Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulkaaam

Czy możliwe że nie jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Ulkaaam

:(:(:(:( Ja się chyba zabije. Spałam z chłopakiem 4 razy, zawsze z gumką... Okres spóźniał mi się 2 tygodnie więc zrobiłam test. Pozytywny. Zrobiłam drugi i znowu dwie kreski. Poszłam do gina, powiedział, że nic nie widać jeszcze i wysłał na badania krwi. wyszło 623, 8 mlU/ml Czy możliwe, że to jakieś pozamaciczne cudo albo nie wiem co? Ja mam 16 lat, nie mogę mieć dziecka:(:(:(

Gość wanilia111111
TO MASZ PRZECHLAPANE:) BYLO SPAC??

"ja mam 16 lat , nie moge miec dziecka" Jak moglas isc z kims do lozka to dziecko tez mozesz miec :classic_cool:

Gość Ulkaaam
świetnie.

Gość Ulkaaam
""ja mam 16 lat , nie moge miec dziecka" Jak moglas isc z kims do lozka to dziecko tez mozesz miec " Łatwo jest oceniać, prawda?

Gość wanilia111111
RACJA:) BULO DUPY DAWAC?:p

Gość wanilia111111
DZIECKO OPANUJ ZE SIE:) :) :)

Gość Ulkaaam
zjeżdżaj, nie chce cie słuchać.

Gość wanilia111111
HAHAHA :p

Gość awe1
Już chyba masz to dziecko .Ale nie wpadaj w panikę , to nie koniec świata .Możesz z kimś o tym porozmawiać ? Trzymaj się :)

Gość jezeli
masz 16 lat to ginekolog powinien przyjac Cie wylacznie z mama.

Gość Daria.29.
gratulacje

Gość ddddddddddddd
Oczywiście - trzeba było uważać. Myślisz, ze guma to 100% bezpieczeństwa? Oj dziecko, dziecko.... Gratuluję "świadomego" macierzyństwa Tak to jest jak dzieci biorą się za coś co je przerasta zdecydowanie...czyli seks. Nie uważałaś co robiłaś, to rób co uważasz.

Gość nana25
tak to jest... a pan szanowny Ojciec ile miał lat 15?16?17? Czy wyjście dzieciaki na głowy poupadali, czytacie jakies BRAVO czy inne takie i potem kwiatki wychodzą! Jeśli koles jest rozsądny (jesli wogóle mozna mówic o czyms takim w Waszym wieku) to może i jakos to będzie, ale nie liczyłabym na to. Pamiętaj, że to zawsze kobieta ma przerąbane. Facet zrobi swoje, nasika na drzewo i pójdzie ta sama droga co pies. Wiem, że to wszystko brzmi brutalnie, ale się zdenerwowałam.

Gość axilla
ej tam nie przesadzajcie.glupia to bylaby jakby w ogole nie stosowala zabezpieczen a przeciez bylo z gumka. pecha masz i tyle autorko jesli to oczywiscie prawda a nie jakas prowokacja

Gość teolit
czesc. mam taka sprawe. w 19. d c kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia i finiszu w srodku. owulacja mogla byc kiedykolwiek i nie wiem kiedy, bo mam nieregularne miesiaczki i pcos. od dwoch dni boli mnie brzuch, bylo uczucie ciagniecia, dzis bol krzyza, w 22. dc pojawilo sie plamnienie, a dzis w 23. dc nasililo sie ono, po ilus godzinach oslablo. ta krew dzis nie byla tylko juz zupelnie plynnej konsystencji, ale ciagnela sie. czy mozliwe jest, ze byla to krew ze sluzem towarzyszacym wczesnej ciazy i ze teraz przechodze implantacje? czy test zrobic domyslnie w 28. dc (choc nie wiem kiedy sie go spodziewac), czy moge 6 dni po stosunku (testem wykrywajacym ciaze po 6 dniach)? bardzo prosze o pomoc!!!

Gość co za bzdury..................
szkoda czytac

Gość olaolaolaolaola
ahahah masz 16 lat ginekolog powinien cie przyjac z mama dobre:D na glowe upadlas? ginkolog nie moze slowa powiedziec na temat dziewczyny nawet matce bo obowiazuje go tajemnica lekaraska

Gość olaolaolaolaola
autorko odezwij sie do mnie na maila cos ci wysle kasiakopterka@o2.pl

kochana na 100% jestes w ciazy. Zabezpieczenie zawiodlo ale trudno tu mowic o tym ze jestes odpowiedzialna. Pozostaje Ci zyczyc szczesci, nie ty pierwsza i nie ostatnia - dasz sobie rade jesli tylko bedziesz chciala

Gość teolit
bardzo prosze o jakies rady, czy ktos moglby mi odpisac? nie wiem kiedy najwczesniej moglabym zrobic test ciazowy, moze pre test szybciej wykrryje ciaze, albo kiedy najszybciej mozna zrobic bete???

Żaden test nie wykryje ciaży zanim nie dojdzie do zagnieżdżenia.Do zagnieżdżenia dochodzi między 6 a 12 dniem po owulacji i dopiero od tego momentu produkowany jest hormon wykrywany przez test. Do zapłodnienia może natomiast dojść nawet 3-5 dni po stosunku, więc dobrze radzę wstrzymać się do 3 tygodni z testembo wcześniej wiarygodny jest tylko pozytywny wynik (negatywny ciąży nie wyklucz). Więc na co Ci to?

Gość teolit
mam z tym problem, bo nie wiem kiedy mialam owulacje i nie wiem, kiedy spodziewac sie miesiaczki. krwawienie zaczelo sie juz w 3. dzien po stosunku!!! dzis krew byla taka ciagnaca sie, czy mogla byc wymieszana ze sluzem??? co do owulacji i terminu okresu, to z tym mam problemy, bo mam pcos i moje standardowe cykle to ok 30-40 dni, a tu nagle 22. dc skape krwawienie, sutki bola, krzyz, podbrzusze....nie wiem czy oplaca mi sie isc np 10 dni po stosunku na badanie z krwi, czy 28 dc zrobic test plytkowy?

Gość awe1
ulkaaam, napisz co u ciebie?