Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknosc nad pieknosci

moja wymarzona suknia . co sadziecie?

Polecane posty

juz sie szyje :-) oczywiscie w tym samym kolorze bo uwielbiam natomiast biel ecru i ivory kojarza mi sie z taka swietoscia a ja zdaje mi sie absolutnie do tego nie pasuje:-)

Gość bombowy
moze by tak jakis link?

W ogóle nie moim stylu, jak dla mnie, bez urazy MASAKRA!!! Nie dośc, że brzydki fason, krój i w ogóle, to jeszcze ten kolor, listości!!!! :O

Gość bombowy
o dżizas!!! No jakby to powiedziec...troche bardzo nie w moim stylu

hej widzialam taka suknie prawieidentyczna na tym forum kiedys tyle ze biala i wszystkim sie podobala. a tu tylko kolor inny bo bieli nie uznaje

Gość widzisz piękność
i na co ci to było???

w życiu nigdy - chociażby już za kolor odpada... jeśli chodzi o mnie oczywiście...

Gość 23latkaaaa
WYBACZ ALE JAK DLA MNIE POTWORNA

ej nie mozna byc takim schematycznym.tylko bialy czy tam ecru. na swiecie sa rozne kolory i nie tylko te z biela sa zarezerwowane na slub.

nie bede miala welonu do tego no bo wiadomo ale delikatne bialo rozowe kwiaty. :-)

a mnie się podoba :P bardzo ciekawie wygląda :) tylko skoro to już musi być różowy to uważaj na dodatki ;) żeby nie wyglądać śmiesznie ;)

Gość mam-ka
Kolor-nie w moim stylu(nigdy nie lubilam rozowego:-)),jednak suknia wcale nie jest taka zla,w kazdym razie najnowszy krzyk mody i tyle.mimo wszystko sadze,ze biala lub chociazby bezowa,a nawet brazowa bylaby o wiele ladniejsza.

nie no dodtaki to tylko delikatny naszyjnik i delikatne kolczyki male i do tego kwiaty u pioete w koku.

to moim zdaniem będzie pięknie !! :) ale szkoda, że różowy.. chociaż gusta są różne a wiadomo, że ty masz się czuć w tym najlepiej .. a jak już sama tak będziesz się czuła to na pewno będziesz zachwycać !! pozdr.!

jejej dzieki :-)

Gość bdffdbhfd
Hmmm przy dobrej stylizacji całości będzie wyglądała świetnie. Tylko ten róż. Może w kolorze szampana była by ładniejsza. Tak troszkę przypomina mi różową watę cukrową. Ale krój ładny.

Gość oj niestety okropna
zarówno kolor jak i spódnica:/

a mi się też podoba fakt kolor sukni jak i tło wali po oczach ja bym wybrała inny kolor;) ale ładna i pamiętaj autorko to Twój ślub i Twoja suknia :) nie każdej pasuje rybka lub suknia w stylu greckim ;) a w sukni mamy się czuć idealnie

Suknia jest piękna. Ja na twoim miejscu wybrałabym bardziej delikatny róż akurat jeśli już, choć jestem tradycjonalistką i dla siebie wybrałabym białą. Krój jest piękny, ale powiem ci coś. Dam sobie rękę uciąć że jeśli szyje ci ją krawcowa, choć nie wiem jak dobra, to nie będzie ta suknia wyglądać tak jak na zdjęciu. Nie zrobi ci takiego dołu sukni, który będzie wyglądał tak powiewnie. Lepiej kup w salonie bo inaczej zmarnowana kasa i będziesz wyglądać tandetnie

ale spokojnie :-) suknie szyje babka ktora ma zamowienia na suknie na wybory miss polonia itd. w zasadzie w jej salonie to tylko suknie wieczorowe i slubne sa szyte i szyje je dlugo nie na odwal sie. jest duzo przymiarek i jesli komus cos nie pasuje zmienia to. dlatego sie nie boje. gdzie indziej bym nie szyla