Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hustawke wybralam

co sadzicie o takiej drewnianej hustawce? fanaberia??

Polecane posty

Gość hustawke wybralam

chce kupic taka hustawke (zdaniem mojej matki to fanaberia bo mozna kupic za 20 zł:) nie moge sie zdecydowac na model C ale obawiam sie ze nogi mojej coki sie tam nie zmieszcza corka ma 2 lata co sadzicie??

Gość Klara Weritas
a gdzie ta hustawka?:D

Gość Klara Weritas
moim zdaniem model A

sadze zeby kupic taka plastikowa za 19 zl... no chyba ze chcesz jakis specjalny wystrój wnetrz urzadzac :P

Gość hhhhhheeeeeeee
ładna :)

hustawka super. Dla dwulatki to tak na roczek powinna byc.... Stac cie - to czemu nie, babcia niech kupi za 20 zl do siebie :)

Gość hhhhhheeeeeeee
tez bym taka kupiła gdyby było mnie stac, plastikowe hustawki to badziew

Gość hustawke wybralam
bo ja wiem czy mnie stac.. wg mnie stac nas na to na co chcemy zeby nas bylo stac inaczej mowiac.. kwestia wyboru w olbrzymiej mierze hustawka jest przepiekna wg mnie ale ktora wh was bedzie najpraktyczniejsza?

Gość bardzo ladna wyglada na trwaly
produkt, cena chyba adekwatna do jakosci, ale nie wiem czy bym wybrala taka, bo ona cieszy chyba bardziej oko rodzica niz dziecka, no suma sumarum swoje funkcje spelnia, jak pisalam wyglada na trwala i jest ladna choc ja zastanawiam sie nad taka: http://www.allegro.pl/item533970047_idealna_hustawka_dla_twojego_dziecka_corrado.html co o tym sadzisz? plus - mozesz zabrac gdzie chcesz, postawic w domu lub w ogrodzie, nie musisz robic hakow w progu minus - cena

Jeśli tylko Twoje dziecko lubi huśtanie to ja bym kupiła :D Dziecko bardzo bardzo szybko rośnie i mam w nosie że ktoś powie że oszalałam, że na chwilę to się nie opłaca.. dla mnie jeśli wiem na bank że coś ucieszy mojego Synka to warto to kupić i tak mam w domu już 2 konie :D

śliczna i wygląda konkretnie - stabilnie ! plastikową ja mam ale w ogrodzie więc w d domu nie mamy ,ale ta naprawde urocza. żadna fanaberia ! fanaberia to by za 1 500 była ;()

Bardzo ładna :) Może stac się czyms w rodzaju "dziedzicznej" zabawki, tak jak kiedys konie na biegunach, itp :) Wg mnie super

Gość ta wyzej to jak krzesełko do k

Gość ta wyzej to jak krzesełko do k
armienia wylada

Gość malwinkaaa
mój ma identyczną, buźka na oparciu, nawet kolorek czerwony ten sam, tylko plastiki mamy czerwone. hustawke moge z czystym sumieniem polecic- maluch siedzi, oglada ksiazczki, je, robi co chce, a ja mam chwile wytchnienia. kupilismy na allegro za 100. normalnie to ok.170zł

Gość bardzo ladna wyglada na trwaly
dzieki madonnaaa za fotke malwinka a za 100 to uzywana?

Gość malwinkaaa
tak, ale co taki dzieciak naużywa? dostalam w stanie idealnym wypralam tapicerke, wiec byl jak nówka. latem na balkonie jak znalazl, a teraz w duzym pokoju mały husta sie od czasu do czasu - dla mnie kazda chwila to radośc :)