Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cosmopola

TURBO ODCHUDZANIE!!!!!!! NOWE CIAŁO W 30 DNI!!!!

Polecane posty

Gość Cosmopola
Olimp ma fajny preparat CLA z zieloną herbatą i L-karnityną

Gość Cosmopola
No to na razie dziewczyny widzę że wszyscy są na piątkowych imprezach. Ja idę spać bo jutro 7 rano joging. Lilitka! odezwij się jeszcze. Gdzie pracujesz? Dobranoć dziewczyny jutro będziemy szczuplejsze zobaczycie!!! :D

Gość diet coke
Hej Cosmopola ! :) Wierz mi, ze choc mam taka wage, to w udzie mam 56 cm ! Do tylka i ud mi normalnie cos dokleili, hihi. U nas pogoga teraz sie poprawila, jest sloneczko i cieplo, tak 23, 24 stopnie. Mieszkam w LA. buziaczki, piszcie koniecznie, Dziewczyny ! A co z ta tabelka ? Moze nasza kochana zalozycielka topicu ja zrobi w wolnej chwili ? Ja nie umiem niestety. Wzrost moj to 165 cm, 27 lat

Gość Cosmopola
Diet coke! Ale ci zazdroszczę tego słońca do tego LA cudownie!!! Co do tabelki to nie wiem o jaką chodzi myślałam że masz na myśli że każda pisze jaki ma wynik, ale może inne dziewczyny wiedzą jak to zrobić. Ja właśnie wróciłam z biegania może jeszcze skocżę na fitnes? Teraz poranna kawka.... mmm...

Gość Cosmopola
Hej dziewczyny! Na śniadanie zjadłam koktajl z jednego banana i maślanki. A co u was?

chej ja chętnie zrobie tabelke :) podajcie swoj wzrost wage obecna i cel ktory chcesie osiądnąc do 20 marca a ja zrobie tabelke :)

Hej. Mam 16nascie lat, i poszukuje dla siebie diety. Nie takiej szybkiej, po którym będę miała efekt jojo, mi się aż tak bardzo nie śpieszy, tzn. daje sobie pół roku na schudnięcie. Jak na swój wiek jestem wysoka bo mam 170cm, a waże 65 ... Chciałabym zrzucić koło 10 kg . . . Czy powinnam mieć jakąś inna diete? Wiadomo, ja jeszcze dorastam tu i tam ... hihi, może zna ktoś jakaś fajną diete razem z ćwiczeniami . Ćwiczenia chciałabym głownie na brzuch, ponieważ on mnie najbardziej męczy. Mam dziwną budowę ciała, ponieważ mam szerokie ramiona, lekkie wcięcie w talii no i szerokie biodra, nogi mam szczupłe. Śmiesznie to wyglada . . . Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

Hej. Mam 16nascie lat, i poszukuje dla siebie diety. Nie takiej szybkiej, po którym będę miała efekt jojo, mi się aż tak bardzo nie śpieszy, tzn. daje sobie pół roku na schudnięcie. Jak na swój wiek jestem wysoka bo mam 170cm, a waże 65 ... Chciałabym zrzucić koło 10 kg . . . Czy powinnam mieć jakąś inna diete? Wiadomo, ja jeszcze dorastam tu i tam ... hihi, może zna ktoś jakaś fajną diete razem z ćwiczeniami . Ćwiczenia chciałabym głownie na brzuch, ponieważ on mnie najbardziej męczy. Mam dziwną budowę ciała, ponieważ mam szerokie ramiona, lekkie wcięcie w talii no i szerokie biodra, nogi mam szczupłe. Śmiesznie to wyglada . . . Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi .

Gość Cosmopola
Witaj xoreirox! Fajnie że dołanczasz do nas! Myślę, że w Twoim przypadku wystarczy wyeliminować albo ograniczyć słodycze i niezdrowe tłuszcze. Białe pieczywo zamienić na ciemne, biały makaron na razowy, biały ryż na brązowy a ziemniaki na pure z kalafiora (polecam jest naprawdę wyśnienite) Gotujesz kalafior odcedzasz dodajesz najlepiej Florę margarynę bo jest najzdrowsza i dużo tańsza od Benekolu i odrobinę odtłuszczonego mleka. Jak nie będziesz jadła po 18-19 to efekty szybko zobaczysz. Myślę że dobrze by było dołaczyć ćwiczenia. To tyle z mojej strony może jeszcze inne dziewczyny ci coś doradzą.

