Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bad Dream

Dlaczego każdy myśli że amstaff i pit bull to mordercy?

Polecane posty

tak to juz jest z ludzmi z kafe, ale mnie to jakos nie boli, nieraz mozna sie posmiac:)

i zauważ że tylko na pomarańczowo są tacy mocni w gębie:D nie chcą się zaczerniać bo od razu będzie widać kto jest cham i prostak:D zauważyłaś że tylko my zostałyśmy?:P

juz od dawna zauwazylam, a wyzej pisalam wlasnie o pomaranczowych;D uwielbiaja docinac

Gość trzymajcie te szalone psy
z dala ode mnie! Gdyby mój sąsiad takiego nabył a ja bym miała dzieci to chyba bym otruła!

a skad pomyl na twoj? zawsze mam czesci ciala w nickach, 3 mam takie naj, w tym kciukiem do tego uzywam deklinacji, bo nie chce mi sie myslec nad nowymi, a nieraz sa zajete a jak juz widze cyferki w nickach albo cos w stylu ,,aniaaaaaaa'' to mnie h.... strzela;)

tak myslalam, ale drink z takim sokiem , ech blee (wybacz):) wole mniej ciezkie, z colą np:)

trzeba by sprobowac ja i wodke i whisky pije tylko z cola, choc to pierwsze rzaaadko, nie podchodizi mi. zato winko i piwko bardzo:) wlasnie pije drugie pivko:O znowu...

ja tam wszystkie psy lubie i generalnie sie nie boje ale przyznam ze amstaffa czy pit bulla to bym nie kupila sobie tak samo jak rottwailera itp,chyba nie potrafilabym im zaufac bezgranicznie ze mnie nie ugryzą;)

:) a u mnie jakos tak wyszlo, mam ciche dni z moim i jakos nie chce mi sie w pionie byc:O

zauwazylam, nie wiem czemu akurat moj, bo wiele tu takich tematow bylo wiele dziewczyn bedacych w takich zwiazkach, ale tylko moj sie pyta i gada o nim;) ale co mi tam, w koncu sie stydze, teogo co mam:)

to zazdrosc.stare dewoty maja gula na samą myśl, że ktoś ma związek i to udany:)niektóre umrą jako stare,niekochane,stare panny...taki los

nie tylko tacy/kie pisza. sa inni tez. iektorzy po prostu tego nie rozumieja a inni nawet nie wiem po co jeszcze tak dowalaja kazdy jest inny;)

whisky z colą, co za barbarzyństwo. Whisky tylko, ale to tylko z wodą:) A wracając do tematu, skoro amstafy są takie niebezpieczne, to czemu nie są wpisane na listę ras niebezpiecznych hmm??? Moja kumpela ma amstafa i większego pieściocha nie widziałam. Jego widok przerażą, bo jest duży no i ten pysk. Ale jak podejdzie, powącha, i położy łeb na kolanach, to sama łagodność.

są wpisane. z tego co wiem:) jak mozna pic whisky z woda pytam???????????????????????????

Żeby nie było że ściemniam: Poniżej prezentujemy 11 ras psów uznanych za niebezpieczne na mocy rozporządzenia Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 15 grudnia 1998 roku. Są to: * Akbash dog * Amerykański pit bull terier * Buldog amerykański * Anatolian karabash * Dog argentyński * Moskiewski stróżujący * Owczarek kaukaski * Perro de presa Canario * Perro de presa Mallorquin * Rottweiler * Tosa inu Pamiętaj! Psy niebezpieczne stwarza przede wszystkim człowiek.

to juz sama nie wiem. ale zdanie na dole mowi samo za siebie, niepotrzebnie te rasy sa wymienione.

No szef mojego chłopaka, koneser whisky twierdzi że pije się tylko z wodą, tak jest przyjęte. Lub z samym lodem. ja whisky ogólnie nie lubię, w sumie z alkoholu lubię tylko soki:)

a soczek bananowy lubisz?:) też słyszłam o tej wodzie,ale dla mnie to by chyba było za mocne...nie wiem mój ulubiony whiskacz to jack daniells :classic_cool: