Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanapeczkiii

Z czym lubicie jeść kanapki?

Polecane posty

Gość kanapeczkiii

wpisujcie! :-D Ja uwielbiam na kanapce masło+sałata zielona+plasterek szynki+ser żółty+pomidor+ogórek+rzodkiewka+cebulka czerwona+ sól i pieprz tylko za dużo z tym roboty ale uwielbiam takie kanapki :classic_cool: lubię też z masłem i ogórkiem kiszonym :-p

Gość nie ogladałam wczoraj Klanu
masło, feta, sałata, pomidor

Gość Ewa czy jak ci tam
razowwy chleb na to maselko miod i orzechy wloskie

ja najbardziej lubię takie - graham, sałata, majonez, ryba wędzona, szczypiorek lub cebulka. UUuuuuuwielbiam je, niestety jadam je tylko wtedy, gdy w perspektywie nie mam żadnych spotkań - ta mieszanina wedzonej rybki i cebulki :-D

Gość kanapeczka..
Ja bardzo lubie swiezy chlebek z maslem, jajkiem na twardo i majonezem :p

Gość oj dużo takich jest
ale na przyklad, prawdziwe masełko, smaczna szyneczka i kwaśny ogórek kiszony... :D no i takie wiosenne czyli wszystko co mozliwe z warzyw :)

Ja najbardziej lubię: ser żółty z żurawiną ser żółty z majonezem z jajkiem na twardo z makrelą wędzoną z ogórkiem kiszonym i cebulą z szynką ale własnej roboty z boczkiem też własnej roboty swojską kiełbasą i chrzanem To wszystko musi być ze świeżym chlebem białym lub też bułką Lubie też razowiec z samym prawdziwym masełkiem.Aż się głodna zrobiłam :D

Gość z avocado
i sosem sojowym light

Gość gtrfd
tost goracy czekolada-nutella czastki mandarynki

Gość słuchajcie w jakiejś
gazecie znalazłam przepisy na "eleganckiie"kanapki i tam np jest pasztet z marynowanymi grzybkami,a na to żurawina,albo chleb posmarowany serkiem i na to połówki czerwonych winogron i kawałek orzecha włoskiego :P Zwłaszcza to drugie mnie rozwaliło,nie tknęłabym czegoś takiego :O A ja lubię jeść z łososem wędzonym z majonezem albo serek biały taki do smarowania i na to jakąś wędlnkę,np krakowską czy tam żywiecką.Pycha

Gość uwielbiam ze zwyklym twarogiem
,ze smietana i cebulka,pieprz,sol,chleb tylko razowy

Gość ze wszystkim da sie zjesc

Gość ze wszystkim da sie zjesc
trzeba umiec laczyc smaki ja jadam z serem zoltym i dzemem tunczyk z puszki majonez i ananas bialy ser bieluch , seler naciowy i bialy pieprz z maslem , awokado , i z sola z maslem czekolada i bananem........i wiele innych.. lubie nowe smaki

Gość a ja nie lubie udziwnionych
kanapek. Nie lubie jak sie laczy smaki, lubie wszystko smakowac oddzielnie ;) A najbardziej mi smakuje chleb z serem bialym rozrobionym ze smietana i postypane szczypiorkiem ;) Bez soli i pieprzu, bo nie uzywam ;) Aaaaa i uwielbiam jeszcze pietke chleba z maslem (ale chleb to taki cieplutki ;) )

Gość pyszne sa kanapki z twarogiem
ze smietaną i cebulą lub szczypiorem lub rzodkiewka:) z łososiem wędzonym, koperkiem i cebula z tuńczykiem w oleju z cebulą sałata, jajko ,pomidor, rzodkiewka ostra salami cieniutko pokrojona i pomidor sałata plaster sera pełnotłustego

Gość tompio
Z masłem, serem, pomidorami i majonezem

Gość gość
Ja uwielbiam z omletem i pomidorami, najlepsze mają w Kawiarni i Piekarni Lajkonik