Picasa 0 Napisano Marzec 5, 2009 emi , fajnie :-) ja wlasnie wystawilam znowu kilka rzeczy... przestalam wierzyc, ze "wejde" w kostium, ktory mialam raz na sobie... ;-) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emi**** 0 Napisano Marzec 5, 2009 a ja wlasnie dalej wierze w to ze wejde w moich 15 par spodni .....dlatego ich nie sprzedaje......chociaz powinnam sie juz moze przestawac oszukiwac...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 to ja lepsza jestem :) na swoim koncie mam 361 ( i kilka w drodze ) a wczesniej uzywalam konta meza i tam milam 145 ... taki maly maniak zakupowy ze mnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 Picasa - rzuc link ana gg to se lobejze ach wysle Ci gg mamuli dostalam wlasnie pozwolenstwo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Picasa 0 Napisano Marzec 5, 2009 emi jak rozroslam sie o dwa rozmiary przestalam marzyc :D i dlatego wymienilam pare rzeczy. dzis przyslali mi zamowione rzeczy. w kwietniu chrzesniak ma komunie, trza sie pokazac ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jak Kuba 0 Napisano Marzec 5, 2009 Emi-nie poddawaj sie,jak sie \"zaprzesz\",to napewno uda Ci sie schudnac. Poczytaj sobie jak Limesiatko pieknie schudlo:) Ja nie mam duzo do zrzucenia,no moze kilo lub dwa,ale wiem,ze gydbym miala wiecej,to napewno byl schudla-ja tak mam:) Zatrzymaj jeszcze te spodnie,teraz moda znowu la lata 80 ,wiec napewno cos sie przyda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na fora.pl Napisano Marzec 5, 2009 http://www.mywniemczech.fora.pl/forum-testowe,1/witam-chetne-polki-w-niemczech,2.html#2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala fu 0 Napisano Marzec 5, 2009 ale jestem dzisiaj zdolowana?...chce wracac do polski do mojej rodziny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 no to dziewczyny ja namowie Was jeszcze raz do sprobowania Kopenhaskiej ! ja juz mam 14 kilo mnie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na fora.pl Napisano Marzec 5, 2009 http://www.mywniemczech.fora.pl/forum-testowe,1/ sie zgrac musi :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlpa 0 Napisano Marzec 5, 2009 O matko i córko, to ile ty wazylas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 mala -fu jak to rozumiec ? cos zlego sie stalo czy co ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 STANOWCZO ZA DUZO :D !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emi**** 0 Napisano Marzec 5, 2009 LIMES A umialabysmi podac co jadlas mniej wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 zaraz wkleje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 stosowalam diete kopenhaska 13 dni i scisle wedlug wskazowek nie mozna zrobic chocby najmniejszego odstepstwa od planu bo jojo gwarantowane :( Śniadanie Lunch Obiad Dzień 1 1 kubek czarnej kawy 1kostka cukru 2 jajka na twardo gotowany szpinak 1 pomidor 1 duży befsztyk sałata z olejem i cytryną Dzień 2 1 kubek czarnej kawy1kostka cukru 1 duży befsztyk sałata z olejem i cytryną 1 świeży owoc 1 plaster szynki 2-3 szklanki jogurtu naturalnego Dzień 3 1 kubek czarnej kawy 1kostka cukru 1 (kromka) grzanka gotowany szpinak 1 pomidor 1 świeży owoc Jajko na twardo 1 plaster szynki sałata z olejem i cytryną Dzień 4 1 kubek czarnej kawy 1kostka cukru Jajko na twardo 1 tarta marchew, małe opakowanie twarożku naturalnego 1 mała puszka mieszanego kompotu z owoców, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego Dzień 5 Duża tarta marchew z cytryną 1 duża chuda ryba z cytryną z odrobiną sosu do pieczenia 1 duży befsztyk sałata (tylko) i brokuły Dzień 6 1 kubek czarnej kawy 1kostka cukru 1 (kromka) grzanka Kurczak (kawałek) sałata z olejem i cytryną1 kubek czarnej kawy 1kostka cukru 1 (kromka) grzanka 2 jajka na twardo 1 duża marchew Dzień 7 1 kubek herbaty bez cukru 1 kawałek gotowanego chudego mięsa 1 świeży owoc Nic Dzień 8 1 kubek czarnej kawy 1kostka cukru 2 jajka na twardo gotowany szpinak 1 pomidor 1 duży befsztyk sałata z olejem i cytryną Dzień 9 1 kubek czarnej kawy 1kostka cukru 1 duży befsztyk sałata z olejem i cytryną 1 świeży owoc 1 plaster szynki 2-3 szklanki jogurtu naturalnego Dzień 10 1 kubek czarnej kawy 1kostka cukru1 (kromka) grzanka gotowany szpinak 1 pomidor 1 świeży owoc 2 jajka na twardo 1 plaster szynki sałata z olejem i cytryną Dzień 11 1 kubek czarnej kawy 1kostka cukru Jajko na twardo1 tarta marchew, małe opakowanie twarożku