Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiejak

WÓZEK atlantic Baby Espiro ***

Polecane posty

Gość japolecambardzo
Twister Baby Smile http://www.2o2.pl/p,pl,0530,a.html elegancki wygony no i cena wmiare

Gość na marginesie......
O Atlanticu slyszałam złe opinie .Ja kupiłam okazyjnie X-Landera XA I jeśli miałabym polecić to właśnie ten wózek.

Gość na marginesie......
Te małe koła to naprawdę zły pomysł na nasze chodniki.No jedynie jak ktoś bedzię jezdził po cantrum handlowym to sie sprawdzą.

Gość zapytajjkla
zamowilam baby design(dreams)atlantic czytalam wiele pochlebnych komentarzy na jego temat http://www.e-wozki.pl/sklep/index.php?p17,baby-dreams-atlantic-wozek-wielofunkcyjny-kolory-lato-2007

Gość wertyfghjbnm
nie wiem co to za wozek i jak sie sprawuje ale wizualnie jest do bani

Gość BARTATINA -NIEEEE
JESZCZE JEDNO- jeśli chcecie kupić przez internet to najpierw sprawdzie go na żywo w sklepie, bo wózek to poważna sprawa i lepiej go obejżeć na żywo bo niektóre szczegóły są ważne

Mój Misio ma atlantica baby espiro:-) Ja jestem bardzo z niego zadowolona, jest bardzo lekki, super zwrotny-przysłowiowym \"jednym palcem\"okręcisz go o 180 stopni, krawężniki i inne podjazdy nie stanowią dla tego wózka problemu, ma pompowane koła(pompka w komplecie), a co do tych małych kół -obracają się o 360 stopni, ale można je zablokować-osobiście uważam, że skrętne koła to wielki atut tego wóżka pozdrawiam:-)

tak mi się przypomniało-wózek jest wysoki, co dla wysokich rodziców też nie jest bez znaczenia nie trzeba się schylać do dziecka, w moim przypadku właśnie wysokość zawieszenia gondoli była jednym z głównych powodów jego zakupu nie wiem, czy zauważyłyście, że większość wózków ma gondole zawieszone 50cm nad ziemią...

Gość też mam ten wózek
i potwierdzam, że sprawuje się IDEALNIE:-)

Gość kjhkjh
mniej patrzcie na urode wozka wiecej na takie cechy jak duze kola raczka do pchania w calosci(nie takie dwa uchwyty bo nie da sie pchac jedna reka jak trzymasz np.parasol) duza gondola(juz dziecka ok 70cm w kombinezonie zimowym nie da sie upchac do niektorych....:O amortyzacja(czasem trzeba pobujac malucha i najechac na dziure... ) jak pracuje budka.tzn czy nie halasuje jak ja otwierasz lub zamykasz(mi sie cora zawsze budzila😠 no i spacerowka.......dzieci dlugo zasypiaja na spacerach.potem glowka opada ,nozki prawie przy ziemi... trafionych zakupow:)

Gość kjhkjh
a!jeszcze regulowana rączka:) mąz prawie garba dostal jak chodzil na spacery......

Gość KASIA PYTASIAAA
jest naprawde supet ja dla córki taki miałam. Wygląda teraz jak nowy. REWELACJA

Gość co do rączki w atlanticu
to oczywiście jest regulowana, jedynym minus tego wózka to to, że rączka nie jest niestety przekładana, reszta bez zarzutów

Gość Aganet
Witam.Ja posiadam od prawie roku wózeczek Espiro Atlantic http://www.ceneo.pl/2213748 i jestem bardzo zadowolona.Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona jakością i ilością dodatków i funkcji które za taką cenę nie są dostępne w jakichkolwiek innych modelach które oglądałam.Duży plus za koła - pompowane, na amortyzatorach i bardzo zwrotne.Wózek lekko się prowadzi, cichutki, nie podskakuje na każdym kamyczku i przede wszystkim nie słychać okrutnego turkotu.W komplecie śpiworek, pompka, szelki przy wersji spacerowej.Nie trzeba też kupować osłonki przeciwdeszczowej.Budka zasuwa się na cały wózek osłaniając dziecko przed deszczem.Po zasunięciu budki dziecko może obserować wszystko wokól przez przezroczystą część.Łatwy w składani ale dość ciężki.Ale to jedyna wada jaką do tej pory jestem w stanie wymienić.Posiada też duży kosz na zakupy i dużą kieszonkę.

Gość sgestyy3
J a mam taki wózek od 1,5 roku i jestem bardzo zadowolona, same plusy!

Gość age1
Dziewczyny, a co sądzicie o wózku kowmet covi 3w1, kosztyje około 990zł? Ja już byłam na niego prawie zdecydowana, ale później spodobał mi sie właśnie atlantic espiro i juz sama nie wiem.

Ja posiadam Atlantic Espiro i jest świetny! Gondola była bardzo solidnie wykonana, przestronna, świetnie nam służyła. Teraz użwaym spacerówki i świetnie się prowadzi. Jedyny minus jest taki, że to masywny wózek, ciężko nam było zabrać spacerówke na wakacje. Nadaje się idealnie dla osób NIE mieszkających w blokach, tak mysle

Gość age21
Ciesze się z Twojej opini. Czytałam rózne i były zarówno plusowe jak i minusowe. Ja mieszkam we własnym domu wiec wnoszenie wózka nie będzie problemem. Powiedz mi jeszcze czy to prawda, że koła w tym wózku są tak szeroko rozstawione, że trudno zmieścić się w sklepie np.między kasami?

