Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bad Dream

Dlaczego każdy myśli że amstaff i pit bull to mordercy?

Polecane posty

Amstaff zagryzł 15-latkę w Warszawie, Agresywny pitbull zagryzł 2 psy i zatakował człowieka w Słupsku, Amstaf zagryzł półtoraroczne dziecko - Radom, Amstaff zagryzł swoją opiekunkę, piętnastoletnią Gruzinkę, 12-letni chłopiec został zagryziony przez psa swoich rodziców. Do tragedii doszło w Kłębowcu w woj. zachodniopomorskim, Rottweiler, który we wtorek zagryzł w Sulejówku siedmiomiesięczną dziewczynkę, już wcześniej sam wydostał się z kojca, Pięcioletni chłopczyk został śmiertelnie zagryziony przez psa w miejscowości Mokrsko w Świętokrzyskiem ''... Mam szukać dalej?

elvis skonczy 6 w tym roku ( 1 lipca dokladnie:P ) a lunka to juz wtedy stara byla (odeszla jak miala jakies 13 lat, a mi byla powyzej tylka, taka duza) poza tym lato bylo. a zadziorna, ze hej, nikogo na posesje nie wpuscila a quentino sie na mnie obrazil,tez chce w necie byc;P poszedl pd lozko:P:P

Gość obronca praw zwierząt
ta zadziora to chyba pięcdziesięciolatka była cos ty jej robila ze tak smutna 😭

Gość oczywiscie nikt nie uwierzy
a co te "psy" i rottweilery maja wspolego z amstafami? Bo chyba nie zrozumialam przeslania

na nasze mialaby wiecej, ona zawsze na taka ,,przybita'' wygladala, ale zycie piekne miala, nieeden czlowiek moglby jej pozazdroscic:)

Gość taka sobie jed.na
cholera ile tych zagryzien to bez kitu durne psy

oczywiscie nikt nie uwierzy a co te "psy" i rottweilery maja wspolego z amstafami? Bo chyba nie zrozumialam przeslania Ty chyba w ogóle niewiele rozumiesz. Przykładów było kilka, odnośnie psów, które są tematem topiku też.

Gość taka sobie jed.na
ja slyszalam jeszcze ze bulteriery sa grozne w tzw strefie zagrozenia i BOKSERY!!!!

a quentino to trzeci piesek?:) no to dawaj zdjęcie:D co on gorszy?;) no wielka była, ale to jak wszystkie bernardyny.A skąd masz pieski? bo ja mojego uratowałam w ostatniej chwili przed schroniskiem:O

kazdy pies jest grozny, jak dlam nie najgorsze sa takie male pierdolniki, zeby jak igielki, co biegaja za rowerami, autami, tych sie boje

Gość taka sobie jed.na
bardzo

nie no boksery? nie przesadzajcie,mam w rodzinie dwa i to największe ciapy na świecie;) musztarda-niektórzy nie rozumieją co się do nich mówi więc się nie przejmuj:)

Gość goodies
kant dupy, zajebisty pies :D :D

Gość ertrtyka
tam spaiel, pudel jakis hahah u nas po miescie takiego puszczają bez smyczy debile i za moja suką lata ciągle jak raz dostal w banie to juz nie lata

http://www.voila.pl/305/sti24/?1 http://www.voila.pl/307/ymmvo/?1 w dwoch czesciach, jakos mi sie pogubily inne i jest troche rozmamzany:) tinka uratowalam przed utopieniem (ojciec kolezanki chcial cala 12 potopic, ale tinus wyszed l caly:) ) elvis z hodowli, kupiony lunka to byl pies mojego ale od prawie 5 ja sie nia zajmowalam i mieszkalam pod jednym dachem prawie 4 :)

Gość ertrtyka
ale nie no fajowy

Gość ertrtyka
czemu psy elwisy nazywacie kurna albo elexy:D

Gość PRESLEY DO BUDY

Gość ertrtyka
jak mnie wkurza jak ludziska wypuszczają osy swobodnie bez smyczy!!!!!!!!!!! 😡 wy tez tak robicie????? Jeden tak dostal ode mnie z buta ze az sie zachwial tak za moja suką leciał przez pół miasta

moje sa zawsze luzem, bo jest ogrodzenie, tylko najmniejszy dziure sobie zawsze znajdzie i po dzialkach biega, ale zawsze wraca;)