Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina 24_84

Dzisiaj wybrałam wkońcu SUKNIĘ ŚLUBNĄ!!! Jak Wam się podoba?

Polecane posty

Karolinko... szczerze? Uważam, naprawdę i zupełnie bez słodzenia (bo przecież się nie znamy), ze jest śliczna! Podtrzymuje to, co mówilam wcześniej. Jest elegancka i z klasą. Nie zmieniaj zdania i nie słuchaj jak ktos Ci bedzie mówił, ze brzydka itp. - ludzie mają różne gusty. Ja swoją pokazałam (z ludzi, których znam) tylko swoim Świadkowym i stwierdziłam, że do dnia Ślubu nikomu jej nie pokażę. Nie chcę sobie mieszac w głowie jak wysłucham różnych opinii. Ja jestem przekonana że to jest TA i niech tak zostanie. Mam nadzieje, zę Ty tez zostaniesz przy swoim. Pozdrawiam.

Dziękuję Ci,jestem mi strasznie miło :) Mam świadomość że modelka na zdjęciu wygląda w tej sukni o wiele lepiej niż ja bo ona jest na mnie po prostu za duża,ale rzeczywiście jest bardzo ładna,niemniej jednak jednym się podoba innym nie ale mało mnie to obchodzi,zdecydowałam że zostanę przy tej i niech sobie mówią co chcą. A Twoja sunia jest również baaardzo ładna,również skromna ale z klasą,takie są najpiękniejsze.Pozdrawiam :)

Karolinko... dziękuję... :) Fajnie, że moja tez Ci sie podoba (nota bene moja równiez inaczej wyglada na modelce ). Ja przeczytałam wcześniej to, co pisałas, ze jest za duża, ale dopasowana na pewno bedzie wyglądać świetnie. Bedziesz śliczną Panną Młoda - zobaczysz :)