Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IKISS

Jak przytulić chłopaka albo sie z nim pocałowac?

Polecane posty

Gość IKISS

Jak ja mam sie pocałowac z chloopakiem jesli chce i on tez tylko ze sie wzstydze i jak go przytulic jak on mnie przytula? :(

Gość taki lusss
samo pójdzie :D inicjatywa powinna być raczej ze strony chłopaka, chociaż w dzisiejszym świecie nic nie wiadomo .. :D

Gość IKISS
to ja napisałam wyżej jak by co

Gość taki lusss
a dlaczego się odsunęłaś?? :] i ile masz lat skoro twierdzisz, ze do tego nie dojrzałaś? jeśli wolno zapytać :P

Gość IKISS
13,5 ;P

Gość ...mryzia...
BUAHAHHA

Gość taki lusss
heh, ja w Twoim wieku też przeżyłam swój pierwszy pocałunek :D najlepiej spotkajcie się wieczorem - wtedy mniejsza trema :D heh^^

Gość IKISS
No więc właśnie!! Było to wieczorem! Pod latarnią ;P! ALe boje sie ze on wygada kolegą albo coś ;/

Gość IKISS
Hahaha Śmieszne w ch**uj xD

Gość taki lusss
jeśli wygada i będzie sobie z tego żartował to zwykły dupek ;] ale lepiej żałować za błędy niż stracone okazje :)

Gość ...mryzia...
oj wezcie:D jakies to smieszne dla mnie hehehehhe

Gość taki lusss
:D

Gość IKISS
To nie jest smieszne xD ;] No co juz mam 13,5 lat i wy napewno tez jakies tam problemy mieliście .....

Gość waff
co w tym trudnego? skoro go kochasz to nie powinniscie mieć takiego problemu.. ja pierwszy raz przytuliłam sie z chłopakiem paprostu ot tak na pożegnanie. zwykły spontan powodzenia ;d

Gość Agu :*
Hhhhhmmm.......... wiem co czujesz :| Ja mam 13 lat i już sie całowałam i przytulałam bo to nie raz :D I mówie ci ze ja tez sie strasznie bałam ze cos nie pójdzie ale to potem jest juz normalne dla cb. Pierwszy raz sie całowałam jak miałam 11 lat z chłopakiem z którym juz nie jestem teraz mam chłopaka i całujemy sie i przytulamy nie zwracając na nic uwagi to juz potem jest normalne. Mimo to ze jest troche starszy ode mnie. Takze nie ma co sie wstydzieć i tak w końcu do tego dojdzie a im wcześniej tym lepiej dla cb. Powodzienia... :)

Gość Ojjj...taa taka xd
jej ...ja ma 13.5 lat i calowalam sie nie raz ;p to fajne przeżycie :) aa jak przytulic to w ogole to jest takie fajne uczucie jest tak cieplo ... zawsze lubie sie przytulac wtedy czuje sie taka bezpieczna .dawaj smialo przeciez to nic takiego strasznego,predzej czy pozniej i tak sie bedziesz calowac;d powodzenia :))

Gość mascara17
musicie poczekać na odpowowidni moment ;p jeśli tego chcecie nie wstydzcie się wasze serduszka mocniej zabiją i się do siebie zbliżycie bez wstydu .

Gość ,mietaa
mam 13 latek przytulic chłopaka to nic trudnego ale ja mysle ze pocalowac chłopaka to jest juz cos ale nie bujcie sie tg

Gość nałóż obcisłe skórzane spodnie
i poczekaj jak zacznie dotykac twojej pupci - wtedy go obejmi i zaczniecie sie calowac! sexi stroj to podstawa!

Gość 12-latka
nie wiem . My np gramy w prawda czy wyzwanie czasami . no to dochodzi do tego że sie liżemy :d

Gość Oliwciak
Mam 15 lat i miałam wielu chłopaków,do każdego coś czułam,ale jakoś nie chciałam się całować.Ogólnie to całowałam się z dziewczyną ale nie zaliczam tego,bo chciałabym tak z uczuciem

Gość Oliwciak
Wydaje mi się,że nie powinnaś się spieszyć z tym,bo Cię to nie ominie, a samo przyjdzie :] Myślę,że jak się wstydzicie to jest bez sensu narazie. Poczekaj na właściwy moment.A z przytulaniem?Mam przyjaciół, kolegów przytulam ich na cześć i pa,jak mają urodziny,jak mam ochotę xD Wydaje mi się,że w ten sposób się zbliżamy do siebie ( nie,że od razu miłość,tylko przyjaźń) . Powodzenia życzę ! :) i nie wkładaj mu ręki do majtek,bo normalny chłopiec pomyśli,że jakas pierdolnięta,a niewyżyty cię wykorzysta.A wy dziewczyny dajcie na luz.Dziewczyna się pyta bo nie wie co ma zrobić...Trzeba napisać coś mądrego,coś poradzić,a nie się nabijać ! :P

Gość Kaluszka23
Ja trochę poszukałam i znalazłam! natknęłam się na artykuł : http://kobieco.pl/jak-pocalowac-chlopaka/ i wreszcie się przełamałam, wiem teraz jak postępować z mężczyznami hihihi spróbuj i TY!