Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hapik

znalazlam cos, czego chcialabym sie nauczyc, ale

Polecane posty

Gość hapik

siedzac na forum tematycznym, ludzie, ktorzy sie tym zajmuja sa dla siebie chamscy i wala prosto z mostu co mysla, niby to lubie, ale boje sie,z ejak wejde do ich grupy, to zgine tam,z wlaszcza, ze sa ode mnie starsi. ja mam 20 lat. boje sie, ale zarowno chce sprobowac:P

Gość Lalliii
No to dawaj! do wieku nie trzeba się przecież od razu przyznawac;)) a tak na marginesie-ja mam 21 na karku, więc też nie za dużo, ale nie wierze, żeby na kafe sami"dojrzalli" siedzieli:p

Gość a czego to bys sie chciała nau
czyc

Gość Lalliii
No właśnie...powiedz o co chodzi, bo tak to trudno pomóc

cóż... dopóki nie spróbujesz nie będziesz wiedziała... dlaczego z góry zakładasz,że Jak to napisałaś \" zginiesz\"... pamiętaj,że eto tylko forum:):) zawsze możesz wyłączyć kompa ... pzdr.

Gość hapik
ine nie, nie o to chodzi:) chodzi o to, ze na tym forum siedzaludzie, ktorzy ucza sie tego, czego ja sie chce nauczyc. chodzi o zonglerke na poczatek, chcialabym tak rzycac 5. 6 pileczkami jednoczensie:D:D znalzalm ich strone i wchodz ena forum, a ci ludzie gadaja tak ostro ze soba, patrze na wie-starsi i jakos tak sie obawiam tam do nich dolaczyc:O:P

Gość hapik
sorry, za literowki. lubie sie rozwijac, ale troche sie boje poczatkow tego wszystkiego. niby zonglerka to nic takiego, ale jednak fajna sprawa, bo niewiele osob to potrafi:D a dodatkowo rozwija mozg:D

Gość ruda wiedzma
Gdyby tak sie przejmowac co i w jaki sposob mowia ludzie, to juz trzeba by rezygnowac z kontaktow w przedszkolu ;-)

Gość hapik
ale ja sie boje, ze beda dla mine chamscy:D ale jestem glupia, wiem, ale serio.

Gość hapik
aaaaaaaaaa, jutro 1 spotkanie!