Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

4pory roku termin JESIEN 2009! kto ze mna?

Polecane posty

NICK...........Wiek ..... cykl staran.......termin @........miejscowosc Lady love........20............1?................12.03........... . . Ruda Śląska Paczus11........24............9................21.03... .. .... .......W celownik.........20.............8...............19.03... . .........ok. Wrocławia Anntonina........30............9...............18.03.... . .........Cz-wa Asiok78...........30..........16................16.03... . ..........ok.B-B madziaczek .....31...........1.................23.02..............Cz-wa < br /> Szusza...........27............6................24.03... .............O-le NICK..........Wiek......tydzien........termin porodu......miejscowosc karmelek amada.....24......7................ok.10.10.2009.....Mrągowo Everka................26......3................ok.27.10. 2009.... Warszawa

Tyska ja kurcze nie moge przestac o tym myslec.Moze po clo mi sie poszczesci:) susza:)

Gość Tyśka..
Lady Love🌼przykro mi:(:(

Gość Tyśka..
Pączuś🌼a ile juz trwaja staranka:)??

Gość Tyśka..
Pączuś---9 miesięcy??

Gość Tyśka..
no własnie w tabelke wasza zajrzałam:)]

Gość Tyśka..
Lady Love---a to pierwszy sie raz stało??Dzielna z Ciebie kobietka:) Pączuś----a co mówi Twój lekarz??miałaś jakies badania robione??

Gość asiok78
hello, Paczus11 ja zaczynam clo brać od jutra mam trochę pietra bo ponoć jest złe samopoczucie po nim, ale jak trzeba to głowa do góry :) damy radę. A ogólnie to mam złe samopoczucie : trochę boli mnie gardło i zimno mi ale kuruje się bo w końcu za niedługo dni płodne i trzeba być w formie. Madziaczek cierpliwości z tym testem nie ma się co spieszyć :) będzie dobrze Z cyklami i tak was przebijam wzystkie

tak pierwszy raz.. pierwszy cykl staran i pierwsze poronienie.. widocznie zarodek był zbyt słaby i moj organizm go poprostu odrzucil

robilismy z mezem badanie nasienia.Maz bierze witaminki:)A ja dostalam Clostilbegyt.Zaczynam od 5 dc do 10 po 2 tabletki.Badan hormonalnych jeszcze nie robilam.Jak w tym cyklu nam sie nie uda to napewno zrobie badania.

Gość Tyśka..
lady---matka natura wie co robi..Fajnie że masz takie nastawienie do całej sytuacji..Wiele kobiet tak ma,a nawet więkzość nie zdają sobie z tego sprawy.a bierzesz jakieś witaminki??

Gość asiok78
lady love to przykre :( Powiedział ci coś lekarz ile musisz odczekać. Już tu któraś pisała o samoistnym poronieniu. Życie jest brutalne ja to przerabiałam jak miałam jakieś 23 lata

Gość Tyśka..
Ale mnie zmogło.Idę nynac kobietki:) Dobranoc wszystkim i do jutra 🖐️

no wlasnie nic na ten temat nie mowil, gdybym poronila pozniej to pewnie mialabym wyznaczony czas na to by zaprzestac staran na jakis czas.. bralam folik, witaminki tez biore.. ale ostatnio tez mialam troche problemow ze zdrowiem, wiec moze to przez to

Gość asiok78
I ty o tym pisałaś .....Pamiętam, że któraś tu pisała o tym poronieniu i że lekarz kazał odczekać 3mies. Ale ja myślę tak lady love, że jeśli nic nie mówił to możecie się starać dalej. Bo gdybyś się nie interesowała tak bardzo ciążą to byś nawet nie wiedziała, że byłaś. Po prostu organizm się oczyści i cykl będzie dalej szedł do przodu. Więc miłe Panie nieciężarne głowa do góry i zaniedługo po naszych dolegliwościach @ bierzemy się do roboty, a Panie zaciężone będą trzymać kciuki :) :) :)

Gość madziaczek
paczus bardzo mi przykro ze jednak @ dotarla, myslalam ze chociaz tobie sie udalo lady love ty tez sie trzymaj bedzie dobrze jednak mialas dobre przeczucia ja dlatego czekam z tym testem przynajmniej sie potem nie zdoluje tak bardzo

ja musialam odczekac poniewaz to juz byl 3 tydzien i przez caly miesiac plamilam:(

Gość asiok78
Czasem to życie jest nie sprawiedliwe ale cóż no trudno:( Jednym się przytrafia co rok a inni się leczą latami :(:(

po miesiaczce pojde jeszcze raz do ginekologa i sie go zapytam czy moze jednak lepiej odczekac chociazby miesiac

no wlasnie madziaczek :d jeszcze tylko ty zostalas :) oby Ci sie udalo :*

Gość madziaczek
no wlasnie tylko ja wiec skoro nasze grono sie wykruszylo to ja pewnie tez do was dolacze cos mi sie tak zdaje jakoz juz nie wierze ze sie udalo