Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczonaaaaaaa

czy pogniewalabys sie na ten tekst faceta??

Polecane posty

Gość zaskoczonaaaaaaa

"teraz jestes moja dziewczyna i mi dajesz dupy" :o

Gość wiki1006
wkur.. sie na maxa i dalabym po ryju

Gość zdumiewają
mnie takie pytania.

Gość zaskoczonaaaaaaa
tak zaregowal jak uslyszal ze spotykam sie z bylym w pubie

Gość ABC1
nie, jeszcze zalezy jakby to powiedzial, ale mnie nie ruszaja takie teksty sama czasami dla zartu mowie cos w tym stylu :D

Gość ABC1
zreszta po co sie spotkalas z bylym, nie rozumiem, jesli sie cos zakonczylo to po co spotkania ?

Prawdziwe?W dosłownym znaczeniu?A nie można jakoś to powiedzieć delikatniej subtelniej i z szacunkiem?

dlaczego? przeciez teraz jestes jego dziwka prywatna prostytutka dajesz mu dupy popuszczasz szpary :classic_cool:

wassernixe- A nie można jakoś to powiedzieć delikatniej subtelniej i z szacunkiem? bouhaha!

Z czego gnijesz?Chcialabys zeby tak twoj facet zwracal sie do ciebie?Chyba raczej nie.....A jesli jemu chodzi o prywatne sprawy to wiadomo nie tymi slowami do kobiety czytaj ze zrozumieniem dziewczynko

Faceci nie zawsze są subtelni. Ja do tekstów mojego faceta już się przyzwyczaiłam, ale są znacznie ostrzejsze od: \"teraz jestes moja dziewczyna i mi dajesz d**y\". Raczej bym się nie pogniewała, a raczej czymś odgryzła np. \"no daje ci, a nie mam z tego żadnej przyjemności\".:P

Gość ABC1
przesadzacie, jesli wasi faceci musza uwazac na to co mowia w waszej obecnosci to wspolczuje

Gość jezu jaki prostak
moj ex dostal pare razy w twarz bo powiedzial jakas bzdurke,a tu ten twoj ograniczony fagas tak do ciebie mowi i ty sie pytasz czy pogniewalybysmy sie?? upadlas na glowe? jakby facet mi tak powiedzial to by tak dostal ze na drugi dzien na kleczkach by przyszedl z roza w ustach jak z takim prymitywem mozna sex uprawiac

Gość osoba_trzecia
Ciekawe, że ciebie to dziwi. Chyba nie chcesz powiedziec, że wczesiej był bardzo eleganckim i kulturalnym człowiekiem i nagle tak mu się odmieniło :O