Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zygzack

Dlaczego tak mało kobiet ma jakieś fajne zainteresowania?

Polecane posty

Tak się nad tym zastanawiałem i dochodzę do wniosku, że może tylko 1 na 10 kobiet, które poznaje ma jakieś ciekawe zainteresowania. Naprawdę ciężko jest poznać fajną, ładną dziewczynę, którą interesowałoby coś więcej niż kosmetyki, ciuchy, ewentualnie dzieci (cudze) i zwierzęta. Często łapię się na tym, że z kobietami nie mam o czym rozmawiać, no bo poważniejszych tematów one po prostu nie rozumieją. Czasami poznaję kobiety, które mają oryginalne pasje, ale one są takimi nieco dziwaczkami, żyją we własnym, wyimaginowanym świecie. Np. niedawno poznałem taką, co interesowała się sztukami walk, ale łagodnie mówiąc nie należała do urodziwych, nie mówiąc już o tym, że była zaniedbana. Z kolei te ładniejsze po bliższym poznaniu okazują się mało ciekawe. Tak więc gdzie poznać kobietę, która byłaby w miarę ładna, normalna, zadbana, inteligentna i z jakąś ciekawą pasją, która ją pochłania?

Gość sssebbbukkkuuuu
ja wiem gdzie takich kobiet szukac... W Erze :p

Gość to masz pecha
takich kobiet to prawie nie ma. Widać sam musisz zmienić zainteresowania na Big Brothera M Jak miłośc:P kosmetyki hehe:D :classic_cool:

Gość Gregorry
Ja nie chce być złośliwy, ale faktycznie mało takich kobiet. Dlatego ważne mieć kumpli, w męskim gronie można sobie dopiero sensownie pogadać.

Gość hahax
a jakie zainteresowania sa Twoim zdaniem ciekawe?

Gość hahax
a zeby byc zadbana i ladnie wygladac musimy sie interesowac w rynku kosmetycznym:classic_cool:

Gość mnie tez przeraża ten fakt
że wszystkie moje koleżanki sa takie proste(?). Ile można rozmawiać o nowym tuszu do rzęs albo obgadywac znajomych.

Gość hahax
a mnie troche smieszy fakt, ze to niby my zawsze obgadujey,a faceci wcale? nie wierze.

Ciekawe zainteresowania to wszystko inne niż jakieś przyziemne sprawy. Faktycznie, jeszcze zapomniałem dodać, że seriale polskie są pasją wielu kobiet ;) A ja chciałbym poznać kobietę, która interesuje się np. rysunkiem, fotografią, architekturą, kulturami dalekiego wschodu, nawet polityką, bo czemu nie? Niech ma jakąś pasję, którą będzie rozwijać w czasie kiedy się nie widujemy. Niech to będzie nawet zbieranie figurek porcelanowych ;)

No właśnie, pytanie, jakie zainteresowania, pasje, uznajesz za ciekawe. Hmmmm... I nieprawda, że takich jest mało. Widocznie obracasz się w takim towarzystwie. Właśnie doszłam do wniosku, że wszystkie moje bliższe znajome mają jakieś ciekawe hobby i to każda inne.:-)

Gość klepsyrdaaaaa
ja mam różne pasje, które pochłaniają mnie do tego stopnia, że nie mam czasu na faceta hehe gram na fortepianie, skrzypcach, maluję, rzeźbię, projektuję biżuterię i suknie ślubne, a pracuję w "medycynie" :-D ale fakt dziwiak jestem, ale ładny i inteligentny :-D (dziwak-bo tak kiedyś o mnie powiedział chłopak, z którym nie chciałam łazić po barach i klubach)

Jesli zbieranie porcelany kwalifikujesz jako pasje, sporo jest kobiet z pasja. [W czym jest lepsze zbieranie figurek od ogladania seriali?]

Gość a ja powiem tak...
to Wy faceci stronicie od takich kobiet, bo sie po prostu ich boicie. Czujecie sie przy nich mali, niedowartosciowani, bo jak macie sie nimi czuc, skoro taka kobieta o jakiej mowa, odbiera Wam te wartosci. Macie potrzebe gorowania, dominowania (fakt, ze zdarzaja sie wyjatki ale to sa doslownie dinosaury), a taka kobieta nie dawalaby Wam tego wszystkiego odczuc. Taka prawda. Wiec takie teksty jak tu podaje autor to po prostu teksty zmylajace, zwalajace wine na kobiety, ze niby to inteligentnych i pieknych kobiet jest malo :D:D:D zenada:D:D:D w zadne dyskusje nie wchodze, wyrazilam swoje zdanie i cokolwiek nie powiecie nie zmienie go bo przezylam juz tyle dyskusji na ten temat ze nic mnie juz nie zaskoczy:) a wniosek zawsze ten sam;) pozdrawiam

Gość hahax
ale zeby nie bylo, oglnie uwazam,z e faceci maja wieksza wiedze ogolna i ich zainteresowania sa, ze tak powiem madrzejsze. prawda, przyznaje sie bez bicia. sama niewiele wiem na temat polityki-nie intersuje mnie to kompletnie i nie bede dobrym kompanem rozmowy w tym temacie, niewiele wiem na temat komputerow... wy macie po prostu inaczej skomnsutowany mozg. kobiety lubia dzieci, zwierzeta, bo odczuwamy potrzebe opieki.