Gość age21
Napiszcie mi jeszcze czy spacerówka od espiro atlantica jest solidna, bo czytałam opinie, że jest nistabilna, strach w niej zapiąć dziecko, a szelki są zamontowane w złym miejscu i dziecko się z nich zsuwa, spacerówka podobno jest za płytka. Czy to prawda?

Gość atlantic super? co wy gadacie
ludzie niekupujcie tego wozka, ja nie wiem kto pisze te opinie!! kupilam wozek bo smi sie podobal, wydalismy tylko kase na totalny szmelc, w tej cenie mozna kupic normalny wozek a nie to cos wiec tak pompka nie pompuje chociaz niektorym sie udaje siedzenia w gondoli nie da sie podniesc to jakas porazka jak kilkumiesieczne dziecko nie chce juz lezec a nie siedzi to nie wcisniesz go w spacerowke a w gondoli dziecko moze lezec tylko na plasko poki nie mialam dzieci nie myslalam nawet o takich rzeczach wozek jest strasznie ciezki, raz prawie spadlm ze schodow w ostatniej chwili zlapalam rownowage myslalam ze zabije swoje dziecko prawie dostalam zawalu serca jeszcze pare miesiecy noszenia go i bede wygladac jak pudzian, z kolek szybko schodzi powietrze, gondola ma ladny kolor a spacerowka pod komplet prawie cala czarna przeciez wsadzisz dziecko w lato w 30kilka stopni to udaru dostanie, do wozka nie ma ani moskitiery ani parasolki co jest niezwykle potrzebne ma taka mala zaslonke w budce ze dziecku swieci prosto w oczy, odpieciepokrowca gondoli na zatrzaski wymaga uzycia naprawde sporej sily normalnie az palce nieraz czerwienieja jak starasz sie zrobic to jAk najciszej zeby nie obudzic brzdaca, tylnie kola sa naprawde ogromne przed zakupem wozkaczytalam o tym ale myslalam ze to jakis zart ale one naprawde sie nie mieszcza w wiele miejsc, to co jest najwieksza kleska to nieprzekladana raczka, dziecko jest za duze na gondole a za male na spacerowke, chociaz sprobowalabym je wsadzic ale nie, bo spacerowka jest przodem do kierunku jazdy to jAKies nienormalne tak jakl to ze siedzenie w gondoli sie nie podnosi, wozek jest ogromny mam bmw e46 kombi nie miesci sie do passata kombi tez trzeba zlozyc kolka i wchodzi na styk a do kombi chyba z pol godziny probowalismy go zlozyc az dziecko sie zdenerwowalo, w gondoli nie da sie nosic dziecka bez stelaza, bo mozna je zabic, a fotelik? o boze w pierwszy dzien zacinaly sie pasy a konkretnie zapiecie czasem silowanie sie nawet nie pomaga ogolnie prawie zawsze zapiecie dziecka trwa tyle bym zdazyla wybuchnac ze zlosci, jak zabieralismy dziecko ze szpitalA MUsielismy malego noworodka posadzic bo fotelik jest tak gleboki ze balam sie ze kregoslup dziecka tego nie wytrzyma, nawet kilkumiesieczny niemowlak siedzi w nienaturalnej pozycji, zmuszane do siedzenia jeju jak patrze na obrazek tego wozka to goraco mi sie robi moglabym o nim pisac i pisac aha na stelazu sa takie zatrzaski jeden caly czas odpada juz go pewnie nie ma, a my ciagnelismy ten zlom z polski do norwegii kleska producenci powinni wycofac to cos dziwie sie ze jeszcze go sprzedaja ja mysle tylko jak sie go pozbyc i to ze musze dziecku kupic drugi tego za darmo bym nie chciala

kobieto ja współczuje Twojemu dziecku, taki sam paranoik z niego wyrośnie jak mamusia... bmw już samo za siebie mówi , auto dla inteligentnych inaczej... jak nie potrafisz dobrać dla swoich potrzeb wózka tylko bierzesz w ciemno , to z łaski swojej oszczędź nam wszystkim wylewów swojej frustracji, bo ona odnosi się tak na prawdę do Ogromnego frajerstwa jakim objawia się Twoje podejście do życia ... więcej szkoda pisać. Pozdrawiam Normalnych Forumowiczów !:]

Gość gość
A co symbolizują te gwiazdki? Pomagałam ostatnio siostrze wybrać wózek dla jej dziecka i widziałyśmy bardzo ciekawe modele w sklepie Baby Merc, a do tego same ceny przyzwoite więc tam zamówiłyśmy taki z technologią 3w1.

Gość gość
Kochana, te gwiazdki mają tylko dodać prestiżu w nazwie, ale niekoniecznie musi to mieć odzwierciedlenie w rzeczywistości. Przyszedł Twojej siostrze już ten wózek? Jestem ciekawa jak się sprawdza bo za parę miesięcy też będę się przymierzać do zakupu wózka. Tak, możesz mi gratulować! :)