aidan 0 Napisano Styczeń 30, 2009 co najmniej 2 tyg !! chce schudnac ! ktos chce sie dolaczyc ?? zawsze to razniej :) chce zaczac od jutra!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aidan 0 Napisano Styczeń 30, 2009 ???????????????????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takajakasa 0 Napisano Styczeń 30, 2009 to ja sie dolanczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aśka balabla Napisano Styczeń 30, 2009 ja tez chcę schudnąć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Styczeń 30, 2009 a jak masz zamiar z niej wychodzic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takajakasa 0 Napisano Styczeń 30, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aidan 0 Napisano Styczeń 30, 2009 powiedz cos o sobie :) naprawde chcesz sie dolaczyc ? jak wyglada twoja waga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aśka balabla Napisano Styczeń 30, 2009 ale 2 tyg to ja nie wytrzymam. Chociaż/rz chyba bardziej boje się że zemdleje i dopiero bedzie gnój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bede skakac na skakancu Napisano Styczeń 30, 2009 jutro ja musze kupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aidan 0 Napisano Styczeń 30, 2009 wiec co dziewczyny od jutra ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takajakasa 0 Napisano Styczeń 30, 2009 ja mam wzrost 167 i waze 66 kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aidan 0 Napisano Styczeń 30, 2009 kiedys bylam chora przez jakies 3 tyg nie moglam jest schudlam ok 10 kg , chciala bym to powtorzyc, ale bylo to 4 lata temu wiec od tamtej pory troche sie przytylo ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Styczeń 30, 2009 nie sądze ze uda ci sie dobrze wyjsc z głodówki :) jesli bedziesz głodowac przez 2 tyg to przez tyle samo powinnas wychodzić z niej. A założe sie ze jak po takim czasie niejedzenia poczujesz smak w ustach to dosłownie rzucisz sie na żarcie i tyle bedzie z chudniecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aidan 0 Napisano Styczeń 30, 2009 160 cm wzrostu 60 kg wagi ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aidan 0 Napisano Styczeń 30, 2009 zamierzam pic wode niegazowano ! a jesli juz naprawde nie bede mogla wytrzymac z glodu to przekąsze jakis owoc badz cos innego, i zamierzam tez ćwiczyc ;] liczy sie silna wola, po głodówce trzeba sie powstrzymywac od łapczywego jedzenia , jesc nie wielkie ilosci zeby organizm sie przyzwyczail, zreszto sie zobaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barajkla24 Napisano Styczeń 30, 2009 moim zdaniem pomoze skakanie na skakance, przysiady , robienie brzuszkow picie wody mineralnej niegazowanej i oczywiscie zero slodyczy i tlustych rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aidan 0 Napisano Styczeń 30, 2009 tez uwazam ze cwiczenia bardzo duzo pomogą, wiec zamierzam je wykonywac, a co do skakanki to naprawde jest taka swietna ? i ile czasu tak skakac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aidan 0 Napisano Styczeń 30, 2009 a tak swoja droga to moze któras zna jakis sposob aby miec ładne szczupłe łydki, bo ten kompleks mnie przerasta ;/ sa grube i nie sexowne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciotka Walentyna 0 Napisano Styczeń 30, 2009 ja sie przylaczam od jutra. Mam mega zastoj w odchudzaniu i za cholere nie moge ruszyc z kilogramami. :-O To moze sie przedstawie. Latem doszlam do 53kg (z 62kg) przy 163cm, wygladalam juz calkiem niezle, bo duzo cwiczylam. Ale wakacje, swieta, brak ruchu doprowadzily mnie do 57kg. :-O I za cholere nie moge zrzucic! Probowalam juz 1000kcal, proteinowa przez dluzszy czas i dupa, nic nie ruszam z waga. Tak wiec od jutra gloduje z Wami. Juz mam doswiadczenie w glodowkach 4-5 dniowych, rezygnowalam szybko glownie z powodu nudnosci. Ale kurde nie dam sie. Moim jedynym odstepstwem musi byc pare lyzek jogurtu naturalnego, bo przy glodowce mam straszna zgage, i wiem, ze jak tych 3-4 lyzek nie zjem, to z glodowki nici (ale to mniej niz 100kcal, wiec powinnam byc okej) Moj cel: maximum 49kg wagi i cialko jak laski z Victoria\'s Secret :-D Co do wychodzenia - pewnie pare dni na rozcienczonych sokach, potem dieta owocowo-warzywna, i stopniowo wiecej i wiecej. Pozdrawiam serdecznie wszystkie glodujace - dzielmy sie sukcesami, wspierajmy sie, bo nie bedzie latwo. Do zobaczenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barajkla24 Napisano Styczeń 30, 2009 wiadomo najpierw sie musisz przyzwyczaic to polecam tak najpierw poscic sobie muzyke i np przyklad cala jedna piosenke skakac no i potem zwiekszac do 20 minut no i potem 40 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dovkaga Napisano Styczeń 30, 2009 skakanka jest wlesnie dobra na lydki ale musisz sie po i prze troche porozciagac zeby niemie za bardzxo ich umiesnionych bo to tez nie zafajnie wyglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aidan 0 Napisano Styczeń 30, 2009 oki napewno skorzystam z skakanki mam nadzieje ze pomoze cos na te moje łydki, a co do ciotki walentynki to ile udalo Ci sie schudnac na głodówce? a po za tym fajnie by bylo jak bysmy sie kazdego dnia wspieraly !! i opisywaly swoje rezultaty :D moze w ten sposob bardziej wytrwam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uppppppppppppppppppppppppppppp Napisano Styczeń 30, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciotka Walentyna 0 Napisano Styczeń 30, 2009 na glodowce w sumie w pare dni to maksimum 3 kilo, ale to tylko woda. dopiero jak sie pociagnie dluzej, to cos wiecej z tego jest. najlepiej chudlam na diecie "3 owoce dziennie" - okolo 7kg w niecale 3 tygodnie. ale teraz to jestem zdesperowana :-D co do lydek -> mi pomoglo cwiczenie ze schodkiem - stoisz na krawedzi schodka (piety wisza w powietrzu, tylko palce masz na schodku) i ciezarem ciala "bujasz sie" na tym schodku, pietami do dolu, tak, ze czujesz jak miesnie lydek pracuja. odkad zrobilam sobie taka sesje cwiczen jakies 3 lata temu (po 10minut dziennie, codziennie przez 2 miesiace) mam super lydki do tej pory, mimo wahan wagi zawsze sa zgrabne. polecam :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aidan 0 Napisano Styczeń 30, 2009 ale nie spowoduje to wzrost miesni ?? i tym samym powiekszenia ich ?? czy raczej rozciaganie ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciotka Walentyna 0 Napisano Styczeń 30, 2009 u mnie po prostu spowodowalo, ze staly sie sto razy zgrabniejsze i stracilam 2cm w obwodzie lydki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aidan 0 Napisano Styczeń 30, 2009 dziekuje bardzo za rade :))) od jutra to wyprubuje :D mniejmy nadzieje ze zadziala tak samo dobrze jak u Ciebie :P a swoja droga mozna wiedziec ile masz lat ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciotka Walentyna 0 Napisano Styczeń 30, 2009 22. :-D sprobuj, nigdy nie wiadomo, moze osiagniesz jeszcze lepszy rezultat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aidan 0 Napisano Styczeń 30, 2009 pozno cos sie robi moze czas isc spac :P chociaz sie nie chce :P od jutra ciezki dzien mnie czeka :P musze isc do warzywniaka po jakies owoce i warzywka ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aidan 0 Napisano Styczeń 30, 2009 to do jutra! a raczej juz do dzis ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach