Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna z niewielu

Czy faceci lubią pieszczoty odbytu przez partnerkę?

Polecane posty

Gość gość
Szczera. Jestem facetem 36l hetero ale uwielbiam masturbacje analna z dildem i marzy mi się taka partnerka co zrobi mi to co ty robisz ze swoim facetem Super jesteś. Odezwij się do mnie krzysztof.82_1982@wp.pl

Gość Szczera126556
Dzięki za propozycję ;) Ale zrezygnuje jestem wierna mężowi i tylko jego tyłeczek będę posuwala :) Słuchaj ja kiedyś bym nie pomyślała o tym nawet. Porozmawiaj szczerze z partnerką może uda Ci się ja nakłonić trzymam kciuki :)

Gość gość
"Czy faceci lubią pieszczoty odbytu przez partnerkę?" Jedni lubią, drudzy nie lubią, a jeszcze inni nawet nie wiedzą co to bo nie pozwalają się tam dotknąć kobiecie. Ja lubię jak mnie moja tam pieści i liże. Ale musi być to bezpośrednio po kąpieli.

Gość gość
Większość podejrzewam że fantazjuje o czymś takim Ale boi się przyznać by nie zostać prowadzonym o bycie Gejem Ja na szczęście poznałam się tej bariery i uwielbiam sex analny, jak moja obecna ma ochotę na drugi rozmiar to zgadzam się Ale tylko pod warunkiem że mi też da drugi, ale analny

Gość gość
ja bardzo lubię-moje dziewczyny zawsze mi lizały i nie musiałem nic golić a mam trochę włosów:)obecna dziewczyna lubi mi też tam wkładać głęboko języczek i wiercić w środku

Gość gość
ja bym im nie dał żeby mnie tam lizały ale kobietom to mogę zawsze.