Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffffff

moj maz po niecalym roku slubu powiedzial wypierdalaj

Polecane posty

Gość julianna zabaweczka
no i w tym momencie on przekracza granice,poniża Cię.NAjlepiej jakbyś faktycznie się wyprowadził,chociaż na jakiś czas.Pewnie wie,że nie masz dokąd pójść i to daje mu przewagę.Masz rodziców,rodzeństwo?

Gość ffffffffffffffffffffff
nie mam gdzie isc....

co mam robic???? juz nie daje rady...

Gość julianna zabaweczka
przepraszam,że zapytam,ale gdzie mieszkałaś wcześniej,zanim wyszłaś za mąż?Chyba masz dom rodzinny?

ale w innym miescie jak mam pojechac? do roboty musze chodzic...

jest ktos?????

Gość a ile zarabiasz
nie możesz wynająć na jakiś czas choćby pokoju ?

nie mam kasy na to..niestety...

Gość kolotw
Durna babo,przesiadujesz na forum i szukasz porady w takiej waznej sprawie,a mzoe zadzwonisz do mamy,pojedziesz do niej i ochłoniesz,poradzis zise bliskiej osoby.W ogole z mezem pogadaj a nie siedz na forum.Nie szkoda Ci kasy wydawac na kompurer w bibliotece.

Gość a ile z
no to troche do bani z taką pracą :)

nie zwierzam sie nikomu mamie tymbardziej cies sie ze wiece zarabiasz...

a skad wiesz ze jestem w bibliotece????

hej! :) Kochana a moze jakas koleżanka?? Sąsiadka?? A może idż po pozyczke, weż pozyczke i wynajmnij to mieszkanie, pokoj na chwilke, czy nawet do akademika.... on bedzie taki zawsze bo wie ze musisz z nim mieszkać, bo nie masz wyjsca

Gość kolotw
ffffffffffffffffffffff no to Ty prawidłowych relacji meidzyludzkich nie umisz utrzymywac jak z matka nie umiesz powaznie porozmawiac,poradzic sie.Nie dziwie sie,ze z mezem Ci nie wychodzi,bo ty chyba tylko komputer i forum lubisz

Gość a ile z
Gadam w tym sensie,ze jak ci radza,zebys pojechała do matki to twierdzisz,że nie mozesz bo pracujesz,ale z drugiej strony to chyba jednak nie taka praca za która warto narażać swoje zdrowie psychiczne i fizyczne !

Gość kolotw
fffffffffffff pisałas,z enie masz w domu kompa,ze byłas w bibliotece.

nie wyciagajcie pochopnych wnioskow iekazdy zwierza ie rodzicom w wieku 29 lat!! dajcie spokoj a poza tym sie wstydze ]sama podjelam decyzje o slubie a teraz co linka hej co u Ciebie?

od razu ataki!! ludzie uspokojcie sie

Gość kolotw
ffffffffffffffffffffff no to wspołczuje Twoim przyszłym dzieciom.Wychowasz ej tak,ze one nie beda przychodziły do Ciebie po porade,nei beda sie Tobie zwierszały,bedzie zimno w Twoim domu,w twojej rodzinie.CZyzby matka tak Cie wychowała,ze nie mozesz do niej isc i sie zwierzyc.Wspołczuje.

Gość julianna zabaweczka
jedź do matki na weekend,porozmawiaj szczerze...Czy rodzice akceptowali Twojego chłopaka przed ślubem?

mam siostre i brata kazdy sie zwierza mamie ale ja mma inny charakter i tyle....jestem samodzielna...bardziej.. od razu bedzie atak ze nie samodzielna bo mam problem wiec se daruj od razu

akceptowali....

Gość a nie myślałasz
czy nie stoi za tym inna kobieta?? Czy zawsze miał o to pretensje?? Czy od jakiegoś czasu? Bo zdarza się i kobietom i mężczyznom że jak zaczynają romansować to szukają jakby na siłę wad u małżonka/i. Nie zawsze jest tak że stają się lepsi jak to często czytam, że niby w ten sposób się kamuflują, Wiem że niektórzy stają się okropni, szukają wad u partnera, potwierdzając przed sobą wtedy że jednak wcale tak źle nie robią bo ta żona/mąż taki okropny że co ja mam innego robić??

Co za ludzie, to że nie mowi mamie o swoich relacjach małżeńskich wcale nie znaczy ze nie jest z nią blisko! i że wychowa tak swoje dzieci, może skoro jej to niedopowiada zrobi wszystko by tak ich ie wychować! Co za ludzie.... A dziekuje, wczoraj był moj mąż :) STrasznie się cieszę, choć mnie z drugiej strony denrwuje, powtarzal mi chyba z 500 razy ze mnie kocha, ale oczywisćie co, zmeczony byl wiec nie pogadalismy... a w walentynki diedzimy w domu bo on stwierdzil ze chce odpocząc i mam zrobić cos dobrego, zrobię, owszem, bo chce z nim spędzic milo wieczor, ale w nd niech coś wymyśli bo zwariuje!

Gość julianna zabaweczka
nie zawsze jest to wina córki,że nie może zwierzyć się matce,wiem coś o tym.Nie zrozumie nikt,kto nie miał takich problemów-czasem jest tak jakbyś walił głową w mur,a matka jak zdarta płyta powtarza to samo,a najgorsze jak dla własnej matki autorytetem są obce osoby-koleżanki,a zdanie własnych dzieci nie ma znaczenia

Gość kolotw
No włąsnie,jaka ty samodzielna autorko jak wypłakujesz sie na forum :-)

Gość julianna zabaweczka
może mogłabyś pojechać na weekend do siostry?Nie wyprowadzaj się od męża,pojedź do bliskiej osoby choćby na jedną noc,niech mąż zatęskni,zobaczysz czy zadzwoni,poprosi żebyś wróciła,czy będzie się martwił

Linka ciesze sie ze dobrze miedzy Wami:))) nie nie ma innej ja wiem jaki problem i ciagle mu to powtarzam wychowany tylko przez matke nie znal malzenstwa na codzien szuka we mnie matki ktora miala na wszytsko odpowiedz ..jako dziecko tak ja odbieral oczywiscie i ja robie bledy a on nie rozumie ze malzonkowie musza akceptowac siebie....z wadami...

ludzie potrzebują rozmowy, porady... to normalne i nie ma zwiazku z samodzielnością. Ja tez nie lubię angazowac swoich rodzicow w swoej problemy tylko p oto by sie ie martwili, nie przjmowali, zwlaszcza ze są 300 km dalej

Gość kolotw
fffffffffffff :-) to dlaczego Ty nie akceptujesz meza z jego wadami :-)