Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina 24_84

Dzisiaj wybrałam wkońcu SUKNIĘ ŚLUBNĄ!!! Jak Wam się podoba?

Polecane posty

Gość karolina 24_84
no właśnie dostałam, trochę przyciasna więc ją jeszcze musze poluzować i sunę na ślub

Gość bazaaar
spoko,ujdzie w tłumie choc ten gorset taki wielki no ale kwestia gustu.tragedii ni ma

Kurdeeeeee - Nie mogę mieć odkrytych ramion bo mam brzydkie i ich nie lubię :) Szukam czegoś z rękawkami-motylkami czy jakies takie...

Gość gtrhbt
nie spomentujecie mojej :(

Gość karolina 24_84
Polka a kiedy masz ślub?

Gość kurdeeeeeeeeeee
aha ale pewnie przesadzasz z tymi ramionami :p gtrhb twoja tez fajna

Gość karolina 24_84
gtrhbt a masz zdjęcie jak Ty w swojej wyglądasz?moze jest za duża albo za mała ;) Pokaż dokładnie która jest Twoja

Gość karolina 24_84
to tydzień po mnie,ja 18 lipca i już nie moge się doczekać. Macie już obrączki?

a mi sie nie podoba, za duzo ma tych cekinow czy co to tam jest.. i te kwiatuszki czy cos na dole.. fuuj , nie wyglada w ogole na delikatna, taka beza kolejna - czytaj jedna z wielu :D ale to Tobie ma sie podobac, bo to Twoj slub ;) wiec zycze wszystkiego Najlepszego i obys byla zawsze szczesliwa ze swoim wybrankiem ;)

Karolinko, tak - mamy obaczki :) Jak juz pisałam jesteśmy po cywilnym (27 września 2008) , więc obrączki były jakby koniecznością ;)

Gość karolina 24_84
gtrhbt sorki nie doczytałam,już znalazłam Twoją ,ładna ale jak dla mnie spódnica trochę za duża,jeśli jesteś wysoka to napewno dobrze będziesz wyglądała

Gość karolina 24_84
Polka no tak,ja strasznie rozkojarzona jestem więc wybacz mi :)

Gość karolina 24_84
ładna tylko ja nie lubię z trenem bo po upięciu go tył jest dla mnie za obfity,ale sukienka śliczna

mi też sie nie podoba bo się za bardzo świci :P pozatym piszesz, że chciałaś skromną i prostą a to wcale nie jest skromna i prosta suknia :P same te cekiny na cyckach i te upaćkania na sukni powodują, że ona skromna nie jest :P :D Skromna to jest raczej ta: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?showAll=1&style=V7067 a Twoja przy niej kipi błyskotkami i cekinami :D :D

Karolinko :)- nie szkodzi :) po dzisiejszych wrażeniach związanych z wyborem sukni wcale się nie dziwię Twojemu rozkojarzeniu :) Mam nadzieję, ze w czwartek tez będę ROZKOJARZONA.

Gość limonka**
autorko topicu a możesz napisać ileCię będzie kosztowała ta suknia i jakiej jest firmy? śliczna jest..

Gość karolina 24_84
jak dla mnie skromna w porównaniu z tymi wszystkimi falbanami,gnieceniami i innymi wynalazkami,a worka też nie chciałam limonka** suknię kupiłam w salonie Vivien Vigo,kosztuje 2 800 zł

Gość karolina 24_84
Polka zajrzyj tutaj jak dokonasz wyboru,chętnie zobaczę jak Twoja suknia wygląda.Życzę Ci dużo cierpliwości przy wyborze i zdecydowania,najlepiej nie mierzyć za wiele sukien bo później już nie wie się co wybrać

No wybacz jeśli dla Ciebie ta co ja pokazałam jest "workiem" to ja nie mam pytań :P :P :P :P Milion razy wolałabym taki worek niż taką świecącą sie jak psu jaja sukienkę i to w dodatku za 2.800 zł :O no ale gust jak dupa, każdy ma swój :classic_cool:

Gość karolina 24_84
to się cieszę że doszłyśmy do porozumienia teorio,pozdrawiam.Pa

Mnie się ta sukienka podoba, może na fotce nie wygląda najkorzystniej, bo rozmiar za duży, ale jak się ją dopasuje, na pewno będzie pięknie:) pomysł ze zdobieniem gorsetu tymi świecidełkami ciekawy, to może zastąpić bizuterię:) Któraś tam pisała że świeci się to jak psu jajca, , być moze jej życiowym zamiłowaniem jest zaglądanie psom pod ogon i inne tego typu zabawy, w każdym razie ja osobiście nie słyszałam o psich jajach wyszywanych kryształkami:-P

Gość karolina 24_84
Laura Diaz najlepiej ubrałaś w słowa to co chciałam napisać,aczkolwiek panna ma prawo tak sądzić. Ciekawe jak ona będzie wyglądała w swojej, bo wiadomo jak się widzi zdjecie sukni na modelce i w realu,moje jest niestety w realu

Gość karolina 24_84
a taki worek to ja miałam na Komunii Św.

Gość mętlik w głowie
troche przesadzacie z tym krytykowaniem

Proste, że zaglądam psom pod ogon lubieeee to :classic_cool: przynajmniej nie zwracam sie do innej dziewczyny per PANNA :O :O :O :O i tak jak mówiłam gust tak jak dupa, każdy ma swój co nie znaczy że nie wolno się wypowiadać w w/w temacie a jako, ze sukienka wg mnie beznadziejna to nie będę pisać, że ojej jaka śliczna, jaka cudna bla bla bla "worki" rulezzzz :classic_cool: