Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zal zl zal

1 raz z nowym facetem a myslalam ze zasne w trakcie

Polecane posty

Gość zal zl zal

nie dosc ze nie potrafil mnie wycalowac w miejscu intymnym to jeszcze powiedzial ze sie zmeczyl i przerwal....boze nigdy zadnej laski tam nie calowal ale aby sie zmeczyc? tragedia, nie pociagam go jak widac, kolejny facet,kolejna porazka, zal

Gość vobisowa
:(

Gość zal zl zal
to naprawde smutne....a fajny facet sie wydawal byc

Gość vobisowa
moze sie jeszce rozkręci, moze sie zestresował?? ile ma lat?

Gość zal zl zal
czy ja wiem....moze jestem jakas szpetna? jezu przerycze cala noc dzisiaj jak nic ma lat 25

Gość vobisowa
no ale nie płacz:( to nie twoja wina jakbys była szpetna to by nie chciało mu sie zaczynać:( moze naprawde potrzebuje czasu...moze z nim pogadaj:(

Gość zal zl zal
a po 2 czuje sie jak szmata bo zrobilismy to po miesiacu znajomosci ...z moim poprzednim facetem czekalam pol roku

Gość zal zl zal
no i nawt zrobilam mu loda....jezu ,ide jutro na kolanach do kosciola zawsze mialam zasady a teraz? chyba sie powiesze

Gość zal zl zal
nie chyba ale na pewno...

Gość vobisowa
nie jesteś wcale szmata!!! nie mysl o sobie zle, jak zaczniesz sie obwiniać to bedzie tylko gorzej.. to on sie nie spisał a nie ty!!!! jest ci zal bo wiazałas z nim nadzieje ale nie zawiniłas, jakbys to zrobiła za 2 miesiąca tak samo byłby pewnie nie udolny

Gość zal zl zal
robic loda facetowi po miesiacu? jestem szmata,nie pocieszajcie mnie a nawet nie doszlo do seksu bo tak wyszlo jak wyszlo....

Gość zal zl zal
jezu siedze i rycze, musze sie napic

Gość zal zl zal
bede miala nauczke na przyszlosc i to bolesna

Gość o lol
mozliwe ze to stres, chcial pokazac na ile go stac, ale nerwy go zjadly, musicie sie do siebie przyzwyczaic, oswoic sie ze soba...

Gość zal zl zal
ale to juz nawet nie o to chodzi ale tez o zeszmacenie sie

ale to jest zalosne co tu napisalas, i w ogole ze taki watek zaczynasz, masakra, gdzie twoja godnosc kobieto i po 2 to tak to jest jak sie uprawia seks bez milosci, zastanow sie nad soba dziewczyno!!!

Gość zal zl zal
no nie 1, raptem miesiac razem a ja juz mu loda robie...bez sksu bo nie wyszlo ..co on teraz o mnie mysli? zawsze mialam zasady ,mialam przed nim tylko 1 faceta a mam juz 25 lat....nie bylam nigdy latwa a teraz ?

Gość vobisowa
tak, nauke i wnioski wyciągnij na przyszłość ale samoubliżanie jest najprostszą drogą do frustracji..co z tego ze zrobiłas mu loda? no i wiesz ze robienie lodów po miesiacu znajomosci ci nie słuzy i tyle..i tego nie zrobisz...kazdy ma prawo do bledu..nie jestes jakas niezwykła zeby sie nigdy nie pomylić i nie zrobic błędu

Gość vobisowa
wiec sie nad soba nie użalaj tylko pomysl jak skorzystac z tej lekcji nie pierwsza nie ostatnia tak zrobiłas jestes normalny czlowiek i pogódz sie z tym

Gość zal zl zal
teraz on juz mnie oleje

jesli jest madry to Cie oleje, ale z tego co piszesz to raczej taki nie jest wiec moze Cie nie oleje, wlasnie nie uzalaj sie nad soba i swoja glupota, tylko zacznij od nowa, zrob sobie jakies postanowienia

Gość Kaśka Kaśka
Nie mam pojęcia jak można sięzmęczyć calując szparkę !!

Gość Kaśka Kaśka
jeśli leżeliście w poz. 69 to może mu to nie odpowiada ?

Gość zal zl zal
ide ryczec nie mam sil

Gość ja powiem tak...
ja z moim facetem poszliśmy do łóżka po 3ch tygodniach i to był cholerny błąd...nie byliśmy jeszcze gotowi na taki krok...no ale trudno, stało się.przez pewien czas obwinialiśmy się o to nawzajem...wiele było kłótni z tego powodu...ale naprawdę zależało nam na sobie i naprawiliśmy ten błąd. staraliśmy się puścić w niepamięć to co było, i budowaliśmy związek praktycznie od nowa..poznając nasze charaktery itp..no i nie sypiajac ze sobą.udało nam się przetrwać :) ale to tylko dzięki temu, że nam naprawdę na sobie zależało...i zależy do teraz...bardzo, bardzo mocno..myślę, że gdyby mi się to przydarzyło z innym facetem, to szybko by się rozsypało i tyle, pozostałby tylko niesmak. DZIEWCZYNY NIE ZACZYNAJCIE ZWIĄZKU OD SEKSU..