Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Candie S.

Pomocy! Co zrobić, żeby pierwszy stosunek nie bolał tak bardzo?

Polecane posty

Gość Candie S.

Witam, Ostatnio próbowaliśmy z chłopakiem kochać się po raz pierwszy (dla mnie to miał być pierwszy seks w ogóle). Niestety ból wprowadzania członka był tak potworny, że nie mogłam tego wytrzymać, musieliśmy przerwać. Teraz chciałabym znów spróbować, ale boję się tego bólu :( Co robić, macie jakieś rady?

mozesz uzyc plynow nawilazajacych zeby poslizg byl lepszy,ale moze po prostu taka masz blone,ze moze bolec.

Tym razem spróbujcie zrobić to trochę wolniej. Jeżeli masz problemy lubrykacją pochwy, to użyjcie jakiegoś żelu nawilżającego. I może spróbuj najpierw włożyć palec. Potem dwa. Dopiero wtedy penisa.

I pamiętaj o krótkiej modlitwie na początek.

Gość Candie S.
mieliśmy żel nawilżający Feminum, wykorzystaliśmy pół tubki i nic :( To nawet nie chodzi o to, że jestem słabo nawilżona, bo to nie jest ból jakby mnie coś obcierało, tylko jakby rozrywało wręcz :( Ginekolog kiedyś mi powiedziała, że mam grubą błonę dziewiczą :(

Gość Candie S.
No nie wiem czy modlitwa przed grzechem to dobry pomysł :P

Gość governa
spróbuj włosżyc pod pupe poduszke

Gość neeni
a moze jestes spieta :) ?? ja tez przy pierwszej probie odczulam straszny bol, az mi lzy polecialy. za drugim podejsciem bylam calkowiecie zrelaksowana,rozluzniona i poszlo okej ;)

Gość Candie S.
No właśnie chyba nie chodzi o spięcie, bo penis do pewnego momentu wchodzi normalnie, dopiero potem pojawia się opór i potworny ból :( To chyba przez tę błonę, naprawdę potrzebna jest interwencja chirurga?? Nie chciałabym w ten sposób zostać zdeflorowana :O 777-x, podobno przedmałżenski seks to grzech ;)

Gość facet jestem
cóz-moja dziewczyna ma podobnie i jestem przekonanny ze sie spina-nie wiem jak sobie dac z tym rade bo z dziewica nigdy nie byłem .

Gość puk_puk
winko znieczuli i po klopocie ;d hyhy

Gość ciagle cos nie tak
a sa jakies inne sposoby na to zeby nie bolalo po za zelem. Boo ja z chlopakiem bardzo tg pragniemy ale przeze mnie tg nie mozemy zrobic bo to jest potworny bol. :(

Gość gość
Ginekolog musi naciąć błonę. Inaczej nie radzę, bo możesz tak krwawić, że trzeba będzie jechać do szpitala. Przy bardzo grubych błonach może się zdarzyć krwawienie z którym sobie sama nie poradzisz.

Gość ciagle cos nie tak
ale jezeli mam cieka blone. ? moze jest jakis inny sposob