Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

Wiosenne wierszyki Autorstwa Milosz z Maszewa. Zachęcam!

Polecane posty

Gość podnoszem bo warzne

Gość jola from annopol

Gość no no jezdem szczenśliwa
Miłoszu,dlaczego dziś nie ma nowych wierszyków ?

Gość nie nie nie wierze
zglos do jakiejs redakakcji :D moze wypuscic w swiat swoja poezje :D

Gość NatchnionaOna
Wiosny oznaki pierwsze nastały Swiat promienieje cały Trawa się zazieleniła Prymulki , przebisniegi i zawilce odkryła W koło słychac ptasi spiew Rozkwitaja pąki drzew Tchnienie wiosny niech zagości w Nas Dzelmy sie radoscia i miloscia poki czas. Zagosciła w sercu mym Składa mysli w jeden rym Wonią cudna oplata mysli me eterycznymi olejami piesci je nie moge przestac o niej snic jest jak ariańska nić dzieki niej moge sie w wyżyny wbić Budzisz we mnie zmysł natchnienia Pozwalasz wyjsc z cienia Kocham Cie za to i kochac nie przestane WIOSNO......nim wstanie kolejny poranek......

-----------------------Srare dęby i ja ------------------------------------ Stare deby rosną w knieji ,ja z oddali tkwie w nadzieji jest już ranek póżna wiosna a ja zbieram winorośla chcę do lata dojść szczęśliwy, odgonić złe myśli i na bosaka biegać po piaszczystej plaży

----------------------------Tęczowa muzyka ------------------------------------ Siedze na zielonej polanie, wśród drzew i krzewów Las iglasty pomieszany z liściastym Krzewy owocowe z krzewami warzywnymi Lubę tak siedzieć o poranku kiedy żeśka rosa chula po polach wtedy wiem, że jestem szczęśliwy i na , tęczę spoklądam z ukrucia tęcz dziś swą muzykę wygrywa na skrzypeczkach kolorowych swych Jestem szczęsliwy jak słycham jej bo wiem że przedemną wspaniały dzień jest

Gość mężczyzn się boję

Gość wzruszylam sieeeeee
piekne 😭

Gość Miłoszuuuuuuuuu
pisz te wierszyki i inne historyjki.Smutno tu bez Ciebie !

Gość szukam Miłosza
Gdzie jesteś MISZCZU? 😭 :(

Gość Milosz z Maszewaw
Lecą samoloty jeden żułty drugi złoty

Miłosz z Maszewaw -> będą z ciebie ludzie.

Gość cdarg
Wiosna się zbliża, czas odświeżyć ten stary wątek :)

Gość Miłlosz z Maszewa
Co tam u was kochani długo się już nie odzywałem. Przez ten czas napisałem trochę ale przede wszystkim tęskniłem za moimi idolami

Kochani może teraz jeden z moich niowych wierszy o lecie. LATO W PEŁNI lato w pełni, obydziło nas i rozweseliło Wszystkim się zrobilo wesoło i miło Bo latem ciepło i loda można zjeść Wykąpać się w rzece i poopalać.

Gość wychylylyby my
Miloszu nie moge na to patrzeć i stać z boku muszę Ci coś powiedziec spierdalaj w podskoku🖐️

Dlaczego od rzau takie wyrażenie, ja ciebie nie obrażam. Swego czasu trochę korespondowałem z moimi sympatykami. Od dłuższego czasu pisałem na tej stronie wiersze i nie będę się przejmował takimi wyrażeniami na mój temat. Znam swoją wartość i wiem że moje wiersze się podobają formuloiczom.

A teraz wiersz o naszym portalu KAFETERIA KAFETERIA kafeteria to fajna strona może tutaj pisać monż córka i żona kafeteria to ciekawe tematy a nie żadne graty kafeteria to świetna zabawa przy niej jepiej smakuje mi kawa kafeteria to przyjaciele i szczęśliwi ludie nawet pies jest wesoly w swej budzie

jak widzicie tematów nie brakuje wiersze można pisać o wszystkim byle były by wesole i pogodne i sie rymowały czasami bo jak się nie rymują to wtedy nazywają się białe wiersze. ja swoją przygodę z wierszem rozpocząłem jakiś czas temu jakeś może rok temu ale czasami brakuje tematów kidy ma się chandrę to wtedy jakoś ciężej się pisze

Deszczowo pochmurny dzień Deszcz z nieba kapie a ja chandrę łapie Deszcz z nieba kamie a ja palcem sune po mapie chciał bym byćgdzieś daleko chen ale wiem że już zima idzie i narazie nie ruszę sięz tond

chłud i mróz zimno mi, trwoga przenika serce me zimno mi smutek rozpala wnętrze me zimno i mruz i szkarłatny kwiet zimno i chłud i w orrodzi wiatre zimno mi i bul przeszywa oczy me zimno mi chlud wiatr i mruz...

stary ograz kiedyś obraz wisiał w salonie teraz leży w piwnicy i serce mu z bulu płonie ten obraz był piękny , i przcudny teraz już tylko ley i jest caly brudny aż żal aza serce chwyta że o ten obraz nikt już nie pyta Kiedyś zawiśnie znowu na ścianie i będzie wesoło i fajnie.

biala kartka z kalędaża biała karta z kaledaża wyrwana został przez tragaża on nie wiedział czyje są dziś urodziny i przyznał się do winy Przyznał się i popykał w piersi i zaczą zaciśniać z rodziną więzi...