Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniczka84

SALA WESELNA NA ŚLĄSKU Mikołów, Tychy, Gliwice, Ruda Śląska i okolice

Polecane posty

Gość gość
chodzisz sprzatac

Gość gość
ja chodzę do restauracji najpierw jeść,potem ży... a potem dopiero sprzątać.Fajnie mam -nie!

Gość gość
Lubie to forum

Gość gość
Jak ci tak restauracje nie pasuja bo musisz z to chodz do barow mlecznych a nie nainaj się ze cie stac

Gość gość
A ja bym wolał bar mleczny ze świeżym jedzeniem niż restauracje ze starym i mrożonym żarciem.

Gość gość
To idz i zryj bo na restauracje cie nie stać matole

Gość gość
Lubisz to forum.No to fajnie.Wypowiadają się tylko tu ludzie którzy mają za cel żeby komuś naubliżać, oczernić,zniszczyć.O jak my to Polacy lubimy. Każdy sposób dobry,aby dokopać,aby zeszmacić.A na każdym weselu to jak radary-może coś będzie nie tak-to ich obsmaruję.A żeby się bawić?- to nieważne.Ważne jak coś skrytykuję i będę niezadowolony.Przecież tak lubię być niezadowolony ,no i będę mógł ich opisać.To jest nasza narodowa tradycja.

Gość gość
Kto by tu cokolwiek powiedział to jest zaraz zbesztany. Forum jest po to żeby wyrażać swoje opinie nie ważne jakie one są. A tym co te opinie nie pasują zaraz besztają tego co coś napisał. Zdaje im się że mogą robić wszystko ale tylko Oni pozostali mają jeść tylko wodzionkę.

Gość gość
Skoro chcecie się wypowiadać o innych wpozytywny iw99 procentach negatywnych opiniach to podpiszcie się z imienia i nazwiska a ponieślibyście konsekwencje swoich nie prawdziwych wpisow a zakrywacie się anoninomoscia pozdrawiam

Gość gość
A kto powiedział że te wpisy są nie prawdziwe?

Gość gość
tak na prawdę forum powinno służyć doradzaniem gdzie znajduje się jaka sala na ile miejsc pokazać plusy-wskazać minusy te prawdziwe a nie wszystko na nie tak naprawdę każda ma plusy i minusy jednemu to przeszkadza innym nie wybór należy do młodej pary dotyczy to także w doradzaniu zespołu muzycznego -fotografa czy kamerzysty warto poczytać obiektywnych opinii zaznaczam pozytywnych pozdrowienia

Gość gość
to forum nikomu i niczemu nie służy.Stek bzdur kłamstw i obelg. Wstyd.

Gość gość
To forum jest jak dla debili nie potrafią czytac ze zrozumieniem i bija wciąż piane

Gość gość
restauracje sa super tylko ludzie swiadomie albo nieswiadomie wprowadzaja w blad mowiac np.jak to bylo duzo jedzenia a wystarczy wejsc na menu danej restauracji i wiadomo wszystko ze dla jednych co nie maja porownania jest duzo a dla drugich przecietnie a najgorsza zmora jest reklamowanie nowo otwartych restauracji,jasne ze sa ladne bo nowe ale ja bym stawiala jednak gosci na pierwszym miejscu inie jest tak ze te nowe sa super.Ktos wspominal osali weselnej w Wojsce czy w Sierotach jak to pieknie bylo,moze bylo ale ja mam inne zdanie.

Gość gość
i niestety ale sie mylisz bo te sale w Wojsce czy Sierotach są bardzo oblegane,byłam na weselu Pod Różą w Wojsce,byłam w Casamento,oraz Pod Arkadami,sale są piękne,jedzenie smaczne i bardzo duzo,a właściciele tych sal są uprzejmi i bardzo mili w kontaktach z klientem

Gość gość
No widzisz ja tez bylam dla mnie przereklamowane,kwestia gustu znam duzo lepsze moze nie nowe i tak ladne bo starsze ale co do jedzenia to super.Na kazde nowo otwarte sale jest nalot.

Gość gość
Jaka hora reklama super wlasciciele dużo jedzenia było super z jak ktoś pisze inaczej to już obuzenie widać ze te wpisy produkują ci którym zalexy na pracy Gosc ma racje co nowe to przyciąga Polak to potrafi obrzydzić wszystko i wszystkich Bawci się dobrze chorzy ludzie

Gość EM66
SWIETA RACJA

Gość gość
Komuś szkodzą dobre opinie o lokalach i chce być górą , ale nie wie że czym wyżej się siedzi tym szybciej się spada.

Gość gość
Co ma piernik do wiatraka

Gość gość
Ja tez nie rozumiem tej wypowiedzi a tak prawde powiedziawszy to forum to jest masakra

Gość gość
Zrozumiałam to w ten sposób że ktoś ma knajpę która mu nie idzie, i jak widzi dobrą opinie o jego konkurencji to daje zaraz złą opinie , że był , że widział, że słyszał, że tak nie jest, że to do bani, że boją się o pracę, że też mają zamrażarki, że nie stać cię na jedzenie w restauracji, że wszyscy którzy są na tym forum to matoły. Myśli za pewne że wszędzie jest tak jak u niego, ale tak nie jest. Wystarczy podzwonić i zapytać się o wolne terminy i wszystko będzie wiadomo. Ewelina Klicht-Gliwice

Gość gość
no tak ale wierz mi ze ludzie naprawde maja dos tych reklamowanych non stop tym bardziej jak impreza w takiej restauracji byla koszmarem

Gość em 66
A moze to wlasciciele albo ich znajomi tak reaguja ze zostali troszke skrytykowani,tego sie juz nie dowiemy

Gość gość
Jeżeli opinia jest prawdziwa to normalny człowiek czy to właściciel czy pracownik powinien w tej sytuacji starać się z tym coś zrobić. Jeżeli zła to poprawić błędy a nie mścić się na konkurencji że im lepiej idzie. Po to jest to forum żeby nie wybierać restauracji w której można spodziewać się koszmarów. Wystarczy zadzwonić , odwiedzić i wypytać innych którzy już tam coś organizowali i wtedy podjąć decyzje. Jakoś ja nie miałam z tym problemu a na tym forum tylko się zasugerowałam gdzie naprawdę nie iść. Ewelina Klicht - Gliwice

Gość gość
moze ludzie tak reguja dlatego wlasnie ze te forum jest anonimowe i moga wyrazic swoje zale sa takie czasy a nie inne

Gość gość
To ze są takie czasy nikogo nie usprawiedliwia że ktoś za złą opinie dostaje zaraz ripostę. Każdy może wyrazić swoją opinie o każdym lokalu a szczególnie o tych lokalach gdzie ludzie są wykorzystywani i źle obsługiwani i to nie za darmo. Jest to jedyny odwet źle obsłużonych ludzi na tą całą sprawę związaną z organizacją danego wesela czy innej imprezy. Ten co szuka dwa razy się zastanowi czy ma robi imprezowe tam gdzie takowych nie ma w cale. Wybierze ten lokal gdzie ludzie robią i są zadowoleni dając dobre opinie i na tym forum. Ewelina Klicht - Gliwice

Gość gość
Ewelina cos się tak rozpisala kto cie zatrudnil i wykorzystuje

Gość gość
Ewelina ,przybij piątkę