Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta sama co zawsze

Montmorlonit jesteśmy z Tobą

Polecane posty

teraz już nie brzmi złowieszczo:) już sie nie bojem:classic_cool: w sumie nie głupi pomysł, jakbym z nim była i chciała go sprawdzić, czy ni boków nie robi:P

no to dobrze, że się już nie bojasz:P no, ale jakbyś chciała go sprawdzić i w ogóle coś więcej z nim, to ja bym go nawet nie dotknęła, monciaku:)

bejbe, sie wie;) hm....może jednak będą z niego ludzie.... choć wątpię, że przez te 2 tygodnie nie zamoczy w jakiejś francuzeczce:P

monte, plisssssssss Francuzki są generalnie błeeeeeeeee:O wiem, co mówię:P zresztą Francuzi też :O:P nie ma to co biało-czerwone:) zresztą co go tak żle oceniasz?;) może nie jest taki aż desperat?:P

no tak...cholera go wie:P dobra bejbe, ja mykam do wyra, bo mi jakoś zimno:( słodkich snów🌻👄🖐️

no baaaaa przecież to nie są żadne śmichy chichy:P no baaaa, są przyjęcia:) wpisowego nie ma... narazie:P chętnie przyjmujemy panie, wierne i zaciekłe obrończynie ptaków:D a panów jako... okazy do ich ochrony:) się brat, wiesz możesz wpisać;) może nam pomożesz logo i hasło wymyśleć:classic_cool::P

brat status jest w trakcie tworzenia:P monte i ja, jako siostry prezes działamy:classic_cool: mamy juz pierwszą chętną członkinię, olkuszową babę;) a poza tym o ptaki trzeba dbać! zwłaszcza zimą! :) one wolą inne warunki klimatyczne przecież:P ciepło, ciemno i... wilgotno:classic_cool::P:P:P

nie mam nikogo z kim mogłabym się spotkać, pogadać, wypłakać w rękaw...wypić browara...nie mam przyjaciół..jestem sama.... w takie dni jak ten nie powinnam być:(

monte, nawet nie wiesz jak też mi smutno, że Ci smutno i samotnie:( wiesz, że jakbym tam była to nie siedziałabyś teraz sama, chociażby na śnieżne szaleństwo, ale bym wyciągnęla:) proszę nie smuć się:(:(:(

wspomnienia też...cholera.....:( zima..znowu pada cholerny śnieg..mam dosyć, zimno i zimno... brak chęci do czegokolwiek.. brak kasy... brak faceta... kurwa same braki:o

monte...:( proszę nie:( nie umiem się cholera teleportować, ale wierz mi, że najchętniej bym to teraz zrobiła byś nie była sama:( byś się nie zadręczała i zasmucała:(