Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowa

Przestrzegam przed użytkownikiem allegro dinek68

Polecane posty

Gość dinek jesli to trafi do rzeczn
a tak naprawde ... - jesli sprawa trafi do rzecznika a kupująca bedzie naciskac to szybko zostanie to rozwiązane. Nie trzeba zadnych " wysublimowanych dowodow " bo wszystko jest pod ręką. Biling z rozmowami mozna samemu wziąć z tp czy neti czy skad tam ma sie tel. Na poczcie idzie pani do kierownika i prosi o sprawdzenie z dnia 27 01 odbioro paczki po czym zwraca sie pani o pokwitowanie jesli nie otrzymala pan pokwitowania przy odbiorze bądz zagubila, nadając paczke za granice badz gdziekolwiek indziej rowniez ma pani pokwitowanie. Wiec wszystkie potrzebne papiery sa a rzecznik jedynie je przeczyta moze porozmawia z tamtą panią ktora tez neg kom wystawila i sprawa bedzie jasna.

Gość dinek68
A widziałaś te bilingi, maile i dowody wysłania paczki za granicę Czy wierzysz na słowo? Ja mogę dać głowę , że nie ma mail i bilingu bo nie było kontaktu. Nie dam głowy za wysyłkę bo tego nie wiem na 100% ale skoro kłamie w jednym to moge przypuszczać,że reszta też blew

Gość a tak naprawdę jak zwykle
i uwazasz, że na podst. bilingu i dowodów nadania rzecznik określi kto zrobił te dziurę czy jak??? buhahahha

Gość dinek skoro maili nie było
to niby gdzie te błędy ortograficzne???:D

Jeśli sprawę sodową wygram to kto ponosi za nią koszty? dine68 jesteś "udupiona" mam za dużo dowodów na Ciebie :D Mój laptop nie kłamie, a w nim tyle cennych informacji :D

dinek uwazam ze powinna pani juz zakonczyc tę kompromitującą panią dyskusje poniewaz sama pani sie mota w tym co pisze. Najpierw pisze pani o rozm tele a teraz pani twierdzi ze takiej nie bylo itd. Kupująca slusznie zauwazyla ze sama pani dolek pod sobą kopie. Nie napisze mi tu pani ze moze to podszyw poniewa ip rowniez jest do sprawdzenia. a i grafik moze sprawdzic czy fotki nie byly retuszowane za 50 zl zrobi to kazdy informatyk.

Gość dinek68
sprawa będzię jasna? a pomyślałyście co z czasem zanim dojdzie do rozprawy?

Gość emilcia79
allegrowa powodzenia takich oszustow trzeba tepic :)

allegrowa najpierw Ty musisz zapłacić za sprawę ale jak wygrasz wszystko Ci zwróci przegrany.Nie zostawiaj tego tak :)

Gość dinek68
fotki nie były retuszowane i będzi emj racja!!! a rozmowa telefoniczna była ale dzisiaj

Dziewczyny dziękuję za wsparcie :D Na pewno nie zostawię tego tak :D

Gość nikolina

do pani od dziur rzecznik nie sprawdzi kto zrobil dziury rzecznik uzna ze pani reklamację zlozyla w odpowiednim terminie do czego miala prawo i wowczas towar powinien zostac przyjety pozostaje tez retuszowanie zdjec i jesli grafik sprawdzi czy byly retuszowane sprawa jest jasna i wiadomo kto odpowiada za bledy w nieopisaniu akucji i niepoinformowaniu kupującego o wadach przedmiotow. Sa programy ktorymi mozna sprawdzic jak zdjecie wygladalo przed i po retuszu. Nazw nie znam ale mlodzi graficy zy chlopcy nawet bawiacy sie w necie grafiką mogą to sprawdzic.

dinek nie było dziś żadnej rozmowy :D To też mogę Ci udowodnić poprzez bilingi Przez te kłamstwa tylko sobie szkodzisz, ale jak dla mnie to na plus :D

Gość dinek68
Allegrowa zapraszam na drogę sądową. ZOBACZYMY KTO JEST UDUPIONY Szczerze współczuję mężowi, mieć kogoś takiego pod jednym dachem ŻEGNAM!!!!! DO ZOBACVZENIA W REALU

a nie mówiłam, że nikolina to dinek68 :D Wsypałaś się :D Skąd nikolina ma zdjęcia? Wrzuciła je na fotosik hmmm ciekawe

dinek68 mąż mi kibicuje :P i podpowiada, abym tego tak nie zostawiła :D

Gość MarchewkowePole
Ej a moze on morduje dzieci i wypycha je i twierdzi ze to lalki??:D fuuuu te lalki sa tak okropne ze az strach je dziecku dawac sine i wogole powiginane blee az sie przestraszylam

dinek błąd w tym ze nie opisala pani konkretnych wymiarow np długosc, szerokośc itd a wiadomo rozmiar rozmiarowi nierowny. Wiec zno pani nie opisala aukcji dokladnie.

Mam taką myśl, może moderator wykasowałby te posty które sa pod innym nikiem a z tego samego komputera? Wtedy bedzie wiadomo, kto sie podszywał kilkakrotnie

Gość a wiec to prawda
sprowadzasz ciuchy z angli z byle jakich szmatlandow czy wystawek po czym nawet nie piorac ich robisz foty retuszujesz ubierasz ladnie lale by zrobic sztuczne tlo i wyciagasz kase od ludzi.

Gość gdy kupujemy przez net od
osoby prywatnej to nie ma ona obowiazku przyjmowania zwrotu. Mówili o tym w TV.

Gość a wiec to prawda
nie ma obowiązku przyjmowania towaru o ile towar jest zgodny z opisem natomist niezgodny z opisem towar w kazdej chwili podlega rekojmi .

Gość a jak sąd umorzy sprawę
?????? a pewnie tak będzie, to co?

Natka33 napisałam do moderatora, aby nie usuwał mojego tematu ponieważ może posłużyć jako dowód w sprawie, wiec jeszcze raz proszę o nie usuwanie żadnych wypowiedzi.

Gość o nie nie nie
nie umorzą sprawy z powodzctwa cywilnego, tylko najpierw idz do rzecznika a potem z orzeczeniem od rzecznika do sądu.

Gość ta allegrowa to......
przesadza. Wiesz co dinek po co masz tracic na nią nerwy. Przelej jej te 6 zł za ten granatowy sweter, niech się nimi udławi.