Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 venge.

Schud艂am 20 kg i nie mam JOJO!!!!

Polecane posty

Go艣膰 venge.

Odpowiem na pytania... 馃尲

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 eva eva 27
jak schudlas? jakas dieta czy po prostu m.偶??? ile ci to zajelo? czy wczesniej mialas cellulit i jezeli tak, to jak on teraz wyglada???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 venge.
Eve... zmieni艂am moje 偶ycie.. nie mam cellulitu i nigdy nie mia艂am...ani sk贸ra mi nie wisi! nie jem: - pieczywa -s艂odyczy -makaron贸w -chemii -wegli ....najpierw opr贸偶ni艂am jelita, potem niskokaloryczna dieta, ale zapewniaj膮ca witaminy i minera艂y... :O nie katowa艂am si臋 si艂ownia, bo ograniczy艂am kalorie...ale spacerowa艂am, 膰wiczy艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 venge.
Nie ob偶eram si臋 i trzymam nadal... ale wst臋pnie powiem...po偶egna艂am si臋 raz na zawsze z roso艂em, pizz膮, ciastkami, tortami...! gdybym si臋 skusi艂a, to 艂a艅cuszek i waga wraca...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 synowa diab艂a
a co jesz??bo ja za cholere nie wiem jak sie za sibie zabrac

Udost臋pnij ten post

W jaki spos贸b wychodzi艂a艣 z tej niskokalorycznej diety? Dodawa艂a艣 codziennie po troch臋 kcal wi臋cej do jad艂ospisu? Jak obecnie si臋 od偶ywiasz, czy nadal bez ziemniak贸w, s艂odyczy itd...

Udost臋pnij ten post

No ja bym nie mogla tak jesc do konca zycia :) Moze skontaktuj sie z jakims dietetykiem, ktory ulozy CI jadlospis tak, abys mogla wszystko jesc bez obawy o to,ze pojawi sie jojo. A moze zacznij uprawiac jakis sport.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 venge.
Sceri.. nie jem...tego ju偶 co tuczy! co jem? wg uznania.. jajka, grejfruty, sa艂at臋, kefiry.... nie jem banan贸w! jab艂ek! ziemniak贸w! bo tucz膮.. nie wychodz臋 z diety, bo wtedy jest jojo! poczekam jak dorzuc臋 bieganie, to mo偶e co艣 zjem konkretnego..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 venge.
Evelin.. ja na dietach w艂a艣nie przyty艂am! czy wyobra偶asz sobie np. tak膮 norwesk膮 kilka jaj dziennie? mia艂am giga zatwardzenie!!!! b贸l brzucha!!!

Udost臋pnij ten post

Ja tak偶e nie wyobra偶am sobie rezygnowa膰 ze wszystkiego :-((( Nawet b臋d膮c teraz na diecie w weekendy pozwalam sobie na jak膮艣 pizz臋, ziemniaczki, jakie艣 piwko wieczorkiem, albo co艣 s艂odkiego i mimo to chudn臋 艂adnie...

Udost臋pnij ten post

Kiedy schudn臋 jeszcze troszk臋 b臋d臋 powoli zwi臋ksza膰 kcal. My艣l臋,偶e ok.100 tygodniowo, 偶eby organizm si臋 przyzwyczai艂... S艂odycze ogranicz臋 do 1 razu w tygodniu (np. w niedziel臋), bo to moja pi臋ta achillesowa, no i b臋d臋 jad艂a je od wielkiego dzwonu ( np. urodziny, 艣wi臋ta), ale z umiarem...

Udost臋pnij ten post

Venge, tylko nie wiem czy Ci to nie zaszkodzi takie niskokaloryczne jedzenie przez cale zycie. Ja na szczescie nigdy nie stosowalam zadnych diet typu norweska, kopenhaska itp. Teraz staram sie mniej i zdrowiej jesc i po prostu codziennie cwicze po 45 min i w ciagu tygodnia udalo mi sie zrzucic 2 kg. Przynajmniej wiem,ze zrobilam to w zdrowy sposob i nie powinnam miec jojo. Nie odbierz zle mojej wypowiedzi, ja absolutnie nie krytykuje, wiem jak to jest byc grubym i ze kazdy chce sie pozbyc tej wagi jak najszybciej tylko nalezy pamietac, ze na taka wage pracowalismy przez lata wiec zgubienie jej nie zajmie tygodnia. Latwo jest zrobic swojemu organizmowi krzywde trudniej jest to pozniej naprawic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 venge.
Sceri :classic_cool: jak wyeliminowaam s艂odycze, to dos艂ownie z dnia na dzie艅 mia艂am luzy w sodniach... i mo偶e waga tak od razu nie pokaza艂a, bo jednak stara艂am sie du偶o pi膰 wody, ale w talii moment centymetry ubywa艂y!

Udost臋pnij ten post

te偶 schud艂am 20 kg /czasem mi przyb臋dzie jaki艣 jeden czy dwa kg ale za par臋 dni znowu zleci...By艂am na 1000kc p贸藕niej 15000kc a teraz jem wszystko , tyle 偶e si臋 ograniczam... Nie rozumiem co to za 偶ycie bez pizzy,s艂odyczy , pieczywa czy innych smako艂yk贸w. Wszystko wolno ale z umiarem i nie za cz臋sto ot co !

