Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bad Dream

Dlaczego każdy myśli że amstaff i pit bull to mordercy?

Polecane posty

mam kolezanke co amstaff pilnuje dziecka, ona idzie do kuchni dziecko w łóżeczku i mówi pilnuj, a jak się dziecko obudzi to szczeka się obudziło.... kochany psiaczek:)

Gość blah blah blah
"ciekawe sak będziecie śpiewać kiedy te kochane spokojne pieski zaatakują wasze dziecko" następna nasłuchała się wiadomości i wszystkie psy wkłada do jednego wora 😴 co do tematu, ludzie uogólniają dla łatwizny. jeden pies skazany na potępienie oznacza potępienie całej rasy. a najśmieszniejsze jest to, że ktoś wrzeszczący: "ciekawe co powiesz jak ujebie ci rękę!" gówno wiedzą o tych psach.

Gość KatiKati
hehhe ffajnie szkoda ze ci sie to snilo:(

Gość trolioppp
u nas w miescie babka sobie szla ze swoim amstafem (czy jak to sie tam pisze) i nagle on stanął jak wryty, ona no choc a en sie tak na nia spojrzal i sie na nią rzucił, ręka cala w szwach, w szpitalu lezala, pies juz uspiony..... byl lagodny jak baranek i spokojny dlatego nigdy nie kupię sobie amstafa! pitbull podobno jeszcze gorszy i na dodatek paskkudne z ryja

wierze łooo matko chociaż nie słyszałam o atakujących goldenach ale o owczarkach niemieckich owszem też niby łagodne Owczarki łagodne... :) Mam zupełnie inne zdanie. Na 10, które znam, 9 to zakapiory, w tym mój. Choć po szkoleniu. To trudne psy wbrew pozorom, ale bardzo mądre.

kciukiem to Ty jesteś prawdziwa psia mama:) bernardyn z owczarkiem-ciekawe połączenie;) może i faktycznie media nakręcają trochę opinię o tych psach, ale te wszystkie podryzienia o których mówią to rzeczywistosć a nie ich wymysł:O ostatni przypadek jaki pamiętam z tv to zagryzione dziecko,właśnie przez amstaffa...

Gość oczywiscie nikt nie uwierzy
W statystykach pogryzien kroluja kundle, jamniki i owczarki ale to rowniez nie ma znaczenia co? Wazne, ze w Fakcie napisali ze amstafy to mordercy, zalosne ...

Gość ******.******
blee psakudztwo i poco to ludzie trzymają:O

kciukiem-piękny, ale nie ukrywam,że wygląda groźnie nie no, brzydkie to one nie są.Mordki mają ładne tylko takie...budzące respekt. np. oczy Elvisa przeszyły mnie na wylot:D

Gość kocia_morda
bo na te psy powinno być pozwolenie i dodatkowo testy psychologiczne właściciela przed ich kupnem. ludzie biorący psa tylko dla szpanu ewentualnie z chwilowej fascynacji, a który bez odpowiedniego wychowania jest potencjalnym mordercą, sami są sobie winni. i to nie na amstaffy czy pit bulle powinna być nagonka, a na takich idiotów, którzy myślą, że pies ułoży się sam.

Gość ******.******
kciukiem to amstaff jest??? ale fajowy wcale nie wygląda groznie :D widzialam inne takie maja ryje ze ....:D

>>>bo na te psy powinno być pozwolenie i dodatkowo testy psychologiczne właściciela przed ich kupnem. Tak jak w Anglii. Tam nawet potrzebna jest zgoda sąsiada. Podobno.

Gość ******.******
słodki !!!!!!!!

a ile osob ZAGRYZLY amstafy?

amstaffy nie sa brzydkie, tylko w necie jest full zdjec z ze tak powiem ,,usmiechnietymi'' tylko amstaffami:O i dzieki za komplementy, elvis tez dziekuje;)

ale ładnie śpi:) i taki ciapaty;) moim zdaniem jego oczy budzą respekt (co nie znaczy że nie są ładne), ale nochalek na pierwszym zdjęciu jest przesłodki:)

>>>oczywiscie nikt nie uwierzy a ile osob ZAGRYZLY amstafy? Tego nie wiem, nie gromadzę danych. :) Ale były przypadki ZAGRYZIENIA. Chyba nie zaprzeczysz?

kazdejrasy pies zagryzl czlowieka, ale mowi sie tylko o amstafach, pittbullach i innych tego typu. p.s. elvis zawsze prawie spi na plecach, bo go czesto swedza, mmeczy sie czesto z egzema:O

Oczywiscie ze nie gromadzisz danych, za to lubisz powtarzac bzdury. Poszukaj w internecie, mozna znalezc statystyki pogryzien...

o kurde, egzema to groźne dziadostwo:O a ile lat ma Elvis?:) ta zadziora to piękna była...na taką trochę ospałą wygląda na tej focie aż się wierzyć nie chce że bojowa była:p

oczywiscie nikt nie uwierzy Oczywiscie ze nie gromadzisz danych, za to lubisz powtarzac bzdury. Poszukaj w internecie, mozna znalezc statystyki pogryzien... Ja mówię o zagryzieniach, nie pogryzieniach, a to jest zasadnicza różnica, której Ty zdajesz się nie dostrzegać, więc się nie powtarzaj.

Gość mamusia ze zwisającymi cyckami
Ja mówię o zagryzieniach, nie pogryzieniach, a to jest zasadnicza różnica no comment:O