Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ankul bels

6 weidera - komu pomogło?

Polecane posty

ech...chcialabym miec tyle motywacji zeby to zaczac i skonczyc;) to pomaga na pewno , jak jestes konsekwetna i wykonujesz te cwiczenia jak nalezy:) jezeli jeszcze sie z tym nie zmierzylas to probuj;) ja nie dalbym rady np. w czasie okresu, jestesm wtedy nie do zycia. a caly cykl cwiczen trwa chyba 40 dni.

ja w czasie okresu nie mam zamiaru ćwiczyć............ale najgorsze ćwiczenie to te że trzeba sie podnosic na karku.......za nic się nie podniose.. ćwicze już 12 dni ale ani razu się nie podniosłam. Czy może komuś się to udało??

Masz trzymać ręce na karku a nie podnosić się siłą karku.Nadwyrężysz sobie kark!Prawidłowo wykonany brzuszek to podnoszenie się siłą mięśni brzucha.Ja nie robiłam 6,ale chodziłam swojego czasu na aerobik :)

ja robię brzuszki tak że nogi albo mi ktoś trzyma albo daję pod fotel i ręce wzdłuż tułowia i się podnoszę. Ale ręce na karku jak mam dac to się nie podniose za chiny. Czyli mam wykonywać te ćwiczenia nie podnosząc się na karku??

Gość może by i pomogły
ale wytrzymałam 4 dni :O nie dawałam rady... wolę się głodzić niż katować (dosłownie!!!) tymi ćwiczeniami... Zwykłe brzuszki to przy tym wypad na Majorkę na wczasy :O

nie amita ma na mysli to,ze zle wykonujesz to cwczenie. nie maja cie ciagnac rece(ktore masz na karku) ale miesnie brzucha. to jest trudne, duzo latwiej kiedy rece sa wyciagniete przed siebie.

a czy to prawda ze jezeli przy brzuszkach podnosisz sie z rekami na karku to możesz sobie zdeformować kark? Bo czytałam różne opinie

Ona ma rację,o to mi chodziło.Jeśli nie możesz,połóż ręce na piersiach,jak przy żalu za grzechy.Albo rób brzuszki z wyciągniętymi rękoma przed siebie.Koniecznie podnoś się mięśniami brzucha.W żadnym przypadku nie podnoś się karkiem.Raz,że zrobisz sobie krzywdę to i brzucha nie wyćwiczysz.