Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolala

89 , 88 rocznik

Polecane posty

Gość nie które zazdroszczą
że młoda dziewczyna może być szczęśliwa mając dziecko wcześniej i męża. To jest po prostu zazdrość że ktoś jest szczęśliwy z posiadania dziecka a znajdzie się zawsze ktoś kto musi to skomentować. Wychowa i będzie miała z głowy, z resztą na co tu czekać, aż się zestarzeje.

Gość karolinaaaaa
wybacz , mam wszystko czego chce i naprawde nie mam jej czego zazdrościć? męzulka? czy brzucha?

Gość paolka2106
no niestety niektórzy nie dorównują wiekiem innym. Cześć dziewczyny ja 87 i też już mamusia 4,5 miesięcznego synka.

Gość ciesz sie puki masz
wszystko bo możesz równie szybko stracić

ja mam dzisiaj mleczny wieczor :) wlasnie pije kefirek, na dole moj mezczyzna robi mi kakao,a potem idziemy oddac nie naszej ulubionej rozrywce, czyli grze w monopol ;) a jutro mam pierwszy caly wolny dzien w tym roku- po raz pierwszy nie musze nastawiac budzika:)

o losie jak ja nie lubie takich wyszczekanych panienek.Forum dla kobiet w ciazy a taki wywlok sie podczepi i szczeka na tematy ktore jej nie dotycza.Nie chce miec dzieci to jej sprawa ale niech nie ubliza komus.

ale po co się denerwować że ktoś chce a ktoś nie:) Każda z nas ma swoje życie i swoje priorytety:) Tylko z drugiej strony jak mnie nie interesuje jakiś temat to wogóle nie tracę czasu i nie piszę, więc po co nasz koleżanka nastawiona anty wypowiada się?:)

dokladnie:) ja tam ciesze sie przeogromnie, ze jestem w ciazy bo wiem, ze niestety wiele par stara sie o dziecko a nie moze miec...wiec to wyjatkowy dar

Hejka dziewczyny. Widzę że już jakaś wcibska flądra się przyczepiła.. ale wiecie co po prostu jak ktoś taki będzie pisał to nie odpisujmy na te posty, ignorujmy to i będzie spokój, a jak jej dobrze niech se pisze skoro jej to radość sprawia, że se po krytykuje, mnie to tam wali szczerze. A jak się czujecie? Ja własnie po kolacyjce. Ciasto niedawno robiłam i wlaśnie mi się upiekł - jabłecznik, mmm jutro będziemy wcinać :):)

Ja dzis tez mialam dzien gotowania, zrobilam risotto i rosolek na jutro, a teraz wlasnie pedze do mojego Sz., zeby ten pierwszy wolny wieczor spedzic w koncu u Jego boku :) milej nocki dziewczyny! ucalowania dla maluszkow :)

czesc dziewczyny.I juz niedziela...szybko zleci a jutro do pracy.... Macie jakikes plany na dzisiaj??ja mam urwanie glowy bo moj maluch uczysie chodzic..jest strasznie uparty i nie odpuszcza.buziale

ja przyznam sie, ze dopiero wstalam- wg obietnic nie nastawialam budzika;) zaraz ide troszke posprzatac lazienke i chyba wybierzemy sie na spacer, chociaz strasznie ciezko jest oderwac sie od komputera;)

Gość Lolunia
aktualizuje :):):) Karola1988....14........28.08.09.......Gdańsk........... 20......w drodze Gosiaak.......20.........11.07.09.......Jastrzębie...... 21.....w drodze(synek) agawerka.... 19 ........21.07.09 .......Wrocław....... 20 .....w drodze Lolunia........???.........???????????......Częstochowa....20......w drodze

Hejka dziewuszki. Widze wczoraj cisza tu była, ale to chyba zawsze tak w niedziele, na każdym forum robi się ciszej. Dzień wolny każdy chce spędzić z ukochaną osobą, wychodzi gdzieś do rdziny, zakupy i inne sprawy i nie ma czasu na komputer. Ja zaczęłam 21 tydzień.Od 2 dni łapią mnie skurcze łydek i chyba brakuje mi magnezu, ale na własną rekę wole nie brać i poczekam do wizyty a póki co będe piła kakao 3 razy dziennie, a to nawet na ręke bo lubię mleko - zwlaszcza kakao :)) Lolunia dałaś znaki zapytania w miejscu tygodnia i terminu to znaczy że jestes w ciązy ale nie byłas u lekarza i dopiero idziesz czy jak? W ogóle napisz jak to tam u Ciebie. Planowane czy wpadka?

