cool:

wiesz, co a propos dziecka i byłego napisałam Ci wczoraj w @;) i cóż, życie;):P aaaaaaaaa właśnie;) zaraz skrobnę Ci coś @ oki doki?;):)

na prawiczkach wszystkich krajów piszą, że PzW jest projektem...hm..wg mnie jest w tym sporo racji..jak tak się zastanowić, to momentami jakby pisały 2 osoby..cnotliwy, niekumaty prawiczek...a później jak się rozkręcił...coś mi tu śmierdzi;)

poszło:D choć wątpię, że zostaniemy dzisiaj zaspokojone...jakoś bezprawiczkowo tu dzisiaj😭