Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta sama co zawsze

Montmorlonit jesteśmy z Tobą

Polecane posty

widziałam:D pięknie "siostrzyczko";) mogę tak mówić do Ciebie?;)zawsze marzyłam o siostrze i starszym bracie:D zwłaszcza takiej siostrze:)🌻

wywołałam burzę moją fotką😭:classic_cool: jak niewiele potrzeba, by poruszyć prawiczka:D

omijałam prawiczków z daleka na kafe, bo czułam, że z nimi jest nie halo:o

hahahhaa "skrzywić odbiór humoru" widziałaś?? no sorry, ale dla mnie nie jest objawem humoru pisanie, że dymam się z kim popadnie:o

proszę Cię, sis ale co oni kurwa wiedzą? masz zamiar się im tłumaczyć? bo ja nie! ten ćwok z wiarą do mnie, że nie wiem nawet z kim sypia, dobrze kurwa, że wie która ręką sobie na ręcznym dobrze robi, pojeb:O

on nas cały czas prowokuje....ale powinien zważać na słowa, bo potrafią ranić:o

wydawało mi się, kropka, że mimo, że prawik, to jesteś/ starasz się być facetem z jajami, ale... to prawda, chyba mi się to tylko wydawało:O bo z wiarą i tak nas przeuroczo zjebutał, monte sprowadził do szmaty, mnie nie lepiej, więc najjjjjjjjjs:D

kropka, ale nie tłumacz się, bo ja tego nie lubię:) sis, ja chyba idę po drinka, chcesz jakieś szkło?:classic_cool: ale co niby tam będziemy na topiku robić? jakiś siakiś niemrawy tam:O;):P

tamten topik zaraz zostanie spieprzony przez lamentujące baby:o jedne z braku facetów, drugie, bo jej facet to czy tamto:o

zgadza się:classic_cool: zajrzałam na topik prawiczków i generalnie😴 autentycznie, oni mają coś z garem🖐️