Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZINNEJBECZUŁKI

w jakim celu kupuje sie takie lalki????

Polecane posty

madonna twoje teksty mnie powalaja :D:D:D ide spać :) dobranoc

Gość mam jestem fajna

mam jestem fajna chciala mi tak ripostą pojechać ze az sam enter jej sie z przejęcia wcisnął:)🌼 dla Ciebie na dobranoc:)

Gość troszke tak
cos mi mowi ze mam jestem fajna krakuska i ta ostatnia to jedna i ta sama osoba:) Następnym razem jak mój syn poprosi samochód to mu wleje na tyłek i kupie reborna:) żeby męski szowinista mi nie wyrósł;) Ale głupie jestescie:)

Gość ytrssyy
ten czy ta hjk

Gość troszke tak
hahhaha tylko ciekawe gdzie ona napisala ze ma córke;)

Gość pearlineee
posłuchaj, temat brzmi: po co ktoś kupuje takie lalki. I padała tu odpowiedz. Nie jest to topic pt. jakie zabawki kupujecie. Dziewczyny starały sie tutaj udowodnic ze ta lalka to zabawka i ze kupuje się ją dziewczynką bo one lubią sie bawic w mame.

Gość Te lalki chyba nie sa dla
Dzieci do zabawy . uzywane sa jako manekiny na ubranka.

Ojoj dziendobry. Po przeczytaniu tego wszystkiego żaluje ze poszlam spac :D :) No nic! Czas do szkoły, tymczasem Wy tu grzecznie. Moze nie dojde i wroce tu do Was. Madonna, żal mi tych dup co one wogole wypisuja do Ciebie. Jedna chciala pocisnac ale z placzu nie widziala gdzie sa literki na klawiaturze w zwiazku z tym wcisnela tylko ENTER :( SZKODA! :( Biedne dziecko. No nic trzymajcie sie dziewuszki wroce za pare godzinek (Ta miła częśc mojej wypowiedzi skierowana jest do tych kobiet z dość sporym rozwojem intelektualnym i emocjonalnym, a nie dla idiotek) No to czesc! 🌻 UWAGA! KAFE UZALEŻNIA. Serio:D

Jezu, ja tez mam skojarzenie z pedofilią jak patrze na te realnistyczne laki... myslalam ze tylko ja tak mam

Gość naprawde bez komentarza
teraz gwiazdeczki z najwiekszym rozwojem intelektualnym beda sie czepiac ze ktos wyslal sam nik bez tresci wypowiedzi, tylko ze trzeba wziac jeszcze pod uwage fakt ze kafe czesto sie zacina badz calkowicie kasuje wypowiedzi...a nie kazdy ma tyle czasu zeby pisac wypracowania kilkakrotnie, wiec jesli nie macie sie czego tak naprawde czepiac to same wymyslacie sobie cos do czego mozna sie przyczepic.czy tak zachowuje sie dorosla osoba? heh jesli dla Was to tylko lalki, to mam nadzieje ze wasze dzieciaki pomyla je kiedys z prawdziwymi dziecmi, bo widze ze tylko wtedy zrozumiecie (na przykladzie ktorego same doswiadczycie) ze przez takie lalki moze stac sie tragedia...tylko mam nadzieje ze Wy w pore zareagujecie, zamiast cieszyc sie i przypatrywac jak ladnie x zajmuje sie y. ktos tu naprawde madrze napisal ze gry i zabawy powinny byc kreatywne, to trzebabylo przedstawic ta osobe w zlym swietle, ze pomylila temat, bo tylko zdanie gwiazdeczek tego topicu sie liczy

ło wstrząsneło mną!!!!! grozą powiało!!!! Ale jak miło ze mnie ktoś gwiazdeczką nazwał:) A co do dorosłości.... ja jestem właśnie DOROSŁA i o zwykłą lalke zabawke nie bede sie awanturować:) A co do dzieci... a może taka lala była by właśnie wspaniałą okazją zeby przygotować starsze dziecko na przyjscie małego rodzeństwa:) No i ja rozumiem ze są mamy pozostawiające noworodka bez nadzoru ale ja taką mamą nie jestem;) zresztą nie raz mnie tu wyśmiewano jak pisałam że zabierałam małą ze sobą nawet do łazienki;) ale ta gwiazdeczka mi sie podobała, nie powiem;)

a i zdecydowanie nadmiernie stosujesz wyraz czepiać:) czyżby ci sie coś przyczepiło??;)

Gość naprawde bez komentarza
tak do mnie przyczepia sie zawsze usmiech do twarzy...