Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bad Dream

Dlaczego każdy myśli że amstaff i pit bull to mordercy?

Polecane posty

sliczne imiona!!! ja kiedys chcialam miec dwa psiaki naraz i mialy miec imiona nutka i klawisz, ale nie wyszlo:) ladnie wymyslone:) a szczura miala butaprema i butaprema 2:)

Gość ertrtyka
o kant dupy fajowy podobny do cocker spaniela na tamtych zdjeciach wyglądal jak pudelek

Gość ertrtyka
kopnelam bo lecial za nami i za nią skakal to co mialam zrobic :O

na mojego quentino wolaja wszarz albo szczur, nie poradze, ze ma taka ,,oryginalna'' urode;) naelviego kokos wolaja;)

nom, wołam cyfra albo cyferka:) bo to dziewczynka jest:) może i troche przedobrzyłam ale nie chciałam milioneowej perły,sary albo perełki właśnie

bo brat z siostra jak dzieci mieli i maja dwa ulubione slowa-kokos i keczupik i jakos tak ywszlo, ze leviemu zostalo kokos a memu bratankowi keczupik;) ertryka-jestes zalosna, ja pierdole, ciesz sie ze ci pies nie oddal, tez z kopa...

Gość przyłączę się
fajne te Wasze psiaki:) Ja też mam amstafa (tj. amstafkę;) ) - jest przekochany - ma prawie 3 lata, w nocy włazi nam z partyzanta do łóżka i okupuje kołdrę i można z nim robić wszystko - zaglądać w zęby, odebrać kość, wsadzić rękę do miski z żarciem... Zna wszystkie psie komendy i straszna z niej tulidupa - pcha się każdemu na kolana i zalizałaby go na amen. Z dzieciakami żyje w zgodzie - z naszymi i od sąsiadów, podobnie ze wszystkimi psiakami i królikami;) z sąsiedztwa:) Jak się amstafa DOBRZE wychowa, to nigdy będąc pod opieką "pana" nie zaatakuje z własnej inicjatywy. Są takie komendy jak zostaw i puść i każdy DOBRZE wychowany amstaf (i kundelek też - te jak z moich obserwacji wynika, są o wiele bardziej niereformowalne:P ), choćby się waliło na to powinien reagować:)

nie ma nigdy nie mial, chyba, ze jak jeszcze z tinkiem pod jednym dachem mieszkal, to neraz sie o miche poklocili 9i to porzadnie) ale maly i tak wygrywal ,bo elvis wyczuwa, ze maly byl pierwszy w domu i ze to on rzadzi (tinek skonczy 9 1 czerwca):)

ja kaZdej daty pilnuje obojetnie czy to pies czy czlek:) tylko z imieninami trudno, przynajmniej w moim przypadku:)

heh, ja też pewnie date bym znała ale jak ją wzięłam (a właściwie mój tato) to miała 3 miechy i powiedzieli tylko że urodziła się w czerwcu:)

ja mojego malego juz znalam od pierwszego dnia urodzin, ale musiaalm poczekac 2tyg , bo przy matce musial pobyc poza tym ustalone bylo, ze jak sie rok szk skonczy to zaraz po akademii po niego idziemy. elvi za to przyjechal z wrocka w plecaku (moim ukochanym nowiuskim) caluski obrzygany, pociagi mu nie sluza;)

ja jestem z zadupia dokladnie posrodku poznania i wrocka i do tego i do tego mam 100km:)

moze nie maluska wioska, ale miasteczko:) mamy kosciol, dysko, 2 markety i kilka barow wiec chyba zle az tak nie jest;)

zeby to jakies balety byly, ja tam nie chodze, masakracznie tam jest, lepsze mam 15km dalej:) w wekszym miescie

nie ma sprawy;) ludzie są wredni:O podejrzewam, ze wiekszosć z nich tak nie myśli tylko wypisuja jak najgorsze rzeczy żeby mieć satysfakcję ze zrobią komuś przykrość:O