Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam pocieszeniaaaaaaaaaaaa

czytajac topiki typu on 190 ja 150 nabawilam sie kompleksow wzrostu

Polecane posty

i jestem zalamana:O:O:O

A ile masz wzrostu? Ja co prawda nie mam 190 (a 185), ale uważam że najlepszy wzrost dla kobiety to około 170 cm. +/- powiedzmy 5 cm :-)

On ma 198 a ja 157. I kompleksów nie mam, choć kwiczę ze śmiechu jak widze odbicie w lustrze naszej pary :-)

172 i dodatkowo jak mnie facet dla takiej 155 zostawil to sie zalamalam zaczynam wierzyz ze faktycznie wysocy lubia niskie dziewczyny 😭

Nieprawda, najlepsze są właśnie takie około 170 cm :D

takich par jest duzo w moim otoczeniu moj ex moj brat....😭

Gość portalonda
ja mam 157 ... co to za różnica ile się ma wzrostu ? co z tego że Cie dla takiej zostawił ? myślisz że to przez to że jest niższa ? g*wno prawda .... ja mam powodzenie nie którzy lubią niższe niektórzy wyższe tak jak z biustem i penisem ...

Gość jak pat i pataszon

Gość klamereczka
Nie wyborazam sobie takiej roznicy. Nie wierze, aby mozna bylo byc tak niezgranym fizycznie i zeby to nie przeszkadzalo...

Gość wysmieje wasssssssssss
jak takie pary tancza? to musi byc zabawne a seks jej glowa gdzies w okolicach pasa:D

klamereczka można. A w czym ma przeszkadzac :-). Jedynie ludziom, którzy komentują na ulicy ;-). A t się nam często zdarza.

wysmieje wasssssssssss tańczymy normalnie. A seks jest cudowny :-). Glowa w okolicach pasa? Chyba tylko w pozycji misjonarskiej ;-)

Gość gggggg3546372s
pierdolone karlice! to nie Tya utorko powinans miec kompleksty tylko te dziewczyny ktore maja wzrost jak dziecko z podstawowki

Gość dżagasi
oj bez przesady, ja mam 172 i bardzo się z tego cieszę :) nie chciałabym być ani żyrafą, ani krasnoludkiem.

Gość think about
Mąż 190 Ja 164 Od 10 lat szaleńczo zakochani bez względu na róznicę wzrostu :D

gggggg3546372s pie**olone karlice! A jak mam się wydłużyć :-)? Takie geny, za Mamą :-).

Gość o322on
glupota dziewczyna ma kompeksy chociaz nie wiem czemu a wy male kurwa zawsze sie wpierdalacie i pierdolicie jakie to kurwa zajebiste jestescie malutkie slodziutkie itd

szukam pocieszeniaaaaaaaaaaaa a jak Cię pocieszyc? Dlaczego się rozstaliście, bo chyba nie przez wzrost.....

Gość klamereczka
Lempira, sam fakt,ze nie mozesz spojrzec facetowi w oczy, nawet jak jestes na 10cm obcasach, chybam ze facet mocno sie znizy:O

o322on glupota dziewczyna ma kompeksy chociaz nie wiem czemu a wy male k**wa zawsze sie wpie**alacie i pie**olicie jakie to k**wa zaj**iste jestescie malutkie slodziutkie itd Przeczytaj topic, nie ma ani jednej wypowiedzi w tym stylu. Wzrost to nie wszytskie, a przeciez jest regulowany przez geny, wiec ani sie nik nie naciągnie ani nie utnie ;-)

Gość portalonda
gggggg3546372s heh karła nie widziałeś.... ja mam może 157 a Ty masz penisa jak dziecko z przedszkola ... lecz się .. :/

klamereczka daję radę :-). I nawet On nie musi przy mnie przykucnąć, aby to zrobić ;-). Wiadomo, ze chcialabym byc wyzsza, ale....nie jestem. A jego kocham.

szukam pocieszeniaaaaaaaaaaaa napisz co z Tobą/Wami?

Gość klamereczka
Do autorki. Widzialam juz chyba z 20razy ten temat. Zrozum wreszcie, ze facet cie rzucil, bo jestes pieprznieta(czy normalny czlowiek zaklada 50razy ten sam topic), a nie z powodu twojego wzrostu. Wiekszosc osob o wzroscie 150-160 oddalaby wszystko za twoj wzrost.

zalamana jestem ale piszcie dalej 😭 a jak ma sie czuc? wszystko bylo ok a ona sie wpieprzyla ! jeszcze przez taka 155 mam kompleksy nienawidze jej!

Gość amidos
ile na ulicy jest kobiet które mają około 160 .. ile znam koleżanek .... nie które mają powodzenie nie które nie... tak samo jak z tymi wyższymi to nie o to chodzi... co mi po lasce która ma 170 jak jest głupia jak but co ?

nie zalozylam tematu 50 razy ..pierwszy raz pisze bo syt jest \"swieza\" tu co drugi sie powtarza ale nie musisz czytac skoro cie denerwuje

szukam pocieszeniaaaaaaaaaaaa pewnie dlatego, ze na świeżo to tak Cię wszytsko szarpie. Ja uważam jednak, że kwestia wzrostu jest tu drugorzędna. Nie nakręcaj się tym.

Gość amidos
może ta 155 była lepsza w łóżku ? a ty oziębła i sztywna jak lala dmuchana ?

Gość klamereczka
Nie wierze, ze na tym forum sa dwie laski o wzroscie 172cm, ktore zostaly rzucone dla dziewczyny o wzroscie 155cm i ktore robia z tego wielka tragedie:D