Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antymamusia

Obalamy mity-herbatki dla dzieci i dla mam karmiących to REKLAMA I MARKETING itd

Polecane posty

Gość antymamusia

Na naiwności matek zarabiają miliony firmy, które wbijają nam do głów, że trzeba je kupić, bo....właśnie po co? Herbatki dla dziecka i dla kobiet karmiących to REKLAMA I MARKETING!!!!! Wszyscy wiemy, że zwiększenie laktacji zawdzięcza się relaksowi, dobremu posiłkowi i częstemu przystawianiu dziecka do piersi a nie herbatce. Dziecko potem odmawia ssania piersi, bo mleko od tego kopru mu nie smakuje, nie chce jeść, mama się denerwuje, daje butelkę........no właśnie...tak to zostało pomyślane, żeby pójść do sklepu i wydać kasę na sztuczne mleko. Kolejny mit: miękkie piersi wcale nie oznaczają, że nie ma w nich mleka, to jakiś chory przesąd :)

no ja powiem tak te herbatki granulowane to sam syf dawąłm dzieku jakis czas mój bład teraz nie daje

Gość antymamusia
No i tylko cukier, cukier, cukier...... Najlepsza do picia jest woda, a jeżeli się chce trochę malucha podtuczyć to przesłodzone soki z kartonu(to nic, że 6 łyżeczek cukru w 1 szklance).