Gość diet coke
Melduje sie i pozdrawiam ! Milej soboty !

Gość Cosmopola
Hej dziewczyny! Ja dziś na fitnes nie poszłam bo jestem chora. ale przynajmniej nie chce mi się jeść przy tej temperaturze :D Trzymcie się dziewczyny! :)

no to jak dziewczyny robic mam tabelke ?? to moze zaczne od siebie zebyscie zobaczyly o co chodzi nick wzrost waga cel 20 marca do zrzucenia cucarach 175 63 59 4kg

nick ..........wzrost.... waga..... cel 20 marca ...do zrzucenia cucarach ....175....... ..63 ........59 ................4kg

ja sie dolaczam nick ..........wzrost.... waga..... cel 20 marca ...do zrzucenia cucarach ....175....... ..63 ........59 ................4kg nestee........164........75,7....... 67kg..............8kg

hej Dziewczyny przeczytalam Wasz topik i bardzo chetnie sie przylacze jesli pozwolicie. Co do mojej wagi wszystko jest w stopce, co mysle jest bardziej czytelne niz pisanie tego teraz, do uscislenia: mam 167cm co znaczy ze moja nadwaga jest znaczna. Z powodu pracy jak i innych obowiazkow bede zagladac tutaj codziennie, lecz glownie wieczorami. Moim wielkim problemem jak i kilku dziewczyn tutaj jest rzucanie sie na kazda ilosc jedzenia, musze to zmienic.W kazdym razie trzymam za Was kciuki i licze na wsparcie. Diete zaczynam od jutra, nie mam zadnej specjalnej, poziewaz juz niejedna wyprobowalam i chodz efekty czasami byly powalajace to jo-jo doprowadzilo mnie do stanu obecnego. Teraz nastawiam sie raczej na chudniecie powolne (jak widac pol roku) ale wierze,ze dlugotrwale. Na poczatek zmniejsze porcje i zrezygnuje ze slodyczy. Co Wy na to? Jesli uwazacie ze to zly pomysl i macie lepsze to licze na podpowiedzi, za ktore z gory dziekuje. Co do cwiczen to nie ma chyba wiekszego lenia niz ja, jednak wiem ,ze bez tego nie przyspiesze swojej przemiany materii, zeby jednak sie nie zniechecic zaczne tylko od 15moin dziennie. OK juz chyba troche przynudzam, wiec do \"zobaczenia\" jutro wieczorkiem. 3majcie sie swoich postanowien :-)

Gość Cosmopola
Witaj neptune! Zapraszamy serdecznie widzę że cele masz jasno sprecyzowane. I bardzo dobrze :D Dziewczyny ja tabelkę wpiszę jutro dziś już nie mam siły. Pozdrawiam!

hej cosmopola, dodaje male sprostowanie, wlasnie sie wazylam i waga niestety skoczyla na 75 :-( mam nadzieje, ze juz nigdy wiecej nie zobacze tak wysokiej cyfry no i ze ten topik nie zniknie po 20 marca kiedy juz osiagniecie swoje cele -w co wierze. do jutra :-)

Gość Cosmopola
neptune zobaczysz że jutro na wadze będzie mniej. Zawsze wieczorem waga jest wyższa. Ja też mam nadzieję ż e topik nie zniknie ani przed ani po 20 marca :) dla wielu z nas to dopiero będzie półmetek.

Gość diet coke
Cosmopola, kuruj sie ! nick ..........wzrost.... waga..... cel 20 marca ...do zrzucenia cucarach ....175.........63 ........59kg .............4kg nestee........164.........75,7........67kg............8kg diet coke.....165.........54.5.........52kg...........2.5kg Dziekuje za tabelka Cucarach ! pozdrawiam !