hejka:)ja tez nie mogę się nadziwić jak ten czas szybko leci, pamiętam jak zrobiłam test a teraz juz 14 tydzien:)

Hejka jest tu kto? czy dalej taka cisza? Karola a to Twoja pierwsza dzidzia? Chcesz to podaj date urodzenia i miesiac zapłodnienia to Ci wywróze płec, hehe :)

No wlasnie, cos zamarlo to forum.... Ja wczoraj mialam jakies ataki depresjo-agresji, najchetniej porzucalabym sobie talerzami :P co chwile plakalam i w ogole...to chyba te hormony. dzis jest juz troche lepiej ale strasznie nie mgoe doczekac sie jutra- od jutra bede mogla juz kupowac ubranka dla synka...lub coreczki:P pozdrawiam :)

Hej dziewczyny!! Ja też rocznik 88 :) więc w miarę możliwości dolączam do topiku :) U mnie maleństwo dopiero w drodze :) jestem w 36 tygodniu ciąży :) i czekam na córcie :)

Znalazłam tabelke to i sie dopisuje :) no i proponuje zeby była z dwóch części druga dla mamuś obecnych - zamiast ostatniej kolumny dzieci- płeć i imię ( córcia/synek ....Imie) :) tzn: CIĘŻARÓWKI nick..........tydzień......termin.......miejscowość..... ..wiek.... płeć - Imię Karola1988....14........28.08.09.......Gdańsk........... 20...... Gosiaak.......20.........11.07.09.......Jastrzębie...... 21..... agawerka.... 19 ........21.07.09 .......Wrocław....... 20 ..... Lolunia........???.........???????????......Częstochowa. ...20..... krlnk..........36..........20.03.09......Kielce...........21....... C- Julita MAMUŚKI nick.......wiek........miejscowość..... dzieci + wiek dziecka Co Wy na to?:>

Hejka dziewczyny. Rozkręćmy to forum - zaglądajcie cześciej!! Witaj krlk - wicie Ty już końcówka - boisz się porodu ? Z tą tabelką dobry pomysł. Agawerka a Ty o której jturo idziesz na te usg? I od razu czekamy na wieści tutaj co i jak:))

CIĘŻARÓWKI nick..........tydzień......termin.......miejscowość..... ..wiek.... płeć - Imię Karola1988....14........28.08.09.......Gdańsk........... 20...... Gosiaak.......20.........11.07.09.......Jastrzębie...... 21......S-Michałek agawerka.... 19 ........21.07.09 .......Wrocław....... 20 ..... Lolunia........???.........???????????......Częstochowa. ...20..... krlnk..........36..........20.03.09......Kielce......... ..21....... C- Julita MAMUŚKI nick.......wiek........miejscowość..... dzieci + wiek dziecka

Gość anitka waw
dopisuje sie.... Karola1988...14.......28.08.09.......Gdańsk.....20 Gosiaak.......20.......11.07.09......Jastrzębie....21 agawerka.....19......21.07.09.......Wrocław......20 Lolunia.........???......??????????.......Częstochowa..20 krlnk...........36.......20.03.09.....Kielce.........21......C-Julita anitka wawa....8......05.09.09.....Warszawa....21..... MAMUŚKI; anitka wawa....20......Warszawa......1.....10mc-y

cześć moja data urodzenia 5.09.2008 msc poczęcia listopad/grudzień:) lekarz na ostatnim usg powiedział że raczej chłopak...

Hejka, a tu dalej ciszaa.. chyba się nie rozkręci.. Karola domniemam że Twoja data urodzenia to 5 września 1988 a nie 2008:p chyba sie pomyliłas:p i tak sprawdziłam i listopad i grudzień i u mnie wychodzi Ci corka, wiec sie jeszcze okaze:)

Dziewczyny powodzenia życzę :) i nie reagować na glupie wpisy

usg mam dzis na 17.40, o 16.30 wyruszamy, bo to 40 km od Wroclawia :) mam straszna treme, zupelnie jak przed pierwsza randka z moim Sz. :P boje sie tylko, ze czegos nie bedzie widac dokladnie, tzn chodzi mi glownie o plec....ale jesli chodzi o usg 3d to mysle, ze nie ma takiej mozliwosci. dam Wam znac, co i jak, ale uprzedzam, ze moze to byc bardzo pozno, bo w drodze powrotnej jedziemy jeszcze zamowic pralke