naturalnego 1 mała puszka mieszanego kompotu z owoców, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego Dzień 12 Duża tarta marchew z cytryną 1 duża chuda ryba z cytryną z odrobiną sosu do pieczenia 1 duży befsztyk sałata (tylko) i brokuły Dzień 13 1 kubek czarnej kawy 1 kostka cukru 1 (kromka) grzanka kurczak (kawałek) sałata z olejem i cytryną 2 jajka na twardo 1 duża marchew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala fu 0 Napisano Marzec 5, 2009 w niemczech mam tylko meza...i roczna coreczke...wlasnie jutro mialam isc do pracy, ale maz nie moze z nia zostac..mimo, ze wczesniej umawialismy sie, ze 1 dzien w tygodniu bedzie z mala zostawal.....jego siostra tez odmowila, bo stwierdzial, ze mala jest za "trudna" dla niej...mimo, ze sama ma 3 dzieci ..dwojka jest w szkole i przedszkolu a trzecie jest o 2 miesiace strasze od moje corki i moglyby sie razem bawic....w takich momentach brakuje mi mojej rodziny ...gdybym mojego brata o cos takiego poprosila...to nie robilby problemu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala fu 0 Napisano Marzec 5, 2009 limes-inferior juz po pierwszym dniu odwiezliby mnie na intensywna;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 lo jesssooo a coz to wyszlo ? tak czy siak poszukaj sobie w necie Dieta Kopenhaska - szybka i efekt gwarantowany. Schudlam po niej ponad 8,7 kg a potem zrezygnowalam z weglowodanow ( chleb, ryz, makaron, kluski, ziemniaki, frytki, warzyw straczkowe, czesciowo owoce ) na rzecz bialka i tluszczow zwierzecych i spadlam o dalszych prawie 6 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dograne Napisano Marzec 5, 2009 Emi sorki, niechcaco usunelam twój post powitalny :-( http://www.mywniemczech.fora.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emi**** 0 Napisano Marzec 5, 2009 mala fu jak bys mieszkala kolo mnie sama bym ci popilnowala.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 no to rzeczywisicie nie wesolo .... a jakas opiekunka tylko na ten 1 dzien ? A mama jest juz w wieku przedszkolnym lub zlobkowym - moze by tak inna mama sie zgodzila zaopiekowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 kurde wlasnie bylam na gorze ..... chyba bede musiala spedzic noc na kanapie w duzym ! Moje dzieci leza w moim lozku rozwalone w poprzek a pomiedzy nimi na tym skraweczku na ktorym bym ewentualnie mogla sie zmiescic kulac sie do pozycji embrionalnej lezy rozwalony kot ! Za to pies lezy na swoim miejscu ale chrapie jak pila lancuchowa !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emi**** 0 Napisano Marzec 5, 2009 LIMES fajnie ze schudlas ,tylko mi brak tej silnej woli.....jakos brak mobilizacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jak Kuba 0 Napisano Marzec 5, 2009 A ja zawsze i wszedzie zajme sie maluszkami-kocham male i nie tylko male dzieciatka:) Jestem teraz sobie w Polsce-jaka ja jestes szczesliwwa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 mi generalnie tez ale powiedzialam sobie, ze to tylko 13 dni i dam rade ! Po 3-cim dniu juz bylo ok! Bez problemu gotowalam obiady dla rodzinki nic mi to nie przeszkadzalo ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala fu 0 Napisano Marzec 5, 2009 moja mala ma rok i 2 tygodnie....wlasnie chodze z nia do tagesmutter...tam sa 3 tagesmutter i jest duzo dzieci, ale dopiero zaczela...tydzien...dzisiaj probowalam zostawic ja sama, ale zaczela bardzo plakac i uznano, ze jeszcze za wczesnie...jak dziecko przez caly czas jest praktycznie z jedna osoba, to bardzo sie do niej przywiazuje...jak jest wiecej osob w rodzinie, babcia, ciocia, kuzyni...to dziecko lepiej reaguje na rozstania...a tak...opiekunka nie wchodzi w gre....jednynie siostra mojego meza, bo ona ja zna....ale pech, ze ona akurat nie chce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Picasa 0 Napisano Marzec 5, 2009 malafu a moze popytaj wsrod znajomych ? ja tez mam ten problem, maz pracuje w takich godzinach, ze nigdy nic nie wiadomo, do pracy w kokretnych godzinach zatem isc nie moge. czekam wiec na miejsce w przedszkolu dla mlodszego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 mojego nie ma po kilka dni .... np teraz wyjechal we wtorek rano a wroci jutro po poludniu i tez zero rodziny na miejscu a o pracy to nawet snic nie moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 Picasa IDZ SIE PAKUJ !!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach