Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolala

89 , 88 rocznik

Polecane posty

Wiecie ja mam dziewuche jedną , ale jak by miało być drugie- to też tylko dziewczynke :) marze o takiej gromadce blond dziewczynek z kucykami :Djakaś dziwna jestem hehe

Byłam dziś na usg- badanie przezierności karkowej. Z dzieckiem wszystko wporządku i chyba będzie chłopczyk:)czyli jednak WIKTOREK:) to jeszcze nic pewnego ale lekarz powiedział że jest bardziej skłonny do chłopca. Maluszek fikał koziołki, mierzy 6.6 cm (bez nóżek) olbrzym:)))

Karola1988 no to gratuluje:) I bardzo się ciesze, że z dzidzią wszystko ok:) Dużo zdrówka dla Was:) a czujesz już ruchy? W którym tyg jesteś?

A to za wcześnie na ruchy:P hehe No to początek, pewnie Ci jeszze brzuszek duuużo urośnie i będziesz go miala dosyć, hehe tak mówiła mi moja przyjaciółka jak miała taki już ogromny hehe:P A jak tam tatuś? Zadwolony? I jak Twoi rodzice zareagowali na wieśc o zostaniu dziadkami?

witam.Ja tez jestem rocznik 88 mam juz 10cio miesiecznego synka i jestem w 7 tyg ciazy...

No to gratulacje! To będziesz miała dzieci rok po roku:) Fajnie, ale ja bym chyba nie dala rady, byłam raz z obiema moimi chrześnicami na placu zabaw sama hehe... jedna w jedna druga w druga strone uciekały hehe:P Ale pewnie dasz radę:)

Dobry wieczór kobitki. Mój synek nieźle już daje popali, szaleje jak nie wiem, chyba niedługo będe miała nieprzespane noce. Brzuszek zaczyna rosnąć od 17 tygodnia i potem juz bardzo szybko, chociaż to w sumie sprawa indywidualna i każda kobieta ma inaczej. Ja do 17 tygodnia prawie miałam niewidoczny a teraz zaczynam 20tydzień i tak mnie wypchało że hoho a na dodatek z dnia na dzień wydaje się być wiekszym.

Gosiaak- no to suuper:) Już teraz nie tylko wiesz ,że jestes w ciąży ale to widzisz i szujesz hehe:) Dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa:)

nie ja dopiero we wrześniu zaczynam starania:) ale postanowiłam do Was dołączyć:P hehe

dziadkowie się cieszą, moja mama już szaleje:D Tatuś liczył że będzie IRMINKA i ciągle powtarza że tam napewno nie było widać pindolka:D i że lekarz sie pomylił:)

EMTI.Heh pewnie lekko nie bedzie ale sama chcialam wiec musze dac rade mam tylko nadzieje ze teraz bedzie coreczka i ze nie bedzie tak urwisowac jak synek

Karola mój mąż też bardzo chciał Zosie, tymbardziej że u niego w rodzinie same chłopy. Sam ma samych braci a bracia samych synów więc można oszaleć i liczył na to że jemu się uda, ale niestety też synka spłodził, hehe. Teraz najwazniejsze żeby był zdrowy. Chociaż mąż po cichu wierzy że Michałek okaże się Zosią:)

dobra ja uciekam spiochac bo rano musze wstac a pewnie jeszcze w nocy pobudke bede miala.EMTI w takim razie powodzenia zeby we wrzesniu sie udalo

ANITKA WAWA- własnie wiem,że jak się bardzo chce to się nie zajdzie;p Dlatego my bedziemy się kochać, jak nam się będzie chciało tylko bez abezpieczenia, no i nie tylko w dni płodne:) Także będzie to normalny sex, bez planowania:P Będzie jak będzie:) Jeżeli nie teraz to później:P Ja mam takie zalożeni:) Ale chciałabym, żeby szybko się udało:D No i wiecie co jak jesteście ciekawe plci dziecka to sobie zobaczci chiński kalendarz płci:) Ja sprawdziłam na wszytskoch znajomych, rodzinie i się naprawde srawdził:) Tyle że musicie pamiętać, że jeżeli macie np ur w maju to teraz patrzycie tam na 20 lat:) a jeżeli już miałyście urodziny jak zaszłyście to 21:) Naprawde się sprawdza:) Także ja mam urodziny w maju i jedyna szansą w wieku 21lat na chłopca mam we wrześniu czyli poslubie hehe:D A reszta to maja to tylko dziewczynka:D

Tak ten chiński horoskop bardzo sie sprawdza. Tylko jeśli zapołodnienie mialo miejsce w roku przestępnym to płeć się patrzy na odwrót. Rok 2008 był przestępnym więc mi wychodzi niby dziewczynka więc zamienia się na synka i się zgadza :)

Gosiaak- a to nie wiedzialam:) No ale ja będę w roku normalnym planować , więc będzie tak jak jest :D hehe ajjj juz się nie moge doczekać mojego wesela :D

a kiedy masz weselicho kochana? :D wiesz my sie staraliśmy o dzidzie 4cykle tzn w 4zaszłam i pierwsze 3 cykle to caly czas o tym myslałam a jak myslisz to potem jestes spięta podczas seksu i nie zaszłam i juz sie załamywalam ze ze mną cos nie tak i w pażdzierniku sobie powiedziałam "a trudno zajdę to zajdę nie to nie, kiedyś na pewno się uda" i w ogole cały misiąc na to uwagi nie zwracałam i hopp prosze jest Michałek:)) a imiona masz juz jakies zaplanowane dla przyszłęgo synka bądz córki? Bo ja juz miałam duzo wczesniej wybrane.

Wesele mam 19.09.2009 :) A co do imion to już mam:) Dla dziewczynki- Laura Dla chłopca- Wiktor Mojej mamie bardzo się podoba LAura, ale mówi że z Wiktorem to przegielismy bo bardzo twarde imie i że jak będziemy na niego zdrobnieniu wolaś Witek? A ja że nie, że bedzie Wiktorek, Wikuś... A ona że to imie dla starego faceta, a ja że przeciez nie będzie ciągle dzieckiem hehe:P

No i wlaśnie moja mama mówi żeby Michałek dac na imie:P Mi się podoba ,ale mojemu nie:P hehe Bo tez myślałam nad imieniem dla dziewczynki Michalina:PAle juz na Laure postawione:) A o tym Michale ciągle mysle:P

Ja też miałam na początku między Michał i Wiktor, ale mojemu się Wiktor zbytnio nie podobał i zrezygnowałam też ze względu własnie ze nie bardzo jak jest zdrobnić, bo Wiki Wikuś to bardziej od Wiktorii no i poza tym mam kuzynke Wiktorie więc tak głupio hehe ale imię bardzo ładne i dostojne :)

No takżę my zostniemy chyba jednak przy Wiktorze, bo ja wybiralam imie dla dziewczynki a mój narzeczony dla chlopca i wybral Wiktor, a mi sę ono bardzo podoba:) I nie będę patrzeć na innych, bo to będzie nasze dziecko:) hehe A co do zdrobnienia Wikuś to tez włoaśnie myśle, że bardziej do Wiktorii:) hehe Ale co tam :D Bedzie Wiktorek i już :D

No u nas też było tak że ja wybierałam dla dziewczynki a mój dla chłopca dlatego juz nie cudowałam i nie upierałam się przy innym tylko zostawiłam Michałka, w sumie podoba mi się, a jakoś już mi obojetne to imie, byle synuś zdrowo róśł i się zdrowy urodził. 12 marca się potwierdzi czy to na pewno Michałek bo narazie wiemy na 90% ale myślę ze to duuużo:))

No ale wiesz te początkowe usg i poznawanie plci dziecka nie zawsze jest wiarygodne:P Tyle co się ty na kafe naczytałam,że za pierwszym razem mówili że to chłopiec a później jednak że dziewczynka i na odwrót było dużo:P I znam tez taki przybadek, mojej mamy kolezanka, że lekarz na 100% ze dziewczynka, ona rożowe rzeczy pokupywała, a tu chłopczyk bo siusiak się zawinął hehe:D A jakie imie dla dziewczynki mieliście wybrane?

No w sumie masz racje. W sumie bardzo chcieliśmy córke ale teraz już mi to obojetne, bedzie co bedzie. Wiesz ja tam i tak nie kupuje specjalnie ciuszków dla chłopca tylko wszystko uniwersalne kolorki - zielony, zólty, pomaranczowy itp no tam niebieskiego moze cos kupie ale dziewczynce to jeszcze wypada w niebieskim gorzej z chłopcem i rózem hehe Dla dziewczynki mam Zosia wybrane, mam sentyment do tego imienia i moze niektórym się nie podobać alle ja mam słabość do tego imienia więc jak kiedyś będe mieć córkę to na pewno bedzie to Zosia:D

Gość nudy na maxxa
ja jestem rok 88 i mam córeczke 6 miesiecy:P

Mi się osobiście też podobaja tez Zosie Marysie:) Ale postawiłam na Laure hehe:D No i pewnie ważne aby dziecko zdrowe bylo :) Ja też już się nie nastawiam na pleć:P