Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

Wiosenne wierszyki Autorstwa Milosz z Maszewa. Zachęcam!

Polecane posty

To posłuchaj tego. Burza szalała po stepie zielonym wichry rozpraszały knieje i lasy , deszcz niszczył plony na polach i przyszła wiosna i wszystko się uspokoiło. P. s i jak?

genialne!!!! powinieneś wydać tomik poezji :D tyś to druga Szymborska, a nawet lepiej :D

Gość ja to myślę
up, bo olśniewające

dzięki za słowa uznania to dla mnie bardzo wazne uznanie odbiorcy jest nieodzownym elementem mojej poezi . A więc w podziękowaniu kolejnu nie długi wierszy k zmej białej kolekcji wierszy o wiośnie. wiersz pod tytulem KRWAWE ŻDZBŁO RRAW- Jest otchłań nie zmieżona, nie policzone są gwiazdy na niebie a krwawe żdzbło schnie w utęssknieniu wudając ostatnie tchnienie westchnienia.

Gość się rozkręca
Puk,puk..widział ktoś Miłoszka....bo brak mi jego talentu i poezji razem wziętych.

Gość up ....

Witam wszystkich moich gagadków na początku zapytam jak mineła nocka i czy się dobrze wyspaliście . I żęgy nie przeciągać tylko skupić się nad tematem , to odrazy wierszyk o tematyce wiosennej> Przestrzeń wzywa wdal Przestrzeń woła nas Przestrzeń kusi nas Przestrzeń jest w nas

Grzyby zbieram do fartyszka do koszyczka jagód kiść Malimy i jeżyny do kieszonki A borówki zjadam od razu Piękna wiosna disiaj przyszła Piękna i wesoła tak Smutno tylko , że niedługo Pujdzie odn w siną dal.

Gość durzo zmartfiona
Miloszu z Maszewa-tfoje wiersze som pienkne.Tfusz dalej i rzycze ci abys f pszyszlosci wydal jakoms ksionszke-tomik poezi napszyklat.:-P

biały pies szedł polna ścieżka Mił chora nogę i skomlał z bulu Uciegł od swego złego pana Bo niechciał juz u niego być Naszczęście przyszła wiosna Biały pies nie musiał przejmować się Ze zmarznie. .Wiosno !!!, wiosno!!! trwaj nam sto długich lat!!!

GIĘTKA TRAWA SŁABE ZDZBŁO DESZCZ SZARPIE JEJ LISTKI wIOSNA LECZY CHORE SERCA TRAWA TEŻ SIĘ ODRADZ I JEST JUŻ TERAZ SOCZYŚCIE ZIELONA

witam Cię Miłoszu :) Nocka minęła mi dobrze, wyspałam się choć musiałam rano wcześnie wstawać. Widzę że dalej tworzysz :D czekam na dalsze Twoje wierszyki

Gość durzo zmartfiona
Miloszku,ja tesz czekam na tfoja tfurczosc.Ty sie blendami nie pszejmuj ,niektuzy tak jusz maja rze po prostu je robia,taka ih uroda i jusz.Naj warzniejsze jest to co f tfoih wierszah jest zaawarte czyli tresc.

Miłoszku , Miłoszku zlituj się choć troszku :O:O:O !!!

Wiecie co mi zrobili , na mojej stronie pod tytułem -GWIAZDY KINAI TV - skasowali mój topik który prowadziłem od ponad 2 lat. Postanowiłem że nie będe już więcej stykał się z Kaffeterią ,ale w końcu ne mogę przestać pisać do moich odbiorców więc jednak dalej będę pisał na łamach tego portalu. Ale swojądrogą nie powinni kasować topików jeśli ludzie chcą bym był. Dziwie się że zatrzymują takie wulgarne a jak ktoś pisze normalnie bez brzydkich słów to go kasują to niesprawiedliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dadffwe
A już myślałam że naprawdę stąd spierdalasz...szkoda:O

CZOŁO MASZ POSEMPNE JAK LICO JASTRZĘBIA tWA DUMA NIE POZWALA CI SPAĆ a TYLE PIĘKNA JEST W OKUŁNAS SPUJŻ TAM KWIATEK TAM PTASZEK TU GRZYBEK TAM LAS, UWIEŻ JESZCZE UŚMIECHNIESZ SIĘ DO NIEJ NIE RAZ

Gość up...

Gość flix
Milosz ku jesteś supeeeeeerrrrr!!!!!!!

okej nie ma sprawy tylko trochę pobyszyje i poodpowiadam w niektórych temacikach ,ale spoko jak skończę to spoko nie ma sprawy ,chejka i narka !!!