Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bytam bo tak

CZy kobieta może byc wyższa od faceta?

Polecane posty

Gość Bytam bo tak

CZy wg was uda się związek w którym kobieta jest wyższa od faceta. I ile taka różnica może max wynosić.?

moj facet jest mojego wzrostu ale ze zawsze chodze w obcasach min 12cm to zawsze jestem wyrzsza:) ale nikomu to nie przeszkadza a juz napewno nam :) a nieraz zakladam bardzo wyslokie obcaski i jestem glowe wyrzsza:D

Gość Bytam bo tak
a moja dizewczyna jest wyższa ode mnie o 15cm i to bez żadnych obcasów :)

Gość wniosek jest jeden
jak się ludzie kochają to nie zwracają uwagi na różnicę w swoim wzroście tyczy to również odwrotnych przypadków czyli niska kobieta i sporo wyższy mężczyzna a niektórzy doszukują się wtym problemów i uważają to za dziwne zjawisko, żal mi ich:(

Gość wręcz odwrotnie
a dlaczego nie? Wolno jej jak lubi kurdupli

Gość a ja wam odpowiem poważnie
30 lat temu wyszłam za kurdupla(różnica więcej niż pół głowy),Dlaczego? Tak wyszło.Po 3 latach miałam dość! Uśmieszki za plecami lub złośliwe uwagi wprost.Nawet moi rodzice byli na nie narażeni.Facetom to jak najbardziej nie przeszkadza,czują się nawet jakoś dziwnie nobilitowani.Dziewczyny,wcześniej czy później zaczniecie się tych kurdupli krępować a potem wstydzić.Mam 172cm wzrostu a mój obecny mąż 182.Jak widzę te żałosne pary,to im współczuję!

facet niech sobie ma nawet 150cm w kapeluszu,ale niech sobie dobierze kobietkę do swojego wzrostu!

Gość touchpad
Najtrwalsze pary tworza ludzie o podobnym stopniu atrakcyjnosci(czyli wzrostu tez). Mialam faceta mojego wzrostu(175cm) i bylo ciezko...

I jak tu wybrać się na Sylwestra,jak nawet japonki będą za wysokie???

Niższy facet to porażka ale swoją drogą po chooja chodzić w 12 cm obcasach? Chyba taka kobieta musi mieć olbrzymie kompleksy, bo ani to ładnie nie wygląda, ani raczej komfortowo się wtym nie chodzi. :o

"Facetom to jak najbardziej nie przeszkadza,czują się nawet jakoś dziwnie nobilitowani." Coś w tym jest. Dla kurdupla wysoka kobieta jest sybolem nieosiągalności. Zatem jeżeli już taką zdobędą to się obnoszą, jakby było czym. :o

Gość Bytam bo tak
Jak bardziej ci zależało na tym co ludzie gadają niz na miłości do faceta to jest mi ciebie żal. Dobrze że sie kolo z tobą rozwiódł bo takiej zony to bym nie chciał miec dla której najwaqzniejsze jest to co mowi otoczenie.

Gość maggdduusia
a moj maz jest nizszy ode mnie o 6 cm:)Jakos specjalnie mi to ie przeszkadza