Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowa

Przestrzegam przed użytkownikiem allegro dinek68

Polecane posty

Gość o nie nie nie
llegrowa gdzie moge znalesc tego linka co podala wczesnie nikola czy cos tam, chodzi mi o fotosika dinka tam ma w cholere tych lalek i po fotkach lal mozna sprawdzic ktore na allegro konta są jej. Malo tych rebornow na allegro wiec szybko pojjdzie :D

Gość Anialisa
Dinek, purysto językowy - jeszcze jedno. Na swojej stronie w allegro masz byka jak chuj! Nie pisze się "napewno" razem, a osobno - na pewno:)! Do tego kompletnie nie stosujesz interpunkcji. Nie kompromituj się na drugi raz komentarzami, w których wytykasz komuś, że pisał do ciebie nie zachowując zasad ortografii. To żałosne i wygląda jak próba odwrócenia uwagi od faktycznego problemu - od sprzedawanych przez ciebie zniszczonych ubrań. I dlaczego dokładnie i starannie oglądasz sprzedawane ubranka??? Nie pamiętasz jakie i w jakim stanie noszą twoi chłopcy? Bo są przywiezione ze szmateksów z Anglii!:) Ja wiem, jakie ubrania i z jakimi wadami noszą bądź nosiły moje dzieci, wiem, które są ubrudzone, bądź poplamione. No i takich nikomu nawet za darmo nie oddaję, tylko wyrzucam na śmietnik.

do o nie nie nie - Natka33 to odkryła, ale dinek tzn nikola szybko zablokowała, więc Ci nie podam. Nie pamiętam na której to str. było

Gość krakuskaaaaaa
i juz dinek to skasował!!!! krew mnie zaleje co za oszust:)

Gość o nie nie nie
no tamten link nie dziala jest zablokowany na 9 stronie.

Gość krakuskaaaaaa
jak podliczyc te lalki i ciuchy, to wyjdzie, ze oszukal juz ludzi na pare tys złotych. jak nie wiecej. w ogole te lalki to nie są wg mnie oryginalne reborny- są jakies stare,wloski pomietoszone, zniszczone,twarze przerazajace, nie wierze ze tak wygladaja oryginaly!

Gość Anialisa
Allegrowa zrób sobie zrzut ekranu "strony o mnie" Dinka, bo tam jak byk stoi, że ubranka przed sprzedażą starannie ogląda - czyli nie wie z czym ma do czynienia, nie są na bank po jej dzieciach.

Gość krakuskaaaaaa
http://shop.ebay.co.uk/items/__reborn+dolls_W0QQ_dmdZ2?crlp=2796271997_228459_228460&UA=WVI7&GUID=3db3fcab11c0a0aad3d2fa42ffd8dcec&keyword=reborn+dolls&agid=727875641 tu sa oryginaly sprzedawane na ebayu angielskim. nie wiem, te dinkowe jakies inne, stare, a moze to te najtansze

Gość o nie nie nie
dobra sprawa jasna dink oszustka i wiele kont ma a teraz spijcie dobrze :D

Gość Anialisa
Bo te reborny też może Dinek ma z demobilu??? Za parę funtów kupił uszkodzone, a tu majątek chce zrobić jak na pełnowartościowych. Każdy prawdziwy (i nowy) reborn powinien mieć taki "akt urodzenia", stworzony przez artystkę, która lalę stworzyła. Ciekawe, czy Dinka reborny mają takie oryginalne metryczki? Bo w aukcji nic na ten temat nie ma.

Gość krakuskaaaaaa
myslę, ze jak ktos oszukuje na ubrankach, to i na lalkach kantuje- zwlaszcza ze to są wieksze pieniądze. kupił uszkodzoną lalę za 50 funtow, sprzedaje za 600 zl. ech

Gość malwinkaaa
horror te reborny!! czy z e-baya czy od dinka jak cos takiego do domu przywlec?

Gość ale jajkaa
Ten tasiemiec jeszcze się nie skończył ?

Gość krakuskaaaaaa
wiecie co, ja mysle, ze idea tych rebornów jest taka: to wcale nie ma sluzyc jako zabawka dla dzieci (od tego sa baby doll, sama jako dziecko taką mialam), ale jako substytut normalnego dziecka- wlasnie dla wiecznych staraczek albo kobiet, ktore stracily wczesnie dziecko. przeraza mnie to, szczerze mowiac...

Gość ale jajkaa
ale one są przerażające dla mnie to takie żywe trupy .

