Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomo26

problemy z drugim razem on nie jest w syanie a mi się chce.

Polecane posty

mam problem. gdy kocham się z dziewczyną to gra wstępna jest ok, ale po włożeniu penisa do pochwy to dości szybko mam wytrysk. po wyjęciu i zmianie prezerwatywy on już nie nadaje się do pracy. dlaczego tak szybko opada gdy ja mam wciąż ochotę na ostry sex?

1. Zbyt rzadko uprawiasz seks 2. Po pierwszym wytrysku każdy facet musi odczekać jakiś czas, aż znów będzie mógł mieć erekcję. U każdego jest to inaczej - jednym wystarczy 10-20 minut, innym godzina, a niektórzy cały dzień.

Gość Becia Sobczyk - Stępień
A PO ŚLUBIE JESTEŚ TY PRZEBRZYDŁA LAMPUCERO.??????????????

KOCHAM SIĘ CO 2-3 DNI. WIEC TO CHYBA NIE JEST RZADKO. A PO ODCZEKANIU KILKUNASYU MINUT JEST BEZ ZMIAN.

" nie używany organ zanika " , trzeba ćwiczyć, pomaga. Wiem to z doświadczenia, zresztą nie tylko...

wiec stosunek co 2-3 dni to mało? w takim razie jak czesto powinienem to robic i co jeszcze mogloby pomóc?

Gość Antek Bereda
Za często walisz gruchę.

Za mało się stara. A jak nie , to do urologa, jak masz z tym kłopot.

Jeśli masz taki problem, to spróbuj dzień przed seksem się doprowadzić do wytrysku. Jeśli to nie pomoże, to skracaj ten czas. Wiadomo, że godzina przed to za krótko, ale może 3-6 godzin będzie dobrze? A z czasem, po kilku miesiącach regularnego seksu, to Ci się powinno unormować. A jak nie, to pewnie masz dolegliwość zwaną przedwczesnym wytryskiem - to się leczy podobno.

nie wydaje mi się. dziewczyna jest naprawde cudowna! tu jest ze mną problem.tylko jaki?

Gość najprawdopodobniej rozpoczęło
Rany!!! Widocznie on musi odpocząć, zregenerować siły, że tak to nazwę. A Ty w tym czasie zajmij się swoją dziewczyną: całuj, pieść, pośmiejcie się, pogadajcie szczerze lub na wesoło, pomarzcie itp. I nie czepiajcie się dziewczyny. Nie wiem jak to u Was jest ale mój mąż drugi raz może dużo dużo dużo dłużej, intensywniej ;)