Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocencie

za ile kasy oddałybyscie sie obcemu facetowi za całą noc?

Polecane posty

_Kwiatek wiec nie ma co sie dziwic ze masz takie wypowiedzi bo dal Ciebie kobieta pewnie to jak za chleb sorry ale takiej nie znajdziesz wiec wyluzuj i nie upokarzaj kobiet

Gość matko swinta.
za10 tys spoczko .... :D

"co inngo jak dziewczyna jest sama a jak jest w zwiazku, jak masz kogos to poszlabys do lozka za kase??" to sie nazywa moralnosc - nie jestem w zwiazku = moge sie k**wic

Gość prawie Bill Gates
a inne kurwy robią to za 200 zł/h... macie wygórowane ambicje .. ciekawe co sobą prezentujecie ze tak mocno zadzieracie nos

kwiatek ma takie prostolinijne myslenie.. no ale jak ktos sie obraca wsrod prostaczek.. swoj do swego ciagnie:)

te verde nie chodzi ze jak nie jestes z kims to mozesz sie kurwic tylko juz chcialam zalagodzic to ze poprostu sa takie kobiety ktore nie maja szacunku i zrobia to za kase, nie chcialam obrazac tu nikogo

czupra makabra - no chodzilo mi o to ze kobieta sprzedaje seks mezczyznie :P nie łap za słówka :P kameska i biedroneczka - hehe spoko ale przyznajcie sie ze u was sytuacja finansowa jest dobra :D skoro takie twarde jestescie :D nie jest tak? :P

a gdybym ja zapłaciła za To facetowi to oczywiscie ze dla facetów to ja byłabym kurwą :O ehhh typowe zarządzanie mniejszej głowy.. :D

Gość za 200 tysięcy złotych

Gość pytanie retoryczne
ludzie, nie przesadzajcie :D oddanie się raz za miliony to nie żaden brak szacunku do siebie a czysty interes. życie kręci się wokół kasy, nie masz pieniędzy, czyli jesteś nikim. taka jest rzeczywistość. gdyby ktoś mi proponował grubą kasę, to nawet jeśli byłabym w związku to przychylałabym się do skorzystania z propozycji, zwłaszcza, że aż takich kokosów na co dzień nie zarabiam, żebym zrezygnowała z czegoś, co mogłoby mnie ustawić na kilka lat.

_Kwiatek, jeśli dla Ciebie na problemy finasowe jedyną radą jest dawanie dupy za kasę, to już wiem skąd u Ciebie takie poglądy i myślenie :):P:D

_kWIATEK WOLALABYM MIESZKAC POD MOSTEM NIZ MIALABYM SIE SPRZEDAC i tu nie ma nic do rzeczy jaka jest moja sytulacja finansowa tu chodzi o szacunek do siebie, skoro Ty korzystasz z takich uslog to Twoj problem widocznie nie zaslugujesz na prawdziwa kobiete

Gość 121342
kwiatek jak u ciebie jest zla sytuacja finansowa to idz pod latarnie a nie pierdolisz na forum, bo tego sie czytac juz nie da

"Czupra Makabra a gdybym ja zapłaciła za To facetowi to oczywiscie ze dla facetów to ja byłabym k**wą " co ty wygadujesz :o to facet by byl tym "oddajacym sie", czyli "sprzedawalby milosc" jakkolwiek zabawnie by to nie brzmialo ;)

Gość pytanie retoryczne
zrobiłabym to nawet z murzynem,anala scata i cokolwiek innego z bukkake włacznie

kameska i biedroneczka - nie odpowiadacie na pytania :o i jak mam z waszym zacietrzewieniem rozmawiac :o nie da sie :P

pytanie retoryczne" NIKT cI TAKIEJ kas nie da!!! i wogole bez sensu pijecie do kobiet ktore sa temu przeciwne , nie sprzedaje sie i tyle powinniscie to zroumiec a nie jechac kogos ze nie oddaje sie za kase

Gość pytanie retoryczne
a czy ja mówię, że mi da? pytanie w topiku było czysto teoretyczne, więc na nie odpowiadam. ogarnij się, kobieto :o

_Kwiatek : widac jestes pustym czlowiekiem wiec na Twe pytania nie odpowiadam idz zarabiac widac to lubisz i Cie to kreci

Gość miałem kameskę
kiepska w łózku, leży jak kłoda, obciąg fatalnie, ogólnie nie polecam ps. wzieła 200 zeta za noc, napiwku nie dałem bo i za co

Hahaha :D nie rozśmieszaj mnie :P po prostu wciśnij sobie do tej swojej główeczki, że są dziewczyny, które się nie sprzedają ani nie puszczają :) . tak ciężko? :P co do Twojego pytania - na milionach nie spię, pieniędzmi także się nie przykrywam :)

pomarańczko, pomarzyć zawsze możesz :P to akurat nic nie kosztuje :D

biedroneczka - co za beton :o kameska - dzieki za odpowiedz :) punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, nie? ;) (uogólniam oczywiscie ale...)

Gość zorientowana
Powiem wam jak jest, jak facet da 1000 zł za noc to uważa,ze dał duzo. cała prawda. Nie ma co marzyć o milionach. polska rzeczywistość;)

Kwiatek wiem ze wtedy to facet by sie oddał ale to JA bym została nazwana kurwą bo wy faceci juz macie taki skrzywiony tok myslenia i dla was facetów nie istnieje takie cos jak kobieta z wyzszej półki bo nawet nie chcecie o takich słyszec a co dopiero poznac wiec... wychodzi na jedno, obracacie sie w marginalnym kręgu

Gość nie lubie infantylnych pip
jak kameska, napompowana moralna czystościa i samouwielbieniem

"Biedroneczka222 _kWIATEK WOLALABYM MIESZKAC POD MOSTEM NIZ MIALABYM SIE SPRZEDAC " czyli zmarłabys z zimna. czyli głupia jestes kosmicznie :o weź sie nie osmieszaj bardziej niz mozna :o

Gość lajw iz brutallllll
nikt by nie dal wam miliona za seks,sa piekne ekskluzywne kurwy którym urodom niedorastacie do pięt i robia to za 200zł/h... pomazyc to wy mozecie o takich pieniadzach za seks... nie przebijecie konkurencji kafeteryjne paszczury...kurwa za kogo wy sie macie..cyt"nie zrobiła bym tego nawet za milion"...kurwa za 100 złotych bys tego nie zrobiła bo nikt by ci tyle nie dał..hahaha