Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłamama.

Odzież ciążowa.

Polecane posty

Gość przyszłamama.

Czy znacie może jakieś sklepy internetowe z niedrogą odzieżą ciążową? Ja szukałam, ale te ktore znalazlam mają bardzo wysokie ceny Jak możecie to pomóżcie z góry dziękuję

Gość ppppppppppppppppp
allegro

tak się zastanawiam, czy , jeśli masz internet, to tak trudno wejść w google i poszukać samemu , albo wejść na inne forum , które tylko czeka na takie pytania ???

ja mam 2 pary spodni z allegro a inne rzeczy kupuję nomalne tylko w większym rozmiarze, po pierwsze bo nie podobają mi się ciuchy ciążowe ,po drugie są drogie a długo w nich nie pochodzę

Gość hmmmhummm.....
kup sobie jedne spodnie ciążowe z pasem, do tego smiało możesz nosić normalne tuniki tylko troche większe, z bielizna tak samo, takie ciuchy ciążowe sa drogie jak skurczybyk, na allegro można czasem wyłapac cos taniego i ładnego ale nie wiesz jaka jest jakośc materiału i ile wytrzyma... Ja miałam dwie pary rybaczek ciążowych, sukienke ciążową i płaszczyk - prochowiec, reszta to zwykłe tuniki i bluzki dobrze rozciągające się, dokupowałam tez rajstopy ciążowe i wystarczyło

Gość mania mama
No nie wiem czy 29,90 za bluzke która u mnie na osiedlu w butiku kosztuje 42,90 to duzo> :D

Gość Odzież Ciążowa Bielsko Biała
Witam Serdecznie. Chciała bym zaprosić wszystkie dziewczyny z Bielska Białej i okolic do odwiedzenia sklepu z odzieża ciążową. Ubrania ciazowe które posiadamy to przeważnie bardzo dobra gatunkowo odzież najlepszych zagranicznych producentów odzieży ciążowej takich marek jak np. GAP, MARKS&SPENCER, Asos, Dorothy Perkins, Mothercare, Red Herring, George, MAMA LICIOUS, EVIE, NEW LOOK, NEX i wiele innych. Cena naprawdę bardzo przystępne, o wiele niższe jak w innych sklepach z odzieża ciążową w Bielsku, dla przekładu spodnie ciążowe jeans już od 49,99 zł Gorąco zapraszam do odwiedzenia sklepu i sprawdzenia samemu: Babski Świat Odzież Ciążowa OUTLET ul. Cieszyńska 145 ( Hulanka ) 43-300 Bielsko-Biała http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid= 16341404 www.babski-swiat.com.pl

Gość Odzież Ciążowa Bielsko Biała
Witam Serdecznie. Chciała bym zaprosić wszystkie dziewczyny z Bielska Białej i okolic do odwiedzenia sklepu z odzieża ciążową. Ubrania ciazowe które posiadamy to przeważnie bardzo dobra gatunkowo odzież najlepszych zagranicznych producentów odzieży ciążowej takich marek jak np. GAP, MARKS&SPENCER, Asos, Dorothy Perkins, Mothercare, Red Herring, George, MAMA LICIOUS, EVIE, NEW LOOK, NEX i wiele innych. Cena naprawdę bardzo przystępne, o wiele niższe jak w innych sklepach z odzieża ciążową w Bielsku, dla przekładu spodnie ciążowe jeans już od 49,99 zł Gorąco zapraszam do odwiedzenia sklepu i sprawdzenia samemu: Babski Świat Odzież Ciążowa OUTLET ul. Cieszyńska 145 ( Hulanka ) 43-300 Bielsko-Biała http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=16341404 www.babski-swiat.com.pl

Gość LELOA31
Te brązowe płaszcze ciążowe z www.babski-swiat.com.pl to są zimowe ? Bo mi zależy na plaszczu żeby sie nadał na zime bo termin mam w styczniu.

Gość LELOA31
Te brązowe płaszcze ciążowe z strony www.babski-swiat.com.pl to są zimowe płaszcze ? Bo mi zależy na plaszczu żeby sie nadał na zime bo termin mam w styczniu.

Gość dr.tenoska
Kupiłam ten brązowy płaszcz ciążowy, jest cieplutki i jak najbardziej się nadaje na zimę. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, kupiłam przez allegro było ciut taniej niż na stronie internetowej www.babski-swiat.com.pl .

Gość 123baśka
Chyba został zlikwidowany ten sklep z odzieżą ciążową babski świat albo został gdzieś przeniesiony, byłam na Cieszyńskiej 145 i go nie znalazłam. Pytałam ludzi i albo nic nie wiedzieli albo podawali sprzeczne informacje, jedna osoba mówiła że został zlikwidowany z rok temu a inna że przeniósł się gdzieś do centrum miasta. Jeśli ktos coś wie to proszę o informację w tym temacie, bo już najwyzszy czas żebym kupiła ubrania ciążowe bo brzusio rosnie i już mi nie wygodnie.

Gość do 123baśka
Sklep z odzieżą ciążową Babski Świat istnieje nadal przedwczoraj w nim byłam, jest teraz w centrum miasta nie daleko Sfery 2 na ulicy Barlickiego. Niby dużo ubran ciązowych ale musiałam się sporo naszukać zeby coś ciekawego znależć dla siebie. Ogólnie warto, kupiłam spodnie ciążowe a jak się zrobi cieplej to pewnie jeszcze raz tam zawitam w poszukiwaniu sekienki ciązowej i i tunik ciążoiwych.

Gość Bluinka
Mam pytanie do dziewczyn z bielska czy w tym sklepie Babski Świat jest duży wybór odziezy ciażowej czy tylko to co zobaczyłam na tej stronie internetowej http://blog.babski-swiat.pl Z tego co widziałam to ceny ubrań ciazowych są tam dość atrakcyjne, ja jestem z Czechowic-Dziedzic i przed przyjazdem do Bielska wolałabym się upewnić że jest warto. U nas w sklepie na kolejowej nic specjalnego niue ma a i niestety jest drogo.