Gość Toss_and_Turn
Hej, to ja i się dołączę :)) Na diecie jestem od tygodnia, narazie zeszło 3 kilo :) Wklejam tabelkę, wpisuje docelowo ile chcę ważyć do czerwca, a nie w przeciągu 30 dni :) cucarach ....175.........63 ........59kg .............4kg nestee........164.........75,7........67kg............8k g diet coke.....165.........54.5.........52kg...........2.5kg Toss_and_Turn.....164.........72........62kg...........10kg

Gość Toss_and_Turn
Ok, to może trochę o mojej diecie, choć ja jej nie nazywam dietą, a zmianą nawyków żywieniowych, z elementami diety do czerwca. Kiedyś już sporo schudłam bez efektow jo-jo, więc wiem, że schudnę i tym razem :)) Ok, więc do minimum ograniczam węgleowodany, co nie jest wielkim problemem, bo nie jestem miłośniczką chleba, czy ziemniaków, spaghetti, etc. Jem dużo białek, dużo rybek i mięs oraz surówek :) Nie jem słodyczy, ewentualnie lody, czy gorącą czekoladę lub jakiś deser a la budyń czekoladowy. Nie piję alko (z tym będzie mi najciężej w tej diecie, bo lubię pić regularnie piwko, czy drink) Nie jem po 19. Ćwiczę co dwa dni dość intensywnie pół godziny. Niebawem powrócę do tenisa, a jak się zrobi ciepło to rowerek :) Nie piję słodkich napojów, nie słodzę (nie lubię), soki i owoce do 15. Piję min. 2 litry wody mineralnej niegazowanej i czerwoną herbatę. :)) Pozdrawiam dziewczyny!

Gość Cosmopola
Cześć dziewczyny! Już mi lepiej :D wczoraj byłam nie do życia 38,5 gorączki, ale taki mam fajny organizm że z reguły choruję intensywnie ale za to tylko jeden dzień. Nie biorę wtedy żadnych leków tylko naturalną wit. C z grejfrutów i syrop z cebuli a aspirynę dopiero powyżej temp. 38. Polecam :D Miło mi widzeć nowe twarze! Tabela którą zrobiłyście jest super!!! nick ..........wzrost.... waga..... cel 20 marca ...do zrzucenia cucarach ....175.........63 ........59kg .............4kg nestee........164.........75,7........67kg............8k g diet coke.....165.........54.5.........52kg...........2.5kg Toss_and_Turn.....164.........72........62kg...........1 0kg Cosmopola.......160........57,4........54kg..........3,4kg Wygląda na to że jestem najniższa z Was :( Co jaki czas będziemy tą tabelkę wstawiać?

Gość Cosmopola
Toss_and_Turn podoba mi się Twoja dieta. Nigdy się nie zastanawiałam nad tym do której godziny jeść owoce czy soki, ale hmm... do 15? to ma sens w końcu to same cukry proste, błyskawicznie przyswajalne przez organizm. Chyba też tak zrobię :D Co do tenisa to zamierzam się w tym roku nauczyć. Czekam tylko aż ten lodowiec ustąpi:)

Gość Cosmopola
ok :D

zobzcaymy ile schudniemy,u mnie narazie waga stoi od 4dni:(

Gość Cosmopola
nestee nie przejmuj się to na pewno przez okres. Poza tym wiesz że ekspresowe chudnięcie=ekspresowy efekt jojo :D

Gość Toss_and_Turn
Cosmpola polecam Ci tenis. To fantastyczny sport, który odzdziałuje nie tylko na ciało (kompleksowo), ale też na ducha, rozwija pewność siebie i zacięcie do rywalizacji. Nie zrażaj się jak na początku nie będzie wychodziło, mnie zajęło rok, nim opanowałam tajniki tenisa. Tak więc nie wahaj się, tylko zapisz się!! Skąd jesteście dziewczyny? Ja - Łódź :)

Ja z koszalina :):) jak wam idzie ? mi narazie b.dobrze narazie sie nie waze lepiej sie nie dolowac :P

Gość diet coke
Hej Dziewuszki ! Powiem Wam moja dzisiejsza mila historia. Rano wstalam w kiepskim humorze, czulam sie jakas napuchnieta i czulam ze sie dzis najem duzo - czasem mam napady . Stwierdzialam, ze sie zdoluje, by sie zwazyc i miec pretext by sie najesc. Staje na wadze a tu 54 kg ! Wazylam sie 5 razy i nadal taka waga ! Tak sie ucieszylam, ze postanowilam nie jesc, tylko zrobilam maseczke na wlosy i buzie i od razu mam super humor ! Kochane, pamietajcie zeby sie lubic i bdac o siebie i sie nie zrazac! waga czasem skacze do gory i nie ma sensu sie zalamywac. Ja wiem ze ten spadek u mnie to chwilowy i nie na stale na razie. Wierze jednak, ze kazdej z Nas uda sie osiagnac cel ! Na pewno nie poprzestaniemy na koncu marca ! milego dnia, buziaki