Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniczka84

SALA WESELNA NA ŚLĄSKU Mikołów, Tychy, Gliwice, Ruda Śląska i okolice

Polecane posty

Gość gość
A co zauwazylas w tych złych lokalach i jakich

Gość gość
A zobaczcie sobie w Szczyrku-nowe sale weselne - cudo!-chyba Romeo i Julia i Alpin,które oferują darmowe noclegi dla gości weselnych.

Gość gość
Najpierw młodzi godzą się na warunki lokalu, a potem jak dostaną małe prezenty to z rozpaczy plują na knajpę że tyle musieli zapłacić. Muszą się na kimś wyżyć.Koszmar.

Gość gość
No tak mozna podać chleb ze smalcem i ogórkiem kiszonym, ale to proste danie też trzeba zrobić dobrze żeby było zjadliwe. A do tego potrzebny jest ktoś kto sie na tym zna, a za darmo nikt nie zrobi dobrze.

Gość gość
za darmo czy nie ale pracownicy sa rozni ito od nich wiele zalezy

Gość gość
Trzeba mieć takich pracowników co sie na tym znają. A nie takich z ulicy co mówią ze się znaja.Skutki widać na tych forach, gdzie pracują ci co się znają a nie tylko udają że się znają.

Gość gość
Na tych forach to nic nie widać -nie mieszajcie do tego pracowników. Widać tylko zawiść i jad.Przedtem to jeden na drugiego donosił gdzie się da.Teraz jeszcze doszła jedna machina -internet.I tak jedni drugich opisują i niszczą.Teraz już dużo osób mówi-za dobrze mu idzie trzeba go obmalować.A ludziska wierzą w te bzdury.

Gość gość
Cala prawda chory kraj chorzy ludzie

Gość gość
Teraz to najlepiej bogacić się na biednych ludziach dać im 3 zł na godzinę i wymagać żeby dobrze robili.A jak nie wyjdzie to narzekać że tylko ich się szkaluje za to że źle im idzie.

Gość gość
pokaz kto pracuje xa 3 zl na kuchni dostają po 10 i marudzą ze mało a odpowiedzalnosci za grosz

Gość gość
W Łebie kucharka miała 3 zł na godzinę a co?

Gość gość
Nikt nie pracuje za 3zł/godz.Teraz za 10zł nikt nie chce.3zł to tylko w programach typu szoł.

Gość gość
Co tam skonczyly się tematy do obrabiania d**y

Gość gość
Zaraz zaczną szkalować-ładują akumulatory.Wystartują pełną parą. Tylko to ich uszczęśliwia.

Gość gość
Ale spieszcie się z tym szkalowaniem bo już dużo restauracji powyłączało możliwość ciągłego na nich plucia i co wtedy zrobicie? Niektórzy nie wytrzymali tego nerwowo. Z czego będziecie się cieszyć ludki? A to przecież było waszą jedyną satysfakcją.

Gość gość
A co to znaczy powylaczalo

Gość gość
Powyłanczało znaczy pozamykało swoje interesy bo upadły na same dno. A które ? to wystarczy poczytać od początku te wszystkie wątk.

Gość gość
Podpowiedz które bo trodno wszystkie watki czytac i domyslec się które to sa

Gość gość
A co to , ja wróżka jestem?

Gość gość
To nie piszcie p*****l

Gość gość
Ja mialam ślub w Chorzowie w http://www.rcc.pl/ :) Fajna sala, na weselu sie wszyscy super bawili, muzyka, żarcie -extra. Polecam!

Gość gość
Nie mogę znależć opinii o Wiktorii w Cielmicach.Czy oni też wszystkie opinie wymazali Napiszcie gdzie mogę znależć coś o nich

Gość gość
Jak pisali o nich głupoty to się wymazali.Nie każdy może znieść te obelgi i oszczerstwa.

Gość gość
Ktos wczeniej wspominał o http://www.rcc.pl/ - potwierdzam, baardzo fajna salka, dobra obsługa i porządne,dobre jedzenie. W zeszły weekend balowalam tam na weselu kumpeli :)

Gość gość
Szukam fajnej sali na wesele ale z dobrym jedzeniem.Miałem przyjemność mieszkać w domkach na ośrodku żagiel w niewieszy i kosztowałem co nie co z tutejszej hotelowej kuchni ale jedzenie mi nie odpowiada. Mało tu wesel i dużo wolnych terminów jak mówiła mi kelnerka ale chyba przez to złe jedzenie. Szukam cos w okolicach gliwic na rok 2016, może ktos ma jakiś pomysł gdzie uderzyć.

Gość gość
A co to było co nieco jak bys mogl sprecyzowac

Gość gość
Mam pytanie a domki fajne czy tez zle

Gość gość
Szczęściarze ci z tego Żagla, że mają mało wesel, bo nie muszą się z tą patologią PSEUDO BOGACZY użerać. Ja mam wesela 2x w tygodniu i miele tylko pieniędzmi, a im i tak wszystko nie pasuje. Pozdrawiam

Gość gość
Jeśli pytacie co to było co nie co? to powiem pierogi z kwaśnym farszem , chyba nie popatrze przez rok na to danie. Ale mysle że to nie program kulinarny żeby wymieniać tu co mi nie smakowało w tmtejszej kuchni. Szukam lokalu sprawdzonego i może ktoś mi takowy poleci. Nie polecam pierogów jesli to chcecie wiedzieć.