Udost臋pnij ten post

Ewelinko podobnie jak Ty nie stosuj臋 jaki艣 diet cud ;-) Ograniczam kcal do 1200-1300 dziennie. Dwa razy w tygodniu 膰wicz臋 na si艂owni po 1,5 h -g艂贸wnie orbitrek ok 45 min ;-))) Trzymam si臋 takich regu艂: 1. 4-5 posi艂k贸w dziennie co 3 godz. 2.Chleb bia艂y zast膮pi艂am razowym. 3.Jako 2 艣niadanie zawsze jogurt albo owoc. 3. Kolacja najp贸偶niej o 18:00 4.Jem g艂贸wnie nabia艂, owoce, warzywa, ryby i chude mi臋so. 5. w weekendy jem co艣 ekstra ( np. pizz臋, albo co艣 do kawki itp.)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 venge.
Evelin.. schud艂am..wi臋c teraz mog臋 sobie 偶yc i 膰wiczy膰.. ,,,,ale wiem jedn, juz nigdy nie zjem ciasta, s艂odkiego i t艂ustego.. wiele czyta艂am n/t zdrowego 偶ywienia i jestem w stanie, 偶e jem aby 偶yc!!! drowo ..a nie 偶eby ty膰!!! wesz艂am na stron臋 mojej s膮siadki , pani psycholog, samo sad艂o i ta kobieta za du偶膮 kas臋 poradzi Ci psychologicznie, jak pracowa膰 nad swoim m贸zgiem, 偶eby dieta by艂a skuteczna! kumasz? i powiedzia艂am sobie, cholerka, ja zrobi臋 to lepiej...sama i za darmo! I uda艂o mi sie! dlatego za darmo chc臋 Wam pom贸c!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poszarpana pochwa prostytutki
ale pierdzielicie z tym piwem :o ja pijam dwa dziennie i waze 48 kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja nie zartuje
Od kiedy to jablka tucza?:))

Udost臋pnij ten post

Sceri, no to ja kieruje sie prawie identycznymi zasadami tyle, ze ja jem okolo 1200-1500kcl, bo cwicze codziennie na orbitreku po 45-50 minut a do tego prawie codziennie spaceruje okolo 30-60 minut. Dwa dni temu tak sobie chodzilam przez dwie godziny i jak wrocilam to sie ze mnie lalo. Poza tym jeszcze nie pozwalam sobie na nic niezdrowego, slodkiego w ciagu weekendu, bo obawiam sie,ze nie potrafilabym przestac na jednym kawalku czekolady. W sobote wychodze z moim narzeczonym na kolacje z okazji Walentynek wiec to bedzie pierwszy niezdrowy posilek w ciagu dwoch tygodni, ale postanowilam,ze bede sie dobrze bawic i nie bede przejmowac sie kaloriami tego dnia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja nie zartuje
Ponawiam poraz kolejny pytanie OD KIEDY TO JABLKA TUCZA?!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja nie zartuje
Ludzie sobie zazdroszcza orbitreka a u mnie w domu stoi i sie kurzy:((Moze czas zaczac go uzywac? POANAWIAM PYTANIE od kiedy jablka tucza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 venge.
Sceri tylko ja wa偶y艂am 64 kg, to nie mia艂am du偶ej nadwagi.. robi臋 to dla siebie, dla ciuch贸w, kt贸re rok temu kupi艂am i nie wesz艂am ,bo szybko przyty艂am!!! ..i dla dobrego samopoczucia, kupi艂am wakacje na Krecie, i jak mia艂am wyj艣膰 z moim sad艂em? a zdjecia? z wakacji? mam motywacje!!! owszem, mog艂am kupi膰 nowe, ale wieksze i...i ..to mnie bola艂ao i si臋 zawzi臋am! prostytutka, Ty pomyli艂as wisy...>:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poszarpana pochwa prostytutki
a ja nie zartuje...daj spokoj uwalily sobie, ze jakblka tucza i nic nie poradzisz :o moj tez sie kurzy, chociaz bylam dla niego tak mila i wyciagnelam go z balkonu ostatnio :) nie pomylilam slonko, bo piwo samo w sobie nie tuczy tylko to co do niego podgryzamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 venge.
a ja nie 偶artuj臋.. tak! jab艂ka tucz膮! banany tucz膮! pomidory tucz膮! zobacz sobie na licznik kalorii!! ja tego te偶 poj膮膰 nie mog艂am, ale si臋 z tym zapozna艂am...i taka prawda...a dodam, 偶e te owoce sa naszpikowane pestycydami i to po nich tyjemy, a nie po owocach... a...ale owoce zawieraj膮 cukier, du偶o cukru!!!

Udost臋pnij ten post

Sceri, ja jestem na diecie dopiero od niecalych dwoch tygodni, ale po pierwszym tygodniu waga pokazala 2 kg mniej. Teraz nastepne wazenie w sobote :) Moj orbitrek stal tez od maja i w ciagu 8 miesiecy uzylam go kilakrotnie a teraz sie uparlam i od 12 dni cwicze codziennie. Moj narzeczony bardzo sie denerwowal, ze nakupowal i naznosil mi tyle sprzetu do domu a wszystko stoi badz lezy i sie kurzy. Od przyszlego tygodnia mam zamiar zaczac robic trening z hatlami i brzuszki trzy razy w tygodniu. Mam nadzieje,ze tez bede konsekwentna :) Venge to Ty wazysz teraz 42 kg? A ile masz wzrostu ?

Udost臋pnij ten post