Gość klepsyrdaaaaa
acha i nie mam wcale TV w domu :-D ani miliona koleżaneczek, bo zwyczajnie nudzą mnie gatki o innych, bzdury o kosmetykach, fryzjerach , ciuchach itp. :-) co nie znaczy, że jestem zaniedbana :-D Ale fakt mało kobiet ma jakieś zainteresowania, ale mężczyźni również

Moje pasje: wspinaczka skałkowa, łucznictwo, paintball. Z bardziej \"spokojnych\" - numizmatyka, fotografia Lubię gadać o polityce, o kulturze, o historii, ale to faktycznie tylko z kumplami :)

Gość bez odbioru
no taaaaak... powinna być ładna, szczupła, z dobrą figurą, ale nie ma mowy o żadnych dietach, środkach odchudzających, aerobikach czy innych badziewiach. powinna być zadbana i dobrze ubrana, ale nie ma mowy, żeby interesowały ją ciuchy i kosmetyki. powinna być ciepła, troskliwa i w przyszłości być dobrą matką, ale broń boże żeby ją interesowały dzieci. a przepraszam, pachy, nogi i inne części owłosione SAME się depilują? brwi się SAME regulują? włosy SAME się farbują i czeszą? ciuchy SAME na nią wskakują bez jej świadomości co do czego pasuje? jej organizm może powinien samoistnie wydalać tłuszcz w postaci bezwonnego gazu ulatniającego się niewidocznie porami (niewidocznymi oczywiście) skóry? co jeszcze? tak się składa, ze kobieta musi ZAPRACOWAĆ na dobry wygląd. musi dbać o figurę, o cerę, o włosy, o ciuchy i kosmetyki. musi być na bieżąco z rynkiem kosmetycznym, z modą. bo jak nie, to się okaże, że jest zaniedbana :-o ale z drugiej strony powinna jej się chyba doba rozszerzyć żeby miała czas na wszelkiego rodzaju pasje, zainteresowania, bo jeśli nie, to będzie nudna. dodaj jeszcze, że powinna być w dzień dziewicą, a w nocy (i tylko dla ciebie) wyuzdaną kurtyzaną biegłą w kamasutrze. a potem stań sobie przed lustrem i zastanów się, czy nazywasz się Bond, James Bond :P

Gość aleś wystrzelił koles
twoje pasje są denne! raczej nie świadczy o twojej inteligencji gra w paintball czy jakieś łucznictwo, takie rzeczy to raczej dla buraków, zero inteligencji !!!! aleś wyjechał z pasjami idz dziecko na obiad lepiej

heh kolejny mezczyzna z cyklu \" daj mu palec, to zaraz chce całą rękę...\":/

Gość a ja powiem tak...
zygzack, no popatrz jakis Ty madry i interesujacy:D:D:D i pomysl co by sie stalo gdybys poznal kobiete rownie madra i interesujaca albo nawet bardziej? Sam sie przed soba przyznaj (bo na forum oczywiscie tego nie zrobisz chyba ze lubisz zaskakiwac), ze tak naprawde taka kobieta nie bylaby ci na reke;)

Próbka męskich "rozmów": A: Warta Poznań - Pelikan Łowicz 2:0 B: Mhm... (łyk piwa...cisza...) B: Małysz już chyba nie poleci... A: No...

Gość wlasnie
bez odbioru ---> idealnie ujęte:D:D:D:D

posłuchaj aby wymagac od drugiej sooby czegos , najpierw samemu trzeba cos zaoferowac:) znam jednego faceta z zainteresowaniami ..przez caly rok pracuje, odklada aby na wakacjach moc pojechac np..do ameryki poludniowej i zwiedzac kraj na własna reke::) zwiedzil juz tak kawalek swiata:) cejrowski np jest dla mnie idealem faceta:D chcialabym tak kiedys podrozowac jak oni:)

Gość H.Bukietowa
dla rownowagi tego typu facetow tez nie brakuje:) zeby jakos to bylo wymyslaja przerozne historie z zielonego lasu - tzw. bajkopisarze :( pewnie taki sobie mysli, ze trafil na naiwniaczke i zrobi dobre wrazenie, a mi po prostu rece opadaja:O

Gość hahax
dziewczyny, ale prawda jest, ze faceci maja wieksza wiedze i zaineterszowania chyba jednak czesciej od kobiet:D chcoiaz bez odbioru ujela to super. pozdro!

Gość zimowa pora
moje pasje: malarstwo(sama maluję) sztuka użytkowa (nawet na tym czasem zarabiam:P) literatura(czytam ok 5-6 książek miesięcznie) polityka-w pewnym momencie przestałam się interesować(polscy politycy to dla mnie jednak trochę za wiele...:D) psychologia(miałam sporo na studiach,od tej pory sama szukam książek,programów,artykułów na ten temat) i jeszcze kilka-ale wiesz co-żadnego faceta to jeszcze nie interesowało, na pierwszej randce niby o to pytają(bo trzeba) ale po godzinie woleliby już włożyć mi rękę pod bluzkę:O poza tym kiedy ja przechodzę do pytania-a ty czym się interesujesz zapada bardzo niezręczna cisza.....