Gość malwinkaaa
dokladnie, jak zabalsamowane nie zasnelabym z taką pod jednym dachem

Gość krakuskaaaaaa
i jeszcze ta nazwa: re-born odrodzenie... odbieram to tak: niemowlę zmarło, i odradza sie w postaci takiej lalki... łaaaaaaaaaaaa zaluje ze je kiedykolwiek zobaczylam:o

Gość sorry ale ja nie mam
najmniejszych wątpliwości, że DINEK 68 i NIKOLINA to ta sama osoba: dinek68 (post z dnia 3 lutego 2009, godz. 17.45) Pewna miła Pani powiadomiła mnie o tym,ze jestem publicznie szkalowana. Większść osób na tym forum z góry zakłada,że jestem oszustką. zdecydowalam sie na zabranie glosu w tej sprawie bo każdy ma prawo do obrony, czyż nie? A więc do rzeczy.Panio kupiła ubranka 2 tyg temu.Adres wysyłkowy w Polsce więc kłamie,że mieszka za granicą.W rozmowie telefonicznej zażądała zwrotu za aukcję z kosztami przesyłki plus zadośćuczynienie za stracony czas!!!Co najciekawsze ja miałam przelać pieniążki wcześniej a dopiero potem czekać na paczkę od niej.Proszę pomyśleć, czy którakolwiek z Was poszłaby na takie rozwiązanie? Co do sedna sprawy czyli jakości ubranek. Ciuszki są po moich chłopakach. Nie są to szmaty!!! Wstydziłabym się takie sprzedawać. Dla ciekawych, lalka ma 82 cm więc siłą rzeczy ubranka na 122 muszą na niej być podwinięte. Nie są porozciągane, mój Boże. Srednio wyszło tej Pani 6 zł za ubranko ale to nie moja cena. Ja wystawialam od 1zł i każdy mógł przemyślećile chce zapłacić. Opisy pod zdjęciami dotyczą tylko rozmiarów i firm ponieważ allegro ogranicza ilość znaków w ogłoszeniu. Na końcu aukcji podałam więc informację o stanie ubranek. wyrażnie pisze tam,że ubranka w stanie dobrym noszą wyraźne ślady używania i prania. Gdzie jest to oszustwo. W ciuszkach nie było nawet pół dziurki!!! Zdjęc nie retuszuję!! Ja nawet nie potrafię ich dobrze zrobić dlatego zrobiłam je w przybliżeniu na spodnie aby było widacze kolana nie są powyciągane i wyblakłe. W ubrankach z większymi śladami uzywania też są zbliżena aby to uwidocznić. Jeden z zarzutów tej pani,że emblemat na kurtce jest sprany. Przecież to widać! I tak mogę tłumaczyć się bez końca. Zdania i tak pewno będą podzielone. pozdrawiam dinek SZKALOWANA nikolina (post z dnia 3 lutego 2009, godz. 21.27) allegrowa jesteś beszczelna, takich ludzi nie powinni dopuszczać do kompa. umiesz tylko szczuć i szkalować na forach!!!!!!!! twarzą w twarz nie miałabyś odwagi!!!!!!!!!!!! SZKALOWAĆ :O

Witam wrócilam dzisiaj tu z ciekawością, bo sama do terj pory kupowalam swojemu smykowi ubranka na allegro, no ale teraz to napewno tysiac piecset sto siedemset razy sprawdze:) Allegrowa jakies nowe wiesci? Moze Dinek/Nikola się do Ciebie odezwał/a? jakby cos to pisz do mnie na meila, prosze, gdyż jestem bardzo ciekawa jak ta cała sprawa sie zakończy

Gość dziwne to wszystko
dlatego wlasnie powinno sie sprawdzac sprzedajacych jak i kupujacych. Ja jesli mam cos kupic drogiego to wybieram zawsze opcje za pobraniem, po czym przy kurierze sprawdzam co jest w paczce i ewentualnie spisuje protokol jak cos jest nie tak. Rzeczy tansze tez kupuje tylko od osob z pozytywami malo tego kontaktuje sie jeszcze z innymi osobami ktore cos tam zmowily u danego sprzedawcy i pytam jak towar czy fajny itd. i zawsze najpierw sprawdzam kmentarze.

Gość nie rozumiem tej sytuacji
Przecież to co tu jest opisane to jest chore. Z tego co wiem to rzeczy kupowane przez licytację, a zwłaszcza te używane nie podlegają zwrotowi, jeżeli sprzedawane są przez osobę prywatną. Na drugi raz ta allegrowa powinna sprawdzić sprzedawcę, a nie licytować w ciemno i zastanowić się 10 razy zanim zalicytuję.

w życiu nie kupiłabym dziecku takiej lalki... a za Ciebie autorko trzymam kciuki:) sprawę masz wygraną jak nic:)

Gość nie rozumiem tej sytuacji
Przyczepiliście się do lalek, które są dla kolekcjonerów, a zagubiliście już chyba sens tego sporu. W takim razie po co to forum?

nie można już skomentować wyglądu LALEK?:O

a co do twojego wczesniejszego postu - maglowane było to już minimum 5 razy:O NA AUKCJI JEST NAPISANE: stan BARDZO DOBRY i DOBRY. A dziury na kilka cm to raczej nie jet stan BDB:O