Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta sama co zawsze

Montmorlonit jesteśmy z Tobą

Polecane posty

dziękuję:) może to taka chwila słabości...jak dobrze, że w poniedziałek lecę na uczelnię...

monte i proszę nie smutaj się, bo... mi też będzie, tzn juz mi jest:( ale... proszę uśmiechnij się, albo daj/ pozwól nam Cię choć trochę rozweselić😘:)

monte🖐️😘 a ja miałam iść na imprezę ze swoimi znajomymi dziś, ale że mi się nie chciało to nie poszłam... :O a sszkoda, bo...:P za to odezwał się dawno nie odzywający znajomy, że rozstał się z dziewczyną i takie tam, że nie ma z kim pogadać...a nagle uciekł z gg i papa...godz później był po mnie, żebyśmy gdzieś skoczyli jednak...;) było spoko, ale mam wrażenie jakby koleś chciał się mną pocieszać po stracie byłej:O chyba, że jej wcale nie kochał, a ja nagle mam być jakimś jego obiektem... tak czy siak, chore;):O:P za to piwo było dobre:P:P:P buziaczki monte🌻 dobranoc😘 faceci są debilami jednak😡 ja chciałam być dobrą znajomą, a on chyba szuka już kobiety wrrrrrrrrrrrrrrrr:O:P:P:P

masz @:) no i ja właśnie tego nie kumam:o oni potrafią tak po prostu wejść w nową znajomość zaraz po zakończeniu poprzedniej..ja tak nie umiem... albo taki koleś nic nie czuje, albo może my jakieś dziwne jesteśmy?:o

taaa dawno nie pisał i nagle dziwnym trafem sobie o Tobie przypomniał akurat w momencie gdy rozstał się z panną..:o nie..no skąd, on wcale nie ma jakiś zamiarów konkretnych:o

🖐️ wisi nade mną perspektywa kolejnych 2 tygodni w domu:o oszaleję!! muszę coś wykombinować..eh, mogłabym teraz popracować sobie, ale telefon milczy....nie mają dla mnie zajęcia chyba😭 miałam czekać, ale chyba sama kolnę i się z nimi rozmówię😠:( teraz jak mam czas na to, to pracy nie ma, a jak będę na uczelni siedzieć, to praca będzie:o nie wiem co robić mam....eh i ta %^$*^&^&$#@@!!! zima😭 mokro, zimno, brudno:( a z wczorajszych przebojów, śmiałam się sama do siebie w autobusie:D

bo monte, ta pogoda jest do kitu😭😭😭 ja też chcę już wiosnę:( żę było zielono, ciepło, sucho i.... żeby ptaszki śpiewały:D a nie takie bagno, mokro, zimno, nieprzyjemnie:O aaaaaaaaaaa fakt, wczoraj to było szaleństwo:D hihihihi sister🌻😘

serducho moje tak bardzo mnie boli:( boli mnie życie.................... nie wiem co robić, żeby to zmienić...............nadzieja na lepsze jutro? nadzieja umiera ostatnia...ale moja obecnie stan agonalny osiągnęła.............................................. tak mi ciężko na duszy........................i wiem, że nikt nie pomoże, bo jak?? sama nie wiem jak to zmienić.......co zrobić, by było lepiej?? co zrobić, by nie płakać do poduchy:(

monciak zamien poduche na faceta :) a tak powaznie to widze ze masz czasami przebłyski dobrego humoru wiec nie jest tak zle z toba :D hmm....? Troche ooptymizmu sobie zaserwuj w weekend .... Moze jakas rozrywka ? Moze wódka ? .... monciak za fajna z ciebie dziewczyna bys płakała w poduche :D 🌻

brat{czesc] ale monte wie doskonale czym \"grozi\" taki nastrój wahadłowy... wczoraj była poważna późna rozmowa... do gry weszły prawie młotki i różowe okulary... a na dzień dobry powiedziałam, że jej przyłożę poduchą... sis, wszystko to wie, ale jakoś ciężko sobie jej z tym wszystkim poradzić, ja w sumie rozumiem, ale ale ale.... sister dobrze wie, że...:) sis mam nadzieję, że spałaś jakl... żywa hehe:) bo inaczej zastosujemy plan B i....;) sis🌻[kwiat🌻 sprawdź @ 😘 hihihihi

🖐️już mi lepiej;) ale sister, ja nie mogę pozwolić żebyś odwiedziła łódź o tej porze roku!! jest okropnie brudna i smutna😭

hej 🖐️ sis ja dziś miałam tak ciężki dzień, że łoooo:O:( nic tylko prysznic i prosto do łóżka;) ps. jak tam trwają prace nad naszym cyklem opowiadań- przygód?;) miłego wieczoru i zapewne dobranoc😘🌻

👄 u mnie też środa była ciężka:o weszłam tylko na moment na net i do łóżka:) a opowiadania? hm..póki co brak weny twórczej😭 może dlatego, że jest tak zimno i mokro dookoła?? jutro wybieram się na zakupy i będę na kalosze polować:P

czuję się średnio.... opowiadania najlepiej słać do głównej recenzentki i cenzorki tej samej co zawsze:);)