Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meandmealwaysme

Jakiego fluidu używacie?

Polecane posty

Gość meandmealwaysme

Witam!!!Chciałam zapytać ,który podkład jest godny polecenia na wieczór?Mam skórę z problemami:( na dzień używam z serii AA 3 miód,który super mi odpowiada,ale nie mogę dobrać sobie jakiegoś takiego na wieczór żeby makijaż był bardziej wyrazisty..co polecacie?

Gość aleve7
lirene

Gość piaskowa blondynka
WONDER FINISH , MAYBELINE , o odcieniu 02 czyli nude , jest swietny , wydajny , ma lekką konsystencje , doskonale kryje i nadaje buzi naturalny odcień , BEZ EFEKTU MASKI , A POTEM nakładam pędzlem delikatnie puder prasowany rimmel o to ciemniejszy od fluidu

Gość Roxanka13
Dobry jest też ten podkład z Loreala, jest jest za tani, ale bardzo opłacalny, dobrze kryje i dopasowuje się do koloru cery i fajnie się rozprowadza:D

sporadycznie, ale jednak nivea podkład z kremem zmieszany coś dla nastolatek:)

Gość sucha cera co dla niej
jaki podklad? macie jakies sprawdzone nawilzajace?

Polecam Vichy Dermablend który maskuje niedoskonałości i nie powoduje efektu maski.po jego nałożeniu wszystkie plamki, zaczerwienienia znikają i skora wygląda bardzo naturalnie i świeżo.jest bardzo wydajny. mi wystarcza na jakiś rok może trochę dłużej, ale nie używam codziennie. cena ok 70zł.

Gość sucha cera co dla niej
nigdy nie uzywalam tego podkladu ostanio max factor potrzebuje takiego co dobrze nawilza sypie sie...:P

Gość Roxanka13
Do cery suchej najlepsze są podkłady nawilżająco-regenerujące, ponieważ skóra wymaga dostarczenia wilgoci.Dają efekt średniego krycia.Ale nie znam konkretnych nazw z jakiej firmy.

Gość piaskowa blondynka
mgławica , a ile mililitrów jest tego podkłądu? , serio opłaca sie ? dobry jst? słyszałam o nim ze dobry.. chyba kupie jak ten mi sie skończy

Gość meandmealwaysme
no właśnie i jakie kolor ma tubka i ile ml?Lirene dla mnie odpada:(

Vichy Dermablend ma 30ml i ja mam odcień nr 25 NUDE, mam jasną karnację, ale nie bladą.naprawdę jest świetny i szczerze polecam.warto wydać kasę, tym bardziej że wystarcza na długo.

Gość piaskowa blondynka
mgławica , o to chyba zakupie ten vishy dermablend , mam nadzieje ze bede zadowolona , a jaką ma konsystencje? rzadką?

Gość a ja uzywamm
na codzien Lirene City Matt Naturalny, a na szczególne okazje max factor Lasting Performance soft beige :)

Nie jest gęsty ale i nie jest rzadki. taki po środku :) prawdę mówiąc to od tak dawna nie używałam innego podkładu że nie wiem do jakiego go przyrównać:) konsystencją przypomina lekki krem :)jest oki.

Gość hania k
jesteście jeszcze dziewczyny ? mam pytanie. po nałożeniu podkładu i pudru wokół ust a szczególnie na linii wąsów zostaje mi wyraźniejszy,pomarańczowy odcień...wygląda to brzydko. jak tego uniknąć? zawsze staram się równomiernie i dokładnie nałożyć kosmetyki ale najczęściej w tym miejscu powstaje taki nie ładny efekt.co robię źle ?

Gość liptonniekon
ja mam wrażenie,że próbowałam wszystkiego i lipa:(

Gość jajajakbeteery
jak to na linii wąsów??hmm no to się trzeba nad sobą zastanowić:)

Gość hania k
nad górną wargą...dokładnie :) poradzicie coś ?

Gość ja nadmiar usuwam
patyczkiem kosmetycznym i po problemie:)

Gość fiołkowa panienka
mam tłustą cerę z problemami i vichy dermablend po 30 min. spływał mi z twarzy :o od ponad roku używam jednego fluidu Revlon colorstay jak dla mnie rewelacja która nie ma sobie równych. Świetnie kryje niedoskonałości, wygląda naturalnie, nie spływa no i trzyma się na twarzy przez cały dzień. Cena w sklepie to ok. 70 zł za to na allegro można kupić za połowę tego, oryginalny oczywiście.