Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta sama co zawsze

Montmorlonit jesteśmy z Tobą

Polecane posty

Urszula to śpiewa, ja bałam się wtedy zaryzykować, ale to było wtedy... teraz ucząc się na błędach, już wiem, że postąpiłabym i postąpię w razie podobnej sytuacji, zupełnie inaczej...:)

ze strony www.kretyn.pl/najlepsze ja padłam :D Chlopak odprowadza swoja dziewczyne do domu po imprezie. Kiedy dochodza do klatki, facet czuje sie na wygranej pozycji, podpiera sie dlonia o sciane i mowi do dziewczyny: - Kochanie, a gdybys mi tak zrobila laseczke... - Tutaj? jestes nienormalny. - Noooo, tak szybciuko, nic sie nie stanie... - Nie! a jak wyjdzie ktos z rodziny wyrzucic smieci, albo jakis sasiad i mnie rozpozna... - Ale to tylko "laska", nic wiecej... kobieto... - Nie, a jak ktos bedzie wychodzil... - No dawaj nie badz taka... - Powiedzialam ci ze nie i koniec! - No wez, tu sie schylisz i nikt cie nie zobaczy, glupia. -nie! W tym momencie pojawia sie siostra dziewczyny. w koszuli nocnej, rozczochrana i mowi: - Tata mowi ze juz wyrzucilismy smieci i masz mu zrobic tę laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobie. a jak nie, to tata mowi, ze zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie reke z tego domofonu bo jest kurwa 3 rano to tak w temacie... "uroczych" facetów:P

Gość Urszula to śpiewa
Ta sama co zawsze :D genialne :D monte jakie konsekwencje masz na mysli?

Urszula to śpiewa, na szczęście nie wszyscy faceci są aż tak żałośni:D :P monciak ma rację, co nie zdecydujesz, każda decyzja ma swoje konsekwencje:) nie ma tak, że wszystko pozostanie bez echa...

Gość Urszula to śpiewa
A jak sądzicie jakie to mogą być konsekwencje? może to pomoże mi rozważyć wszystkie za i przeciw

konsekwencje, że np jeśli zostaniesz z tym kim jesteś, to niezależnie jak będzie bedziesz się biła z myślami co byłoby gdyby.. a gdy wybierzesz kogoś innego, podziała to w drugą stronę...:)

Gość Urszula to śpiewa
w tą drugą stronę to pewnie nie podziała... Tylko czy ja bym miała tyle odwagi żeby zerwać :O

Gość Urszula to śpiewa
tak sobie czasem myślę, że może byłabym w końcu szczęśliwa gdybym posłuchała głosu serca

Gość Urszula to śpiewa
monte tylko to co jest teraz to własnie nie jest to czego szukam. Czy uważacie, że para powinna mieć wspólne tematy do rozmowy, jakieś wspólne sprawy, wspólnych znajomych, coś wspólnego?

Gość Urszula to śpiewa
to ja bardzo dobrze wiem co on czuł i przechodził :O uwierz nie jest łatwo mówić o tym, że nam nie zależy jeśli widzi się, że druga strona jest zaangazowana

Urszula, jeśli czujesz, że to nie to czego szukasz, to... hmm Moim zdaniem tak, fajnie jeśli ma się wspólne zainteresowania, lubi podobne filmy, muzykę, sposób spędzania czasu, podobny temperament, choć... z drugiej strony przecież podobno przeciwieństwa się przyciągają;)

Gość Urszula to śpiewa
ta sama co zawsze ale trudno jest rozmawiać o czymś o czym ta druga strona nie ma pojęcia albo jej to nie interesuje :( można spędzić wieczór przez tv ale co to daje? :O

Urszula, ja wiem o tym, a jeśli nie zależy Ci na kimś to nawet się przecież nie kwapisz, by zainteresować się jakąś pasją tego kogoś, bo i po co?

Gość Urszula to śpiewa
proszę bardzo monte :) wiesz on pewnie nie chciał Cię skrzywdzić, podjął decyzję o rozstaniu, ale to na pewno była trudna decyzja... Podjął ją i miał nadzieję, że w ten sposób otwiera Ci drogę do znalezienia prawdziwego szczęścia :)

Gość Urszula to śpiewa
ta sama co zawsze to by oznaczało, że jemu też nie zależy :P

Gość Urszula to śpiewa
Ale ja próbuję się dowiadywać o jego zainteresowania i szukać jakiś informacji, a on nawet nie próbuje udawać, ze go moje hobby interesuje :(

echhh....:(:O ja z facetem, z którym byłam miałam trochę zainteresowań, oboje lubiliśmy podróżować,oglądać filmy, słuchać podobnej muzyki, mieliśmy podobne poczucie humoru, gust co do np stylu ubierania się,... ale co z tego? i tak mnie zdradził z inną:O ehhh...

Gość Urszula to śpiewa
monte czyli doszłaś do wniosku, że się męczyliście ze sobą...? rouzmiem to bo tak na dłuższą metę bywa męczące to ciągłe milczenie, tylko leżenie przed tv :O

Urszula to śpiewa😘 sury😘 monte😘 trzymajcie sie ciepło babeczki🌻 nie dajcie się zimie za oknem i zimie w sercu:) :D !!! na mnie już czas;) monte jak coś będziemy w kontakcie @ :)

Gość Urszula to śpiewa
ja bym daleko szukać nie musiała, ale chyba brak mi odwagi 😭

Gość Urszula to śpiewa
Monte to może lepiej, że stało się tak jak się stało. Na dłuższą metę byście się tylko gryźli cały czas... a tak macie szansę na szczęście u boku kogoś innego :)

Gość Urszula to śpiewa
monte na pewno będzie dobrze :) bo innej opcji nie ma

Gość Urszula to śpiewa
wiara w sukces to połowa sukcesu, więc głowa do góry:) i czekaj na szczęście :)

Gość Urszula to śpiewa
dziękuję 🌻