Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orinoco

JESTEŚCIE CIEKAWI, PRZECZYTAJCIE!

Polecane posty

Mam problem z cerą. Szukam maści/żeli aby zwalczyć trądzik i ślady, blizny, dołki jakie po nim pozostają. Jeśli macie jakieś wypróbowane rzeczy, piszcie! Mam nadzieję, że znajdą się dobrzy ludzie i pomogą w potrzebie...

Gość wanilia111111
BENZACNE POMAGA :)

Gość camparii
na pryszcze pasta cynkowa. jak dla mnie niezawodna. 2/3 dni i nie ma nic.

A ta pasta cynkowa, to ma jakąś nazwę, czy tak właśnie się nazywa? Jakiej firmy? Ile kosztuje?

Gość jak dla mnie
differin krem - drogi bo ponad 40 zł, ale dla mnie rewelacja

Zwodniczy Aniołku, mi nie chodzi o wysuszanie pryszczy, tylko o totalne ich usunięcie, a przy okazji usunięcie śladów, dziurek itp.

Mi tormentiol najbardziej pomaga. Chociaż co ja Ci mogę napisać. Nigdy zbytnich problemów z pryszczami nie miałam. Najlepiej idź do dermatologa. On Ci coś sensownego przypisze. A pasta cynkowa kosztuje jakieś 6 zł i jest w każdej aptece. Nie wiem czy coś pomga, bo ma tylko lekkie właściwości antybakteryjne.

Zwodniczy Aniołku, byłam u dermatologa i to nie raz. Przepisał mi ACNE-DERM i Davercin (w razie bolących pryszczy), ale... no nie widzę jakiejś poprawy...

Gość jak dla mnie
differin na recepte, ale nei zaszkodzi Ci jak pojdziesz do dermatologa :)

Gość jak dla mnie
aha, to zmien dermatologa, ja mam 26 lat i do niedawna meczyłam sie z pryszczami, chodzilam do kilku dermatologów, w koncu trafiłam na fajna babeczke. po differinie nawet takie czarne zaskorniki zniknely, przynajmniej u mnie, ale wiadomo ze co cera to inne działanie... mam troche sladów po tradziku - ciemniejsze plamki, ale za jakis czas pójde sobie na mikrodermabrazje