Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ergtweryhtyr6uswergtws

ANG-niech mi ktoś przetłumaczy błagam

Polecane posty

nie odsyłajcie mnie do programów ktore tłumacza, bo prubuje i to w ogole żadnego sensu nie ma :( Jesli ktos by mógł chociaż taki początek żebym w ogóle miała pojęcie o co w tym chodzi "COSMETICS retailer Body Shop today agreed to a 652,3 pounds milion takeover by L'Oreal. Body Shop accepted an offer of 300p a share from the French firm - a large premium on its closing price of 268p. It is expected that anita and Gordon Roddick, who set up Body Shop 30 years ago, will make 130 pounds from the sale. Dame Anita said: For both Gordon and I, this is without doubt the best 30th anniversary gift the Body Shop could have received..." Błagam chociaz poczatek, moze pozniej bedzie latwiej :O

Gość TeksanskamasakraPiłąMechanicną
www.translate.pl co nie ma sensu?????? ja tak 2 strony tlumaczylam :classic_cool: z trudem ale .......

no co ty ja nie dałam rady, chcesz to pokaże ci co wychodzi.

tak wygląda początek: Detalista KOSMETYKÓW Ciała (organ) Sklepu dziś zgodził się (przyjęty; umówił się) do 652,3 tłucze (uciera) *milion* zamach (przejęcie) przez *L'Oreal*. Sklep Ciała (organ) przyjęty (przyjął) propozycja na *300p* część (akcja) od Języka francuskiego umacniają - wielka nagroda na swoim zamknięcie (końcowy) oceniać (cena; wartość) *268p*.

chyba jednak zle trafilam :(

Gość dadffwe
Chodzi o to że Body Shop (firma zajmująca się sprzedazą kosmetyków) został kupiony (przejęty) przez L'oreal za 652,3 mln funtów.

Gość dadffwe
tzn jeszcze nie został kupiony, zgodził się na taka ofertę

dziekuje :)