Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do znających

Możecie polecić mi jakiś krem dobrze nawilżający do cery skłonnej do trądziku?

Polecane posty

Gość do znających

Mam cerę suchą i wrażliwą ale często wyskakują mi pryszcze :-( Jaki krem dobrze nawilżający polecacie do cery problemowej?

Gość ziaji krem
NUNO mi pomógl

AA do skóry bardzo suchej wrażliwej i atopowej. w moim przypadku zaleta jest to że nie szkodzi (nie schodzi ponim skóra, nie ma plam, twarz nie piecze) no i do tego tani jest

Gość podaj dalej
ja ci mogę polecic olej zimnotłoczony z Mazideł, może konopny, jojoba?:) Przynajm,niej nie zawiera chemii, 100% natury, niezapycha i poprawia stan cery:) poczytaj chociaż:)

kremy nawilżające La Roche-Posay (m.in. Nutritic). U mnie sie sprawdza, ale zaznaczam, że mam b. suchą skóre (wysuszoną m.in. antybiotykami na trądzik). Polecam również Humektan. Sprawdził się nawet przy kuracji Izotekiem.

Gość cetaphil zajebisty

Gość alantan plus

Gość do znających
Dziękuję za odpowiedzi. Z tego co widzę te kremy są głównie nawilżające a czy któryś z tych kremów zapobiega również wypryskom? Matujące odpadają bo mi się skóra nawet nie świeci tylko jest ściągnięta i bardzo wysuszona a mnie matujące tym bardziej szkodzą. Czytałam o tym dermedic acne ale też wielu osobom nie pasuje więc zamówiłam próbkę, tylko nie wiem czy mi przyślą a u mnie w aptece próbek nie dają :/