Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniczka84

SALA WESELNA NA ŚLĄSKU Mikołów, Tychy, Gliwice, Ruda Śląska i okolice

Polecane posty

Gość NZRAIM
nzraim@o2.pl Witam serdecznie, odstąpię termin wesela 14.06.2014 w Białym Domu w Czerwionce-Leszczynach. Sala jest piękna, a moje wesele niestety zostało odwołane i chciałabym odzyskać chociaż zaliczkę Zaliczka wynosi 1000 zł i oczywiście będzie ona odjęta od całej ceny wesela. Kontakt: nzraim@o2.pl gg:2383350 tel. 511 528 778

Gość gość
może ci sie uda znależć kogoś,podobno poprawili się z imprezami i nie jadą na mrożonkach

Gość gość
Nie spotkałem się tu z poleceniami lokalu 'Dworek pod Jemiołą' w Ćwiklicach (obok Pszczyny). Sam jestem z Mikołowa, ale warto poświęcić te 30 minut po ślubie, żeby tam dojechać. Sala OGROMNA, pięknie zaaranżowana, wyjście na ogród, wokół same pola, cisza i spokój. Jedzenie i obsługa na wysokim poziomie, w dodatku w takich ilościach, że można potem całą rodzinę obdzielić z tego, co zostanie po weselu.

Gość panna1979
A jakies sale z rudy slaskiej?ktos mial weselicho ruda slaska bytom zabrze?

Gość gość
Pod Różą,, miejscowość Wojska ,tam było wesele mojego syna,sala rewelacyjna,jedzenie pyszne ,wszystko gotują na miejscu kucharki,do tego polecam cukiernię Marysieńka z Gliwic,tort szwarcwaldzki pychota,delikatny miękki i mokry

Gość maya85
Witam, rozważam organizację wesela w retauracji Przystań Zremb w Tychach na ok 60 osób. Sala bardzo mi się podoba, jednak zastanawiam się nad wielkością parkietu i czy nie będzie zbyt mało miejsca do tańczenia. Wiadomo, że wszyscy goście jednocześnie nie tańczą. . jednak nie daje mi to spokoju. Czy ktoś mógły się wypowiedzieć na temat w/w sali oraz serwowanych w niej posiłków. Będę bardzo wdzięczna za opinie :)

Gość gość
Czy ktoś miał wesele na nowej sali w Coronie w Tychach? to że sala jest ładna to wiem, ale głównie chodzi mi o jedzenie, smaczne? dużo? czy stoły puste? Dziękuję za odpowiedz

Gość mohawk90
Witam :) Odstąpie / Sprzedam termin wesela Wodzisław Śląski Termin: 14.09.2014r. Niedziela, Dworek nad Stawem w Wodzisławiu Śląskim http://www.dworeknadstawem.pl Piękna duża sala, bardzo ładne obejście ze stawkiem i końmi. Zainteresowanych proszę o kontakt: email: mazurk90@gmail.com gg: 9492750 tel: 603625092 Cena to 1000zł zaliczki, o którą będzie pomniejszona kwota w Dworku nad Stawem.

Gość gość
Czemu Ci ludzid rezygnuja?najpierw zaklepuja sale 3lata przed weselem a potem lipa.ciekawee?jak myslicie czemu kolejny raz impreza nie wypala?

Gość gość
bardzo często jest tak ,że najpierw para młoda z rodzicami liczą gości no i wychodzi ze trzeba zaprosić 120 osób i wtedy szuka sie takiej sali,a potem w trakcie wychodzi co innego,ja szukałam sali na 150 osób i taką znalazłam ze ledwo ledwo goście się zmieszczą,w czasie załatwiania jednak wielu gości odmówiło i zostało 80 osób,my już jednak nie zmienialiśmy sali ,zostało jak było,,było dużo luzu i było fajnie tańczyć

Gość Blog slubny
Dlaczego rezygnują? Dlatego, że kiedyś większość spraw, rzeczy, się naprawiało a dziś najlepiej wszystko wymienić! Podobnie jest w przypadku telewizorów, komputerów, telefonów, ale i przyszłego męża czy żony. Takie podejście nie znane jest naszym dziadkom i babciom. Nawet po ostrej kłótni woleli naprawiać niż wymieniać. Dziś świat się zmienia i niestety, jest jak jest! Czy lepiej czy gorzej oceńcie sami. Ja polecam: http://www.blog-slubny.pl Temat ślubu okiem faceta!

Gość gość
Blog dno, nic tam nie ma nie wchodźcie nawet, szkoda tyc h30 sekund zanim się człowiek zorientuje.

Gość gość
ja zmieniłam salę na mniejszą ,miałąm zamówioną na 80 osób,okazało się ze połowa nie przyjdzie,na tej pierwszej był limit minimum 70 osób ,musiałabym 6 tys dopłacić za nieobecnych gości,owszem jedzenie by mi oddali bo szykowaliby na 70 osób tak jak byłoby zapłacone,więc wolałam stracić 1000zł zaliczki niż 6 tys,zrobiłam dwudniowe na innej mniejszej sali dla 38 osób

Gość gość
i zabierz też Wilczka ,niech nie siedzi sam

Gość Anka_Podolska
"Blog dno, nic tam nie ma nie wchodźcie nawet, szkoda tyc h30 sekund zanim się człowiek zorientuje." Dlaczego w internecie jest mnóstwo tego typu dziadostwa, piszącego dla pisania? Zorienotwałeś się drogi gościu, że to nie jest poziom dla Ciebie jak rozumiem? W 30 sekund przeczytałeś wszystko? Stale tam zaglądam i wielu rzeczy się tam dowiedziałam. Za DNO uważam Twój wpis! I jeszcze nie masz odwagi sie przedstawić!

Gość gość
byłam oglądać w tym miesiącu salę w hotelu Tychy. Nic specjalnego, zwykła sala konferencyjna z toaletą na zewnątrz, wykładziną, bez tarasu i ogródka, bez normalnych okien. Nie zrobiłabym tam wesela. Za strojenie sali chcą kupę kasy...

Gość gość
Też byłam oglądać .To zwykłe ruiny.

Gość gość
tak to prawda chcą kupę kasy i do tego jeszcze szczochy kasy też chcą,jakby nie mogli na kupie przestać

Gość gość
I to są opinie o lokalach.Uważam że na tych wszystkich forach to wypowiadają się ludzie którzy zioną nienawiścią do wszystkich i do wszystkiego.Ludzie których tylko interesuje dokopać i jeszcze raz dokopać drugiemu.I to jest nasza narodowa tragedia.

Gość gość
Ale przecież nikt nie wierzy w anonimowe opinie. To tylko zwykłe wygłupy chorych ludzi.Sami popatrzcie kto to wypisuje.

Gość gość
oj mądre sie odezwały

Gość gość
ale zawsze można coś interesującego znaleźć,

Gość gość
Można znaleźć dobry lokal tylko trzeba dobrze poszukać, tam gdzie terminy na najbliższe dwa lata zajęte sugerują że warto tam zorganizować impreze weselną. Tylko w złych lokalach są wolne terminy na następny rok i tam bym się nie pokusiła żeby cokolwiek zrobić. Wybór należy do szukających.

Gość gość
szukajcie debile

Gość gość
debile,ha ha ah

Gość gość
Nigdy nie brałabym lokalu ze względu na opinie z internetu. Sami zobaczcie co oni wypisują.To naprawdę chorzy ludzie. Teraz do dobrego tonu należy kogoś zbluzgać z błotem. A anonimowo wyżyć się najlepiej-zwykłe tchórzliwe szczury. Obrzydliwość.

Gość gość
Nie ma co brać tak od razu lokal polecany przez forum, ale warto do takowego choćby zadzwonić i umówić się na spotkanie żeby na własne oczy ocenić to co piszą inni. Zawsze to jest jakiś początek poszukiwań dobrego lokalu. A nie robić imprezę w pierwszym lepszym gdzie impreza odbywa się raz do roku a potem narzekać.

Gość gość
a ja znalazłam super lokal dzieki kafe,super zespół i wspaniałą cukiernię,i wesele było z******te,fakt ze goście byli rozrywkowi ,nawet chłopacy z zespołu powiedzieli ze dużo zalezy od gości